Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kuzu balkonunda yetistirsene:) ben bu sene terasim var terasta yetistirdim patates kabak domates biber havuc filan. gunes alan balkonun varsa orda da is goruyo

Ben de müstakil evciyim bahceli oh misss.

Kızlar bugün diyetisyen randevum vardı sabah çok güzel Bi eksi gördüm ama doktorun tartıda 1 kilo fazla çıktım biraz canım sıkıldı tabi. Eve geldim tekrar tartıldım sabahla aynıyım. Hatta tartıma güvenmedim bir turda çocukları taratıp tartıldım sonuç aynı.

Tartılar arasında hep fark olur zaten canım, O yüzden hep aynı tartıda tartılmak daha sağlıklı. bunun için moralini bozma

2 saat gecmis su msjin uzerinden ben ancak kendim kahvalti yapabildim ya. Cocuga bile yedirmedim daha. Offff gunlerdir boyle oluyor gun sonunda ancak yemekler yenmis oluyor , bulasiklara bile dokunmuyorum hic
Canım Çocuklar mı seni çok tutuyor ?
Telefon mu ? TV mi ? Üşengeçlik mi ? Duruma göre çözüm önerisi iletelim birlikte

Halbuki onların tartıları genelde düşük çıkar ama takılma tartı farkı denen birşey var sonuçta sen devamlı tartıldığın baskül üzerinden sevin yada üzül
Yada işte sonraki gidişinde öncekiyle arasındaki fark üzerinden evdekiyle asla kıyas etme canım
Yağ oranı kaç çıktı bir daha ki kontrolde bakalım kaç olacak en güzeli onu görmek

Canım Çocuklar mı seni çok tutuyor ?
Telefon mu ? TV mi ? Üşengeçlik mi ? Duruma göre çözüm önerisi iletelim birlikte
Sorun benim kaptanım, tv izlemem, çocuklarla keşke ilgilensem, tel.de zaman geçiririm ama bıraksam da ev işi yapmam herhalde yani düşün tel.i bırakayım bari başlarım belki dedim, sonra hiiiç istemediğim halde mario oynadım sabah sabah. hayır yeni bişey de değil zaten ama. Artık temiz bir ortam oturmak istiyorum. Evde herşey kaboluyor bulamıyorum bile

Mario mu durum vahim

İşler dahilinde kendine mola vere vere ilerle o halde canım
Şu işi yaptıktan sonra 30 dk keyif gibi gibi bir süre iş gibi sıkıcı olur ama sonra bir bakmışsın takır yakıt günlük işleri yapıyorsun belki zamanla oturtursun düzeni :)

İlk 19 gün önce gitmiştim gitmeden evde tartılıp çıktım orda da aynı gelmiştim. Ben toplum sağlığında ki diyetisyene gidiyorum bana en yakın orası malum çocuklar evde olunca başka bir yere gidemiyorum. Burda da sadece bizim evdeki gibi dijital tartıya tartıyorlar başka da bişeye bakmıyorlar. Bide en can sıkıcısı köşe bucak kaçıyorlar resmen odaya bile koymuyorlar. Bakalım yarın Dahiliye ye gidicem varsa hastanede diyetisyen onunla da Bi görüşmek istiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…