- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #379.721
kuzu balkonunda yetistirsene:) ben bu sene terasim var terasta yetistirdim patates kabak domates biber havuc filan. gunes alan balkonun varsa orda da is goruyoEvet canım müstakil. Bende müstakil ev severim. Öyle Bi evde büyüdümzaman zaman zorlukları olsa da hep de böyle evde oturmak isterim. Hayalim mesela 1 buçuk katlı ev ve bize yeten bir bahçesi olması. İçinde sebzelerimi Yetiştirebileceğim...
Ben de müstakil evciyim bahceli oh misss.Evet canım müstakil. Bende müstakil ev severim. Öyle Bi evde büyüdümzaman zaman zorlukları olsa da hep de böyle evde oturmak isterim. Hayalim mesela 1 buçuk katlı ev ve bize yeten bir bahçesi olması. İçinde sebzelerimi Yetiştirebileceğim...
Benim yüzümden hep beraber sismeyelim deHmmm anladim canim. Olsun canini sıkma sen, öğrenmiş olduk hep beraber
Canım benimki bildiğimiz teraslar gibi değil. Evim epeyce küçük. Minnacık bi balkon var mutfakta. O da güneş almıyorkuzu balkonunda yetistirsene:) ben bu sene terasim var terasta yetistirdim patates kabak domates biber havuc filan. gunes alan balkonun varsa orda da is goruyo
Evet kesinlikle çok iyi oluyor. Bi de sadece kendimize ait olsaBen de müstakil evciyim bahceli oh misss.
Tartılar arasında hep fark olur zaten canım, O yüzden hep aynı tartıda tartılmak daha sağlıklı. bunun için moralini bozmaKızlar bugün diyetisyen randevum vardı sabah çok güzel Bi eksi gördüm ama doktorun tartıda 1 kilo fazla çıktım biraz canım sıkıldı tabi. Eve geldim tekrar tartıldım sabahla aynıyım. Hatta tartıma güvenmedim bir turda çocukları taratıp tartıldım sonuç aynı.
evet gunes almiyosa olmaz zaten kuzu, anladim, neyse allah insallah gonlune goresini verir tez vakitteCanım benimki bildiğimiz teraslar gibi değil. Evim epeyce küçük. Minnacık bi balkon var mutfakta. O da güneş almıyor
Teşekkürler canımGrubumuzda ne güzel öğretmenlerde varmış. Öğretmenler gününüz kutlu olsun kızlar
Cherry Mom canım oğluşunun da doğum günü kutlu olsun sağlıklı nice güzel yaşları olsun.
Aminn inşaAllah canım. Tüm isteyenlere versin..evet gunes almiyosa olmaz zaten kuzu, anladim, neyse allah insallah gonlune goresini verir tez vakitte
Canım2 saat gecmis su msjin uzerinden ben ancak kendim kahvalti yapabildim ya. Cocuga bile yedirmedim daha. Offff gunlerdir boyle oluyor gun sonunda ancak yemekler yenmis oluyor , bulasiklara bile dokunmuyorum hic
Halbuki onların tartıları genelde düşük çıkar ama takılma tartı farkı denen birşey var sonuçta sen devamlı tartıldığın baskül üzerinden sevin yada üzülKızlar bugün diyetisyen randevum vardı sabah çok güzel Bi eksi gördüm ama doktorun tartıda 1 kilo fazla çıktım biraz canım sıkıldı tabi. Eve geldim tekrar tartıldım sabahla aynıyım. Hatta tartıma güvenmedim bir turda çocukları taratıp tartıldım sonuç aynı.
Sorun benim kaptanım, tv izlemem, çocuklarla keşke ilgilensem, tel.de zaman geçiririm ama bıraksam da ev işi yapmam herhalde yani düşün tel.i bırakayım bari başlarım belki dedim, sonra hiiiç istemediğim halde mario oynadım sabah sabah. hayır yeni bişey de değil zaten ama. Artık temiz bir ortam oturmak istiyorum. Evde herşey kaboluyor bulamıyorum bileCanımÇocuklar mı seni çok tutuyor ?
Telefon mu ? TV mi ? Üşengeçlik mi ? Duruma göre çözüm önerisi iletelim birlikte
Doğum günün kutlu olsun küçük bey in, rabbim çok güzel bı ömür nasip etsinBenim değil canımcım oğluşun doğum günü teşekür ederizgeçen hafta erken kutlamıştıl bugün doğum günü esasen
Aaa doğum günü kutlu olsun kuzucgun kaptanım.Benim değil canımcım oğluşun doğum günü teşekür ederizgeçen hafta erken kutlamıştıl bugün doğum günü esasen
Amin canım cümlemizin evladı sağlıkla büyüsün inşallah teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun küçük bey in, rabbim çok güzel bı ömür nasip etsin
Sağol tatlımAaa doğum günü kutlu olsun kuzucgun kaptanım.
Mario muSorun benim kaptanım, tv izlemem, çocuklarla keşke ilgilensem, tel.de zaman geçiririm ama bıraksam da ev işi yapmam herhalde yani düşün tel.i bırakayım bari başlarım belki dedim, sonra hiiiç istemediğim halde mario oynadım sabah sabah. hayır yeni bişey de değil zaten ama. Artık temiz bir ortam oturmak istiyorum. Evde herşey kaboluyor bulamıyorum bile
İlk 19 gün önce gitmiştim gitmeden evde tartılıp çıktım orda da aynı gelmiştim. Ben toplum sağlığında ki diyetisyene gidiyorum bana en yakın orası malum çocuklar evde olunca başka bir yere gidemiyorum. Burda da sadece bizim evdeki gibi dijital tartıya tartıyorlar başka da bişeye bakmıyorlar. Bide en can sıkıcısı köşe bucak kaçıyorlar resmen odaya bile koymuyorlar. Bakalım yarın Dahiliye ye gidicem varsa hastanede diyetisyen onunla da Bi görüşmek istiycemHalbuki onların tartıları genelde düşük çıkar ama takılma tartı farkı denen birşey var sonuçta sen devamlı tartıldığın baskül üzerinden sevin yada üzül
Yada işte sonraki gidişinde öncekiyle arasındaki fark üzerindenevdekiyle asla kıyas etme canım
Yağ oranı kaç çıktıbir daha ki kontrolde bakalım kaç olacak en güzeli onu görmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?