- 18 Ocak 2017
- 1.674
- 5.689
- 158
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #379.741
Oğlumun doğum günü canım çok teşekkürlerOgretmenler gununuz kutlu olsun kizlar
Cherry Mom dogum gunun kutlu olsun canim
Normalde bizim yanimizda annem olurdu. Ama bu hafta yok. Evde isler cok yogun o yuzden pek ugrayamiyorum
Herkes iyidir umarim
Amin kuzum çok teşekkür ederimCanım, kuzuya hayırlı, sağlıklı, mutlu bir ömür dilerim. Nice güzel günlerini görelim inşallah yavrularımızın
Cherry Mom
Harika gidiyorsun canımIyi aksamlar kizlar
Kahvalti 9da tavada iki yumurta, bir dilim esmer ekmek, kahve
Ara sütlü kahve, 2 hurma, 10 findik
Öglen 3 te salata, haslanmis tavuk
Ara cay, 2 kuru kayisi
Cherry Mom
@reyyanK
Pain Killer
Onu bende cok merak ediyorum. Önereceğin bir marka varmı canimrobot supuege al kuzusen oturuyosun o supueuyo siliyo hayatimda daha guzel bir icat gormedim.
Teşekkür ederiz canım 4 olduİyi akşamlar güzeller.
İşler bitmiyor bendeniz oturamıyordu bir türlü.
Online ders arası teneffuslerde evde civciv gibi habire yemlenmek isteyen kızlar yüzünden mutfaktan çıkamayacağım galiba.
Şimdi yemek yedik,tatlı soruyorlar. Birazdan yapacağım bakalım. Sufle dediler ama sütlü tatlı daha iyi olur akşam akşam.
Bugün spor günümdü,30 dk pilates,30 dakika da Leslie yaptım. Pilatesten sonra kaslar pelte gibi oluyor hâlâ. Titriyor resmen. Pes etmeden devam etmek lazım.
Kaptan cim kaç oldu ufaklık. Nice yılları olsun en güzelinden,sağlıkla inşallah.
Pain Killer sana koçluk yapalım takımca.
Öğlene kalmaz işin biter. Ben sabah kızlar derse başlamadan ortalığı topluyorum. Onlar kahvaltı ederken odalarına giriyorum, dağınık kalan bir şey varsa hallediyorum,yoksa onların görevi odayı toplu tutmak.
Okul varken daha düzenli oluyor tabii. Sabah 1 saatte evi toplayıp keyif yapıyordum. Belli bir düzen oldu mu iş yapmak zevkli geliyor bana. Asla dağınık yaşamak istemem. Mutsuz oluyorum.
İnsan mutluyken ya da kizginken ev işi kolay gelir. Depresyon,hastalık ise işten soğutur. Kim ne yaşıyor anlattığı kadar biliyoruz sonuçta.Teşekkür ederiz canım 4 oldu
Maşallah çok iyi spor yapmışsın canım
Pain Killer konusunda katılıyorum aslında o da hep şikayetçi bu durumdan yazıyor genelde dağınıklık durumunu falann ama plan program yapamadı herhalde bir türlü. Ev işleri cidden planlama istiyor yoksa bende senin gibi ortalığı toplamadan kahve bile içemiyorum :)
Ne güzel anlattın eviniz gözümde canlandı resmen maşallahİnsan mutluyken ya da kizginken ev işi kolay gelir. Depresyon,hastalık ise işten soğutur. Kim ne yaşıyor anlattığı kadar biliyoruz sonuçta.
Ben biraz takıntılıyım,ev toplu olacak,temiz olacak,yemek çeşitleri olacak, çamaşırlar ütülü ,dolaplar hep düzgün olacak. Bu yüzden hep hareket halindeyim zaten.
Akşam oldu mu iş biter,aile zamanı gelir. Herkes ne yapıyorsa bırakır ,içeceğini alır,sohbet ederiz bir süre. Telefon,TV yasak. Kızlar bizimle muhabbet etmeyi çok sever,küçüklükten alıştırdım,aile içi konu ve sorunlara onları da dahil edip, bütünlüğü koruma çabasındayız.
Mesela ben akşam bulasigi vs yikamam. O onların görevi. Biri masayı toplar,diğeri makineye koyar,eşim çayı demler vs. Kimse kimsenin hizmetlisi değil bizim evde. O yüzden belki iş zor gelmiyor. Herkes yan gelip yatsa ben zevkle iş yapacagimi sanmıyorum.
İyi akşamlar güzeller.
İşler bitmiyor bendeniz oturamıyordu bir türlü.
Online ders arası teneffuslerde evde civciv gibi habire yemlenmek isteyen kızlar yüzünden mutfaktan çıkamayacağım galiba.
Şimdi yemek yedik,tatlı soruyorlar. Birazdan yapacağım bakalım. Sufle dediler ama sütlü tatlı daha iyi olur akşam akşam.
Bugün spor günümdü,30 dk pilates,30 dakika da Leslie yaptım. Pilatesten sonra kaslar pelte gibi oluyor hâlâ. Titriyor resmen. Pes etmeden devam etmek lazım.
Kaptan cim kaç oldu ufaklık. Nice yılları olsun en güzelinden,sağlıkla inşallah.
Pain Killer sana koçluk yapalım takımca.
Öğlene kalmaz işin biter. Ben sabah kızlar derse başlamadan ortalığı topluyorum. Onlar kahvaltı ederken odalarına giriyorum, dağınık kalan bir şey varsa hallediyorum,yoksa onların görevi odayı toplu tutmak.
Okul varken daha düzenli oluyor tabii. Sabah 1 saatte evi toplayıp keyif yapıyordum. Belli bir düzen oldu mu iş yapmak zevkli geliyor bana. Asla dağınık yaşamak istemem. Mutsuz oluyorum.
Teşekkür ederiz canım 4 oldu
Maşallah çok iyi spor yapmışsın canım
Pain Killer konusunda katılıyorum aslında o da hep şikayetçi bu durumdan yazıyor genelde dağınıklık durumunu falann ama plan program yapamadı herhalde bir türlü. Ev işleri cidden planlama istiyor yoksa bende senin gibi ortalığı toplamadan kahve bile içemiyorum :)
evet ya bi el atin bana cidden. Bugun temizlik duzen sayfasinda yazdim, sagolsun arkadaslar yardimci oldular.
Ancak bulasik, ocak hallettim, ve sadece oturma odasi,mutfak ve koridoru supurebildim.
Tabi odayi supurulecek hale esim getirdi ki baya daginikti. Dun fitnessblender kaslarimi cok acitmis zor yurudum gun boyu.
Kaptancim detaylı temizlik için haftasonu yeter artar. Hafta içi de üstünden geçersin tamam. Çocuğun zamanından çalmaya gerek yok. Ev işi nankördür derdi rahmetli annem. Aynen de öyle.Ne güzel anlattın eviniz gözümde canlandı resmen maşallahboşuna demiyorlar yuvayı dişi kuş yapar diye bunlar hep senin sayende bence, sen öyle alıştırmışsın eşinde kızlarında öyle görmüş devam ettiriyorlar
Çocuklar küçükkende bu kadar düzenli olabiliyor muydun ? Kendime pay biçiyorumda o yüzden soruyorum :) ben gün içinde çok fazla detaylı iş yapamıyorum oğlum hâlâ bana çok bağlı resim yaparken bile birlikte yapmak istiyor bana anlata anlata çizmek istiyor vs. Öyle olunca günlük zaruri işleri olduğu kadar yapıyorum detaylı temizlik hep eşim hafta sonu evdeyken oluyoraslında diyorum o hafta sonlarındaki 3 4 saat bana Özel olsa ne güzel olur ama olmuyor yine eve kalıyor ..
Çok teşekkür ederim canımGünaydın kızlar
@mavimli @Amor-abelmayne @kirmizigitar hawar öğretmenler gününüz kutlu olsun kızlar :))
Cok haklisın canim, hatta benim kilo alma serüvenim depresyonla başladı hala da psikolojim cok yerinde diyemem su son yillar icin ama bundan once de ev isi konusunda basarili olamadim ben hic. Hatta cocukluktan beri evde bu konuda meşhurumdur.İnsan mutluyken ya da kizginken ev işi kolay gelir. Depresyon,hastalık ise işten soğutur. Kim ne yaşıyor anlattığı kadar biliyoruz sonuçta.
Ben biraz takıntılıyım,ev toplu olacak,temiz olacak,yemek çeşitleri olacak, çamaşırlar ütülü ,dolaplar hep düzgün olacak. Bu yüzden hep hareket halindeyim zaten.
Akşam oldu mu iş biter,aile zamanı gelir. Herkes ne yapıyorsa bırakır ,içeceğini alır,sohbet ederiz bir süre. Telefon,TV yasak. Kızlar bizimle muhabbet etmeyi çok sever,küçüklükten alıştırdım,aile içi konu ve sorunlara onları da dahil edip, bütünlüğü koruma çabasındayız.
Mesela ben akşam bulasigi vs yikamam. O onların görevi. Biri masayı toplar,diğeri makineye koyar,eşim çayı demler vs. Kimse kimsenin hizmetlisi değil bizim evde. O yüzden belki iş zor gelmiyor. Herkes yan gelip yatsa ben zevkle iş yapacagimi sanmıyorum.
Yok aynen yetiyor zaten ama ben onu kendime bırakma derdindeydim o olmuyorKaptancim detaylı temizlik için haftasonu yeter artar. Hafta içi de üstünden geçersin tamam. Çocuğun zamanından çalmaya gerek yok. Ev işi nankördür derdi rahmetli annem. Aynen de öyle.
Önemli olan düzenli olabilmek. Ev topluysa süpürüp silmek kaç saat sürer ki.
Elini evden çektiğin anda dağılır gider. Az ama sürekli yaparsan işin altında bogulmazsin. Tabii ki insanız,hastalığı var,depresyonu var,eşle aran açılsa,ailevi bir durum çıksa gözün temizlik mi görür. Hepinizin evinin çığrından çıktığı bir dönem olmuştur. Çok temizlik yapana madalya da takmıyorlar. Normalden şaşmamak lazım.
Benim çocuklar tedaviyle oldu. 24 yıllık evliyiz. 7 yıl bekledim büyük kızımı. Ve her anını dolu dolu yaşadım. Bebekten gözüm ondan başka bir şey görmüyordu. Çocukluğu ona keza. Bir daha bu yaşta olmayacaklar. Daha önce de yazmıştım keşke dediğim bir şey kalmadı cocukluklarina dair.
Yazdım sonunda kaptanım, ama oraya da düzenli yazmak gerekiyor. Bu bana biraz zor olabilir ama olsun yarın sabahtan bir liste yapıp yine yazacam.Sonunda yazdın mı düzenli evimize :) bence kesinlikle işe yarıyorlardır bende arada bakıyorum oraya
Bugün dediğin gibi hamlık ağrısıda vardır sende çok normal öyle olması canım yarına hafifler 2 güne geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?