- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #379.681
Benim değil canımcım oğluşun doğum günü teşekür ederiznice yaslara kaptancim iyi ki dogdun
İyiyim canım oğlanı oyalamaya çalışıyorm evde etkinlik yapma derdindeyimCherry Mom nasılsın?
İyiyim bende şükürİyiyim canım oğlanı oyalamaya çalışıyorm evde etkinlik yapma derdindeyimsen nasılsın tatlım
Gördüm kahve kitap keyfiniİyiyim bende şükürevde tembellik yapıyorum bende
Gördüm kahve kitap keyfini
Oh birde o var değil mi senin işinde zor ciddenMerdivenler bekliyor yıkanmak için ama hiç yapasım yok. Kendimi motive etmeye çalışıyorum
Öyle canım. Biliyosun benim sorumluluklar var epeyce. Bazen kaçasım geliyorOh birde o var değil mi senin işinde zor cidden
Ama erteledikçe beyninde büyüyecek saat ilerlemeden bismillah de bence sonra yemek vs çok peşpeşe gelir yorgunluk olur
siz instadada takiplesiyonus herhalGördüm kahve kitap keyfini
ne merdiveni kuzum apartmanin mi?Öyle canım. Biliyosun benim sorumluluklar var epeyce. Bazen kaçasım geliyoröylesine bunalıyorum
Yok canım. Instam yoksiz instadada takiplesiyonus herhal
AaaaaaaCherry Mom detoksu tamamen yanlis anlamisim bugün arti cikinca diyetisyenimi aradim.
gün icinde sadece corba, salata, yogurt, meyve istedigin miktarda tüketebiliyormussun. Persembe cuma yapacagim iki gün.
Cok sisim ve cok mutsuzum
Yok yahu w ap durumsiz instadada takiplesiyonus herhal
3 katlı evimiz. 1.katta elti, ikinci katta k validə, çatı katta da ben oturuyorum. Burdan başlıyorum ta aşağıya kadar yıkıyorum. Eltinin girişi ayrı. Ama 3 kat merdiveni yıkamam gerek. Değişik bişeyne merdiveni kuzum apartmanin mi?
Hele ben nasil sok oldum resmen 3 kere tartildimAaaaaaa
Ama nasıl artı çıktın güzelim birşey yoktuki menüde eksik yedin diye mi artı ? Anlamadım
Ay valla bende şok oldum mercimek şişkinlik mi yaptı acabaHele ben nasil sok oldum resmen 3 kere tartildimbir de kesin verdim diye tartilip yasadigim soku düsün.
Rabbim iç huzur versin tatlım daha kötülerini düşünüp teselli bulacağız herhaldeÖyle canım. Biliyosun benim sorumluluklar var epeyce. Bazen kaçasım geliyoröylesine bunalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?