Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

3 katlı evimiz. 1.katta elti, ikinci katta k validə, çatı katta da ben oturuyorum. Burdan başlıyorum ta aşağıya kadar yıkıyorum. Eltinin girişi ayrı. Ama 3 kat merdiveni yıkamam gerek. Değişik bişey
aile apartmanidir kesin diye dusundum bende dogruymus:) allah yardim etsin kuzu bizim de annemin memleketteki evi oyle 4. kattalar aile apartmani yazin kimde olmuyor orda annemkere gidince bende 4 kati siliyorum tepeden epey yorucu ya

Hele ben nasil sok oldum resmen 3 kere tartildim bir de kesin verdim diye tartilip yasadigim soku düsün.
Vermiş olabilirsin canım. Baskül her zaman tam sonucu göstermiyor. Bana hep olan bişi. diyetisyene gittiğimdeki ölçüm geçti elime geçen. 75 gözüküyorum ama diyetisyen 73.5 diye not almış üstüne. Çünkü 15 gün önceki tartıda da 75 gözüküyordum ve 1,5 kilo yağdan verdiğim halde kilom aynı çıkmış. Moralini bozma yani canım.

Ohh be süper rahatlatici oldu bunu bilmek. Sagolasin paylastigin icin. Cünkü imkansiz yani.

Sen dün bildiğin detoks yaptın çünkü
Regli gelmedi mi
kuzu benim regl sikintili vucut ondan boype tepki veriyor ya... yumurtlamadan 2 hafta sonra nornalde adet olur insan, yumurtlama toplam 1 hafta surer, benim yumurtlama 2-3 hafta sueuyo. herkes ayda 1 kere yumurtlar ve adet olur bende 6-8 haftada bir adet oluyor ve o aralikta hep yumurtlamaya calisiyo vucut... bir tane yumurta olusup catlayana kadar bende 8-10 yumurta olusup catlamiyo. dusun hormon dengem nasil alt ust oluyordur

Nasil yanlis anlamisin ki canim. Menun zaten detokstu sanki.
Ben de yanlis biliyorum o zaman, merak ettim simdi.

2 saat gecmis su msjin uzerinden ben ancak kendim kahvalti yapabildim ya. Cocuga bile yedirmedim daha. Offff gunlerdir boyle oluyor gun sonunda ancak yemekler yenmis oluyor , bulasiklara bile dokunmuyorum hic

Canım kolay gelsin. Zor valla. Ama demekki mustakil bir evde yaşıyorsun. Annemler den biliyorum mustakil evin zorluğu çok ama güzelliği de başka yani.
Evet canım müstakil. Bende müstakil ev severim. Öyle Bi evde büyüdüm zaman zaman zorlukları olsa da hep de böyle evde oturmak isterim. Hayalim mesela 1 buçuk katlı ev ve bize yeten bir bahçesi olması. İçinde sebzelerimi Yetiştirebileceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…