- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #379.701
Öyle tabi canım. Şükür halimizeRabbim iç huzur versin tatlım daha kötülerini düşünüp teselli bulacağız herhalde
Hem mercimek hem de müsli bence. Bir daha ikisini de yemeyecegim uzun süre. Insan kendi vücudunu tanimali gercekten.Ay valla bende şok oldum mercimek şişkinlik mi yaptı acaba
aile apartmanidir kesin diye dusundum bende dogruymus:) allah yardim etsin kuzu bizim de annemin memleketteki evi oyle 4. kattalar aile apartmani yazin kimde olmuyor orda annemkere gidince bende 4 kati siliyorum tepeden epey yorucu ya3 katlı evimiz. 1.katta elti, ikinci katta k validə, çatı katta da ben oturuyorum. Burdan başlıyorum ta aşağıya kadar yıkıyorum. Eltinin girişi ayrı. Ama 3 kat merdiveni yıkamam gerek. Değişik bişey
Sağol canım. Sağlık olsun da yapalım bakalımaile apartmanidir kesin diye dusundum bende dogruymus:) allah yardim etsin kuzu bizim de annemin memleketteki evi oyle 4. kattalar aile apartmani yazin kimde olmuyor orda annemkere gidince bende 4 kati siliyorum tepeden epey yorucu ya
Vermiş olabilirsin canım. Baskül her zaman tam sonucu göstermiyor. Bana hep olan bişi. diyetisyene gittiğimdeki ölçüm geçti elime geçen. 75 gözüküyorum ama diyetisyen 73.5 diye not almış üstüne. Çünkü 15 gün önceki tartıda da 75 gözüküyordum ve 1,5 kilo yağdan verdiğim halde kilom aynı çıkmış. Moralini bozma yani canım.Hele ben nasil sok oldum resmen 3 kere tartildimbir de kesin verdim diye tartilip yasadigim soku düsün.
Bi deneyeyim ben bunuben bugun tartida cok guzel eksi ciktiminsallah cumaya kadar artmaz da eksilmeye devam eder.
bu arada yogurt zencefil karabiber zerdecal yulaf yedigim.zaman daha fazla kilo veriyorum sanki. aklinizda olsun kizlar
Ohh be süper rahatlatici oldu bunu bilmek. Sagolasin paylastigin icin. Cünkü imkansiz yani.Vermiş olabilirsin canım. Baskül her zaman tam sonucu göstermiyor. Bana hep olan bişi. diyetisyene gittiğimdeki ölçüm geçti elime geçen. 75 gözüküyorum ama diyetisyen 73.5 diye not almış üstüne. Çünkü 15 gün önceki tartıda da 75 gözüküyordum ve 1,5 kilo yağdan verdiğim halde kilom aynı çıkmış. Moralini bozma yani canım.
Sen dün bildiğin detoks yaptın çünküben bugun tartida cok guzel eksi ciktiminsallah cumaya kadar artmaz da eksilmeye devam eder.
bu arada yogurt zencefil karabiber zerdecal yulaf yedigim.zaman daha fazla kilo veriyorum sanki. aklinizda olsun kizlar
Tabiki moralini bozma muhtelemelen o yarına şıp diye düşmüş olacak birşey şişkinlik yaptı sanaOhh be süper rahatlatici oldu bunu bilmek. Sagolasin paylastigin icin. Cünkü imkansiz yani.
Canım kolay gelsin. Zor valla. Ama demekki mustakil bir evde yaşıyorsun. Annemler den biliyorum mustakil evin zorluğu çok ama güzelliği de başka yani.Öyle canım. Biliyosun benim sorumluluklar var epeyce. Bazen kaçasım geliyoröylesine bunalıyorum
kuzu benim regl sikintili vucut ondan boype tepki veriyor ya... yumurtlamadan 2 hafta sonra nornalde adet olur insan, yumurtlama toplam 1 hafta surer, benim yumurtlama 2-3 hafta sueuyo. herkes ayda 1 kere yumurtlar ve adet olur bende 6-8 haftada bir adet oluyor ve o aralikta hep yumurtlamaya calisiyo vucut... bir tane yumurta olusup catlayana kadar bende 8-10 yumurta olusup catlamiyo. dusun hormon dengem nasil alt ust oluyordurSen dün bildiğin detoks yaptın çünkü
Regli gelmedi mi
Nasil yanlis anlamisin ki canim. Menun zaten detokstu sanki.Cherry Mom detoksu tamamen yanlis anlamisim bugün arti cikinca diyetisyenimi aradim.
gün icinde sadece corba, salata, yogurt, meyve istedigin miktarda tüketebiliyormussun. Persembe cuma yapacagim iki gün.
Cok sisim ve cok mutsuzum
Kahvaltida da corba salata yogurt meyve imis. Yani hangisini ve hangilerini istersem. Sinir yok.Nasil yanlis anlamisin ki canim. Menun zaten detokstu sanki.
Ben de yanlis biliyorum o zaman, merak ettim simdi.
Gunaydin arkadaslar, ogretmen olan arkadaslar gununuz mutlu,kutlu olsun.
walk da derece yapan arkadaslar , azminiz devam etsin.
30dk eliptik yaptim geldim. yeterince terlemedim cunku boluk porcuk oldu, umarim aksama ikinci seans yapabilirim.
simdi benim temizlik icin motivasyona, enerjiye ve Istege ihtiyacim var.
Evet canım müstakil. Bende müstakil ev severim. Öyle Bi evde büyüdümCanım kolay gelsin. Zor valla. Ama demekki mustakil bir evde yaşıyorsun. Annemler den biliyorum mustakil evin zorluğu çok ama güzelliği de başka yani.
Hmmm anladim canim. Olsun canini sıkma sen, öğrenmiş olduk hep beraberKahvaltida da corba salata yogurt meyve imis. Yani hangisini ve hangilerini istersem. Sinir yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?