Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cok biliyo o

kuzu sen 2 haftadir anormal verdin bu hafta arti gelmen cok normal

Sen ona bakma canım. Lif ve protein alıyorsun,sağlıklı sonuçta.

Burda 6 yasina kadar yok asi. Türkiyeye ziyarete gelince yaptirmak zorunda kalir miyim cocuklara acaba? Benimkiler 3,5 yazin 4 olacaklar tam da oraya gelecegimiz vakit.
Diğer aşılarını takip ediyor muydu burdaki sağlık ocağı onların listelerinde var mısınız kayıtlıysanız yaş itibariyle giriyorsunuz olmanız lazım

oglum gelmis anne bugun cok guzel gorunuyosun diyo nasi cikmam tartiya
Oo ortim maşallah sana çok güzel görünüyorsun
Bak heves ettim ben de paylaşayım. Tipimi düzeltip bu foto çekebilirsem tabi
Bu arada ben tartılmıyorum pazartesiden beri. Sabahları tartılamıyım diye hemencecik su içiyorum bol bol

ya hakikaten burda neden oncesi sonrasi fotolar atmiyoruz ki biz birbirimizi heveslendiririz belki

Burda 6 yasina kadar yok asi. Türkiyeye ziyarete gelince yaptirmak zorunda kalir miyim cocuklara acaba? Benimkiler 3,5 yazin 4 olacaklar tam da oraya gelecegimiz vakit.
Canim cocuklar nerenin aşı takvimini gaki ediyordu.
Tr de 4 yaşında olan aşılar tazeleme aşısı sanırım, burada da aynı şekilde 4 yaşında oluyor.
Almanyaya baktım zaten çocuklar 1 yaşına kadar 3 dozunu tamamlamıştır eğer Almanyanın aşı takvimini takip etmişse.
Almanya tazeleme aşısını 5-6 haşında yapıyor ki mantıklı bence.
Tr de aşı yaptırma derim ben çünkü aynı aşılar zaten. Bir de ülkelerin aşı kombinasyonları farklı oluyor sırf bu yüzden çocuk aynı aşıya tekrar maruz kalıyor ülke değiştirince.

Şimdi farkettim burda bizim ufaklığa geçen ay “tetanus”, “diptheria” yanında “hib type b” yapıldı. “Whooping cough” hic dikkatimi cekmemisti. Bir de bizimkini inceleyeyim ben.
Ama dedigim gibi canim tek bir ulkenin takvimini takip etmek en mantiklisi benim cocuklar maalesef ayni asilara maruz kaldilar farkli asi kombinleri yuzunden. Biz uyarmistik o dozu aldik diye mesela ama kombini ayirmayi kabul etmiyorlar. mavimli

Cocuklar ilk 10 ayi Türkiyede sonrasini Almanyada takip etti. Arada Türkiyeye gittik, asi karnesine bakip bu yapilmamis dediler (artik neyse o) onu da yaptilar. Yani senin anlayacagin iki ülkenin tüm gerekli asilarini yaptirdim

Evet haklisin ortagim. Normalde aksam yogurtlu cevizli kabak yiyecektim ama maydonoz suyu icince istegim kalmadi ama dediklerine katiliyorum

kan pihtilasmasi derken? bende de var kan pihtilasmasi hamilelikte hep kan sulandirici igne kullandim. ama dogumsan sonra biraktim.
Canım benim vücudumda trombosit üretimi fazlaymış 2 sene önce yaptırdığım testlere falan baktılar o zaman da yüksekmiş. Fazla üretim de kanpıhtılaşmasına sebep oluyormuş. Şuanda hiç bişey yapmadılar hemetolog görmesi gerekiyormuş sebebi araştırılması lazımmış ama şuanda o da mümkün değil gibi

Pain olsun vücut toplanmaya caliisyorken ihtiyaç duyuyo demekki.İnsan hasta olunca neden yemek istemez benim tam tersi şekerli seyler ihtiyacı çok artıyor demekki her halükarda yiyorum

Cocuklar ilk 10 ayi Türkiyede sonrasini Almanyada takip etti. Arada Türkiyeye gittik, asi karnesine bakip bu yapilmamis dediler (artik neyse o) onu da yaptilar. Yani senin anlayacagin iki ülkenin tüm gerekli asilarini yaptirdim
Aşı karşıtları ağlıyor şu an
Çok geçmiş olsun canım. Önemli bir şey çıkmaz inşallah.

kan pihtilasmasi derken? bende de var kan pihtilasmasi hamilelikte hep kan sulandirici igne kullandim. ama dogumsan sonra biraktim.

bu arada bize 2 yas asisini vururken bi dahaki asi 6 yasinda dediler 4 yas asisini bende ilk defa duyuyorum

yarin tarti gunu bugun kendini kontrol.eden varmi kizlar

oglum gelmis anne bugun cok guzel gorunuyosun diyo nasi cikmam tartiya
Ben tartıldım +600 üm kuzum yiyip hareketsiz kalınca
Bu arada fıstık gibisin gerçekten profil foto dan bayağı gitmiş bigun before after yapaljm bence de
Bu arada benim oğluma 2 yaşında aşı yapıldı başka yok dendi hiç 4_6 dan bahsetmediler yahu en son vurulduğu da karmaydi

Ben de Cherry Mom ten duydum. Normalde arardı hemşiremiz. Hiç öyle bir bilgi vermediler. Önümüzdeki ay 4 olacak oğlum. Arayıp Bi soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…