- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #379.961
4 Yas asisi hangisiEvet ertelemekten başka şansımız yok oğlumun şubat sonunda kontrolleri vardı gidemedik martta da bu virüs çıktı hepten kaldı. Kontrole de gitmesi lazım aslında ama 4.5 yaşındaki çocukta dokunma ellemeden de anlamıyor
Yaa kaptanım benim oğluma yapılmadı 4 yaş aşısı hiçte bilgim yoktu valla sizden duydum şimdi
Ev yapimi cezeryenin tarifini alabilir miyim, kolay mi yapmasi?Afiyet olsun güzeller.
Benim detoksta yasak kahve. Yarına içerim artık. Yanına da ev yapımı cezerye eklerim en hafifinden. Ohh miss.
kan pihtilasmasi derken? bende de var kan pihtilasmasi hamilelikte hep kan sulandirici igne kullandim. ama dogumsan sonra biraktim.Evet ertelemekten başka şansımız yok oğlumun şubat sonunda kontrolleri vardı gidemedik martta da bu virüs çıktı hepten kaldı. Kontrole de gitmesi lazım aslında ama 4.5 yaşındaki çocukta dokunma ellemeden de anlamıyor
Yaa kaptanım benim oğluma yapılmadı 4 yaş aşısı hiçte bilgim yoktu valla sizden duydum şimdi
Kızamık kızamıkçık kabakulak karma olan canım4 Yas asisi hangisiCherry Mom ?
Aman Allah korusun dikkat et canım
Sabah bir etkisi yoktu detoksun ama genellikle 2. Gün işe yarıyor. Bakalım, yarın ola hayrola.
Boğazım ve burnum karincalaniyor ,pek keyffim de yok.Spor işini yarına bırakayım diyordum. Bol bol bitki çayı demler içerim bugün. Hasta olmayalım da.
Dediğine göre sen etmişsinyarin tarti gunubugun kendini kontrol.eden varmi kizlar
Evet aşı takviminde değişiklik yapıldı yazınkan pihtilasmasi derken? bende de var kan pihtilasmasi hamilelikte hep kan sulandirici igne kullandim. ama dogumsan sonra biraktim.
bu arada bize 2 yas asisini vururken bi dahaki asi 6 yasinda dediler 4 yas asisini bende ilk defa duyuyorum
oglum gelmis anne bugun cok guzel gorunuyosun diyoDediğine göre sen etmişsin
Varyarin tarti gunubugun kendini kontrol.eden varmi kizlar
Burda 6 yasina kadar yok asi. Türkiyeye ziyarete gelince yaptirmak zorunda kalir miyim cocuklara acaba? Benimkiler 3,5 yazin 4 olacaklar tam da oraya gelecegimiz vakit.Evet aşı takviminde değişiklik yapıldı yazınkızamıktan dolayı cocuk ölümlerinde artış olmuş aşı karşıtları falanda olunca salgın haline geliyor durum o yüzden küçük çocukları önlem amaçlı okula kadar bekletmek istemediler herhalde
moral bozacaj bir tarti var sanirim kuzu, halbuki detox filan yapiyosun neden oype oldu ki
Arti yok eksi de yok öyle asili kaldim havadamoral bozacaj bir tarti var sanirim kuzu, halbuki detox filan yapiyosun neden oype oldu ki
Cherry Mom kaptanım bana bikac gün izin verebilir misin biraz dizginlerim elimde değil toplanmam gerek
ben 62 kiloda oyle asili kaldim kac hafta ne ileri ne geri ay ne fenaydi sonra tekrar dusmeye basladi vucut bence arada oyoe bi dinlenmeye aliyo kendini bozma moraliniArti yok eksi de yok öyle asili kaldim havada
En az iki hafta mi oy çokmus ya
Hastalık yüzünden mi canım ?
İzin derken anlayamadım listedeki izinden mi bahsediyorsun eğer oysa cumadan sonra en erken o da 2 hafta minimum dönüşünde kilo almamış olman lazım
Aynen canım, iştah yoktu zaten ve tüm gün yattığım için hem enerji harcamıyordum hem bişey yemiyordum. Hastalık bittikten sonra bir kaç gün baş dönmesi göz kararması devam etti az beslendiğim için. Şimdi de koşturmaca başladı ve vücut acısını çıkarıyorIstersen mercimek icme baska bir corba ic. Simdi hastaliktan kalktin sen gayet normal vücutta sasti cok. Toparlaniyor.
Yaslandim herhalde diyordum tam hersey yavasladiben 62 kiloda oyle asili kaldim kac hafta ne ileri ne geri ay ne fenaydi sonra tekrar dusmeye basladi vucut bence arada oyoe bi dinlenmeye aliyo kendini bozma moralini
Benyarin tarti gunubugun kendini kontrol.eden varmi kizlar
Bayılıyorum rüyama kabak giriyor deseydinnBen
dün detoks yapmıştım, bu sabah kabakla başladım yine. Eşim canın istediği için mi yiyorsun onu diyor.
O da ayrı moral bozuyor, kabağı yoğurtla yiyormuşum zaten kahvaltıyla aynı kaloriyi alıyormuşum filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?