- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #379.941
Istersen mercimek icme baska bir corba ic. Simdi hastaliktan kalktin sen gayet normal vücutta sasti cok. Toparlaniyor.Ya ortim midemde de sancı ve şişlik var 2 gündür. Hayır abartılı da yemedim ama nasıl oluyor anlamadım. Ben 2 hafta üstüste fazla kilolar vermiştim. Onlar mı geri geliyor ve neden geliyorlar zaten
Evet ertelemekten başka şansımız yok oğlumun şubat sonunda kontrolleri vardı gidemedik martta da bu virüs çıktı hepten kaldı. Kontrole de gitmesi lazım aslında ama 4.5 yaşındaki çocukta dokunma ellemeden de anlamıyorHımm anladım canım Allah korusun pıhtılaşma ciddi sorun umarım korkutacak bir durum yoktur,şu ara hepimiz her türlü sağlık durumunu erteliyoruz
Yaa kaptanım benim oğluma yapılmadı 4 yaş aşısı hiçte bilgim yoktu valla sizden duydum şimdi
Tam olarak ne zamn doğdu canım oğlun bu uygulama yeni temmuz 2016 dan sonra doğanlara yapılıyorYaa kaptanım benim oğluma yapılmadı 4 yaş aşısı hiçte bilgim yoktu valla sizden duydum şimdi
30 ocak 2016 bizim deTam olarak ne zamn doğdu canım oğlun bu uygulama yeni temmuz 2016 dan sonra doğanlara yapılıyor
Oo kahveler falan. Burası şenlik
Afiyet olsun
Sağol canımAfiyet olsun Esra cım biz daha kahvaltıya bile geçemedik
30 ocak 2016 bizim de
Teşekkür ederimmAfiyet olsun
Oo kahveler falan. Burası şenlikBen de derse gireceğim birazdan. 4 e kadar iptalim
Bende şimdi içiyorum
Ortağım ana menün süper. Hem besleyici hem az kalorili. Akşam çorba da içebilirdin. Ya da 1 kase yoğurt.Merhaba
10:00 filtre kahve
12:30 2 yumurta, 2 dilim peynir, 3 zeytin, 2 dilim hindi fume, 1 wasa, 1 tatli kasigi fistik ezmesi
15:00 yesil cay
19:00 maydonoz limon
spor: 1 mil leslie
Su: 2 litre
Sağol kuzum sanada
A tüh pardonAfiyet olsun güzeller.
Benim detoksta yasak kahve. Yarına içerim artık. Yanına da ev yapımı cezerye eklerim en hafifinden. Ohh miss.
A tüh pardon
Teşekkür ederiz sonucunu çok merak ediyorum bugün spor yapma canım dinlensin kaslar bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?