- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #380.001
Canım benim de hastalığa göre değişiyor, bu kez ezdi geçti ne yemek ne evlat düşünebildim.Pain olsun vücut toplanmaya caliisyorken ihtiyaç duyuyo demekki.İnsan hasta olunca neden yemek istemez benim tam tersi şekerli seyler ihtiyacı çok artıyor demekki her halükarda yiyorum
Bizim diğer arkadaşlar oldu yaşına giren .dediğim gibi bu temmuz 2016 dan sonra doğan çocukları kapsıyor. Bu yaz çıktı zaten değişiklik o yüzden önceki aşılarda denmemesi normalBen deCherry Mom ten duydum. Normalde arardı hemşiremiz. Hiç öyle bir bilgi vermediler. Önümüzdeki ay 4 olacak oğlum. Arayıp Bi soracağım
Ya geçen tahlil için gittik hiç bişi demediler. Sen söylemesen haberimiz olmayacak. Arayınca Sizin işinizi bizim kaptan yapıyor diycemBizim diğer arkadaşlar oldu yaşına giren .dediğim gibi bu temmuz 2016 dan sonra doğan çocukları kapsıyor. Bu yaz çıktı zaten değişiklik o yüzden önceki aşılarda denmemesi normal
Sağlık ocakları salgından başını kaşıyamıyor ki devamlı temaslı arıyorlar ya.çok normal canım şuan biizm günümüz geçti bak arayıp soran yokYa geçen tahlil için gittik hiç bişi demediler. Sen söylemesen haberimiz olmayacak. Arayınca Sizin işinizi bizim kaptan yapıyor diycem
Hadi bakalımIki gundur gelemedim. Yarin tarti gunu. Bugun tek ogun yedim umarim yarin cok cikmaz
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
59,7 | 59,5 | | |
79,6 | 78,9 | | |
67,9 | 67,5 | | |
66,9 | 66,6 | | |
71,4 | 71 | | |
94,5 | 93,8 | | |
73,6 | 73,1 | | |
60,3 | 59,8 | | |
59,2 | 58,7 | | |
52,6 | ?? | | |
57,5 | 57 | | |
70,25 | 69,2 | | |
83,5 | 83 | | |
72,4 | 71,4 | | |
50,3 | 50 | | |
| | | |
| | | |
| | | |
| | | |
MaalesefHadi bakalımregli oldun mu
sogan kurune dikkat et benim sogan kuru yaparken bi tane sogan cücügum olsu suan 3 yasindaMaalesefsogan kürü yapmaya basladim bugun. Kuzenim sogan kürünün cok faydasini gormustu bana da yarar umarim.
Ah canım hep böyle oluyor sanadafirina sinitzel attim esime de isten gelirken salata malzemesi al dedim bol yeaillikle yiyelim diye, son dakika cikamiyorum golu atti bana
Selam canım tutarız tabikiMerhabalaaarrbugun aktif olamadim yarin kilo bildirimimle basliyorum insallah bugun kendime yesil cay kayisili cay falan aldim yarina hazirlik uzun zamandir diyet yapamiyorum ilk gunler cok sarsacak beni ama inaniyorumki bu grup elimden tutatcak
Ya evet hamilelik için yapıyorlar değil misogan kurune dikkat et benim sogan kuru yaparken bi tane sogan cücügum olsu suan 3 yasinda
Bende bı sorayim bişey atlamayalim farketmedenBen deCherry Mom ten duydum. Normalde arardı hemşiremiz. Hiç öyle bir bilgi vermediler. Önümüzdeki ay 4 olacak oğlum. Arayıp Bi soracağım
Öyle mi oldu senin canım ya. Ben defalarca yaptım ama bana yaramadısogan kurune dikkat et benim sogan kuru yaparken bi tane sogan cücügum olsu suan 3 yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?