Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

beyyle

akşam:

müsli

:2: (tam yazarken hapşırdım direk gözüme de bu ilişti )

sevalcim ne yapıyormuşuz akşam yemeklerinde müsli yiyip aç yatıyormuşuz bakalım böyle nasıl gidecek kilolar deneyelim görelim

ben acıkmaya başladım galiba :18: öğle yemeğimde 4 y.k. bakla üzeri 3 y.k. yoğurt yemiştim ekmek olmadığı için 5 suntayla yemmiştim ama şimdi acıktım tekrar sunta yersem toplamda 15 adet sunta bisküvi yemiş olucam çok oluyor öylede ayyy ne yapıcam ben yok yok yemeyeceğim su içeyim en iyisi

aman begümcüm dışarıda yiyipte sağlıksız şeyler yeme yarın büyük gün bakalım ne verdik bu hafta

bana bile müsli aldırdınız ya helal olsun

hadi benim mesai bitti

tavuk çorbası var bu akşam.. hasta çorbası yani

ben kaçar

by

walla fıstıkcan, haftada 4 gün yogurt muhakkak yiyorum zati, bgn yedim meselaa, bizim işyerinde yemek cıkmıyo, dısardan söylüyorum hep, dısarda bi tabak sebze yemegi 6-7 lira en az we heepsi yaglar içinde süzüyo, bnde haftasonu pişiriyorum kabagımı patlıcanımı pırasamı öle yiyorum..
ben öğle yemeğnde corba, sebze, ızgara we yogurt sölesem dışardan kafadan 20-25 lira tutar

tamam işte güzelim akşam öğünü olmaması seni kilo verdiriyor bende bu taktiği müsliyle uygulamayı planlıyorum

ewwwweeeet ewweeetttt
benim bi arkım war 78 kilo flndı, 4-5 ayda 57 kiloya düştü hala da koruyo kilosunu, dedim naaptın, su içtim, akşam yemedim aç yattım dedi

anacım o yediğin bisküwilerde karbonhidrat heeep, sakın yeme onlarııııı...
onun yerine, çilek ye, elma ye, yogurt ye, süt iç, ne bilim cabuk corba iç

doğru söylüyosun tatlım.bizim iş yerinde yemehane var orda yemek çıkıyo ama ben yinede yanımda getiriyorum sebze yemeğimi.yanında yoğurdumu da bazen

doğru söylüyosun tatlım.bizim iş yerinde yemehane var orda yemek çıkıyo ama ben yinede yanımda getiriyorum sebze yemeğimi.yanında yoğurdumu da bazen

bende sabah yanımda sebzemı goturup kantının buzdolabına koyuyorum kantıncı buzdolabı kırası alacak yakında benden gercı bugun yemekhanede yedım guzel yemek vardı aksamda dengelemek ıcın meyve yedım sadece aslında sebze hakkım duruyor ama cumaya az kaldı zayıflamam lazım

patrona rejimde olduğumu söyledim adam bana öğle yemeğinde ördek getirmiş ya.ördek nedir yaa.bunların rejim anlayışlarıda bi garip.aç kaldım

bugun yedıklerım
5 MAYIS 2011 PERSEMBE
8:00
1 muz -1m-
1 b sut -1s-

9:00
2 erık

10:00
2 erik

12:00
2 kepce domates corbası -2t-
1 kasık kasar -1e-
Fırında 1 tavuk baget ve az patates 1e +1t-
1 dılım ekmek -1t-
1 kasık bulgur -1/2 t-

18:30
1 muz -1m-

19:00
3 yenıdunya -1/2 m-

20:00
1 erık -erıkler toplamda yarım meyve-

Toplam:3 m + 2 e +1s +4.5 t

Yatmadan acıkırsam 2 yk yogurt yerım ve 1 salatalık

bu arada moralım bozulunca veremedım dıye uzulunce moralımı duzeltecek bırsey buldumsızınlede paylasayım gıdıp kendıme gıysı alıyorum ama kucuk beden 38-40 vs oyle pahalı bısı almıyorum ama guzel ve ucuz seyler alıyorum sonra o gıysıye sıgacagım bende bır gun deyıp az yıyorum ve yuruyorum

slm canlarım,
kötü bir gün geçirdim, ancak gözümü açabiliyorum. bütün gün başım ağrıdı. yattım hep büroda. sabah kahvaltı da edememiştim. büroya gidince bir kase special k yemiştim.

dün akşam nişanlımla canımız acayip pizza istemişti. bugün öğlen yiyelim demiştik. akşamüstü yedik. kızacaksınız belki ama 2 aydır yememiştim. bugün diyete başlamamın tam 2. ayı. bu kaçamağı çok istedimmm..

7 yıldır hep başağrılarımla boğuştuğumu, ameliyatımı, sonrasını tüm süreci benimle birlikte yaşayan nişanlım, başım ağrıyınca yine aklı sıra espri yapmaya çalıştı ama çok üzdü bugün beni. güle güle sırf espri olsun diye " öleceksen şimdi söle de ben de kendime yeni hatun bulayım" diye aklınca takıldı. ama ben yaşadıklarımı tekrar yaşama korkusuyla yaşadığım için, her başım ağrıdığında üzülüyorum zaten, bir de böle diyince. başladım ağlamaya, hem ne ağlamak. katılıp kalacaktım nerdeyse sesli sesli. sonra sızmışım ağlaya ağlaya. gelmi üstümü örtmüş. bi ara geldi toplantıya gidiyorum, dönüşte alcam seni dedi. gitti.. uyandığımda ağrım geçmişti ama hala savaştan çıkmş gibiyimm..

yarın tartı ne diycek bilmiyorum. kafanızı şişirdim sizin de. öpüyorum hepinizi..

slm takımım annemler döndü sonunda bende bgn onlardaydm. menümü yzaym hemen:

sbh:
1 avuçtan biraz byk köy bazlamasına 2 dilim salam 2 dilim kaşarla yapılmış sandviç
1 haşlanmış yum.
1 kupa şekersz çay.

öğlen:
3-4 y.k arnavut ciğeri
çoban salata
1,5 kepçe tarhana çorbası
1 dilim köy ek.

akşam:
4-5 yk tas kebabı
3-4 y.k pilav
1 kepçe tarhana çorbası
biraz patlıcan salatası(3 kaşık yoktur bile)

kaçamak:
1 adet brownie:26:

bugn biraz çok kaçtı,ye sütün olsn muhabbeti işte,bi de grip olmuşum ya azck torpil geçtm kendme
şaka şaka bahanem geldi yine

bu arada sbh 10 a kadar uygar bana pek fırsat vermio,nete giremiorm,o yüzden kaptancığım izninle bildirimimi şimdi yapayım ben.
başlangıç:63,5
şu an ki kilo:62,7
kayıp:63,5-62,7=0,8

matematikçiyim anacım fırsatını buldummu toplar çıkarır çarpar bölerim affetmem

canım uzme kendını ınsanlar bazen lafın nereye gıdecegını bılmeden konusuyor erkekler ozellıkle ne yazıkkı bak bugun hıdırellez dılek tut gercek olsun

devrem sen ne ameliyatı geçirdin? kaçırmışım ben orayı hiç bilmiyorum :26:

geçenlerde ben de buna benzer bi ağlama krizi geçirip yazmıştım buraya tabi benim hikayemle salakça şeyler yapan bendim.. valla ne yalan söyliyim sanki ağlamak beni hayata bağlayan bişey gibi terapi gibi bişey acaip :44:

nişanlının bi daha böyle esprilere cesaret edeceğini sanmam.. bi keresinde biz eşimle daha sevgiliyiz önceki yazdı.. yeni eve taşınmışız yine ben 105 civarındayım kilo olaraktan.. evimizde 3 katlı bi yazlık tekirdağda ben de çatı katını aldım nasıl hevesliyim duvarlarımı kırmızıya boyattım kocaman deniz manzaram var terasım şahsi banyom falan.. neyse kardeşceğizimin laptopunu aldım sevgilime yeni odamı göstericem ama oda salon gibi hatta o evin salonundan büyük.. açtım kamerayı işte gösterdim baktı baktı ne dese beğenirsin :26:

"odanın tamamını da sen kaplıyon ha"

herhalde liseden beri böyle bi espri böyle bi saçmasapan laf duymamıştım

ağla ağla ben anam bi de uzakta ya bişey yapamıyo.. ne telefonlar ne sözler..

bi daha da öyle espri yapmadı bana hiç

ders oldu ona

işte beyle devrem sen şu ameliyatı de bakam nemiş :96:

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyy kızlaaarr, bildirim geldii valla
ben cok pis dünden kalmayım, üniversiteden arkadaşlarım geldi dün yatıya, saat 4te yattım, simdide işteyimm
dün gece cok pis kaçamaklar yaptım, 4 tane miller bira , 1 tane piko ve 2 su bardağı patlamış mısır yedim
şu an midem, başım cok fenaaa, ama değdi walla cok eğlendim dün, ii geldi

bildirimimi de yazıııyımmm

başlangıç : 75 kg
geçen hafta : 68,4 kg
bugün : 67,5 kg
giden : 900 gr
toplamda giden : 7,5 kg
hedef : 62 kg

dün o biraları içmeseydim en az 1 kg wermiş olurdum ama oldu bikerem

kilo bildirimi de yapayım..

kilom geçen haftaya göre bu sabah biraz fazla çıktı.. bu hafta kilo vermek adına hiçbişey yapmadım haftanın 4 günü yataktaydım zaten.. neyse bildireyim

kilom 110,9

sabah cerenin listesindeki gibi bir kare dilim (başka ekmek bulamadığımdan) trabzon ekmeğinin üzerine light peynir sürüp yedim yanında su içtim başka da hiç ekmek kalmadığı için diğerini yiyemedim.. zeytin yemeği de unuttum.. aslında suntayla yicektim pekmezi ama vaktim kalmadı çıkmak zorunda kaldım..

biraz önce de her cuma şeker dağıtan bi abimiz var.. misbon.. onu attım ağzıma.. pekmezi karşılamıştır

arada 2 tane etiform portakallı ve şekersiz yeşilçay var.. ben hasta olduğum için adaçayı içicem bugünlük..

öğlen de bi sakıncası olmadığına inanıyorum evde haşlanmış tavuğun var ton balıklı salata yerine tavuklu salata yiyim ben.. ayın da sonu.. kıyamıyorum parama

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…