- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #38.021
kız bnde akşam öğünü yok kkiiiiimüsliye talim hep
beyyle
akşam:
müsli
:2: (tam yazarken hapşırdım direk gözüme de bu ilişti)
bence mönünde eksiklikler var canım ya,her zaman böle beslenmiyosun gerçi ama
öğlen salata akşam nesfit biraz sağlıksız olmuş bence.
Sebze yoğurt falan da katsan salatanın yanına daha sağlıklı olur kanısındayım
ayy geçmiş olsun canım,bağırsakların boşalır biraz iyidir iyi
tebrik ederim.büyük başarı valla
Kızlar bu arada iyi kaynatmışsınız valla :)
bende öğle yemeğine çıkmadan 5 sunta büskivi yedim
öğle olarak ta olarak 1 bardak çorba,2 parça göğüs eti,salata ekmek yok
epey doymuşum daha ara falan yamadım
bu akşam iş çıkışı tiyatroya gidicez akşam yemeği yiyemiycem büyük ihtimalle
yanıma form alırımda açıkırsam öyle geçiştiririm en güzeli
hem yarın cuma bu gece dikkat etmek lazım dimi :))
bana bile müsli aldırdınız ya helal olsun
hadi benim mesai bitti
tavuk çorbası var bu akşam.. hasta çorbası yani
ben kaçar
by
bence mönünde eksiklikler var canım ya,her zaman böle beslenmiyosun gerçi ama
öğlen salata akşam nesfit biraz sağlıksız olmuş bence.
Sebze yoğurt falan da katsan salatanın yanına daha sağlıklı olur kanısındayım
ayy geçmiş olsun canım,bağırsakların boşalır biraz iyidir iyi
tebrik ederim.büyük başarı valla
Kızlar bu arada iyi kaynatmışsınız valla :)
bende öğle yemeğine çıkmadan 5 sunta büskivi yedim
öğle olarak ta olarak 1 bardak çorba,2 parça göğüs eti,salata ekmek yok
epey doymuşum daha ara falan yamadım
bu akşam iş çıkışı tiyatroya gidicez akşam yemeği yiyemiycem büyük ihtimalle
yanıma form alırımda açıkırsam öyle geçiştiririm en güzeli
hem yarın cuma bu gece dikkat etmek lazım dimi :))
beyyle
akşam:
müsli
:2: (tam yazarken hapşırdım direk gözüme de bu ilişti)
tamam işte güzelim akşam öğünü olmaması seni kilo verdiriyor bende bu taktiği müsliyle uygulamayı planlıyorum
sevalcim ne yapıyormuşuz akşam yemeklerinde müsli yiyip aç yatıyormuşuz bakalım böyle nasıl gidecek kilolar deneyelim görelim
ben acıkmaya başladım galiba :18: öğle yemeğimde 4 y.k. bakla üzeri 3 y.k. yoğurt yemiştim ekmek olmadığı için 5 suntayla yemmiştim ama şimdi acıktım tekrar sunta yersem toplamda 15 adet sunta bisküvi yemiş olucam çok oluyor öylede ayyy ne yapıcam ben yok yok yemeyeceğim su içeyim en iyisi
walla fıstıkcan, haftada 4 gün yogurt muhakkak yiyorum zati, bgn yedim meselaa, bizim işyerinde yemek cıkmıyo, dısardan söylüyorum hep, dısarda bi tabak sebze yemegi 6-7 lira en az we heepsi yaglar içinde süzüyo, bnde haftasonu pişiriyorum kabagımı patlıcanımı pırasamı öle yiyorum..
Ben öğle yemeğnde corba, sebze, ızgara we yogurt sölesem dışardan kafadan 20-25 lira tutar
doğru söylüyosun tatlım.bizim iş yerinde yemehane var orda yemek çıkıyo ama ben yinede yanımda getiriyorum sebze yemeğimi.yanında yoğurdumu da bazen
harika kutlarım canımnasıl süper görünüyor insanın gözüne anlatamam 3 ayda 17 kilo harika başarılarının devamını dilerim . lütfen sinirlendiğinde azimle verdiğin 17 kiloyu düşün ve dahasınıda vereceğini kimse için diyetini bozmaman gerektiğini düşün gel burda bizimle paylaş başkaları için üzme kendini onlar üzülsün
kutlarım canım süper kilo vermişsin..
üç ay önceki motivasyonunu da ne olursa olsun hiç düşürmemeni dilerim..
birine çok kızarsan seni çok üzerlerse gel yaz takıma.. sadece liste değil ki.. yaz yaz yaz.. sinirini çıkarana kadar..
buzdolabının değil bilgisayarının başına geç :112:
patrona rejimde olduğumu söyledim adam bana öğle yemeğinde ördek getirmiş ya.ördek nedir yaa.bunların rejim anlayışlarıda bi garip.aç kaldım
slm canlarım,
kötü bir gün geçirdim, ancak gözümü açabiliyorum. bütün gün başım ağrıdı. yattım hep büroda. sabah kahvaltı da edememiştim. büroya gidince bir kase special k yemiştim.
dün akşam nişanlımla canımız acayip pizza istemişti. bugün öğlen yiyelim demiştik. akşamüstü yedik. kızacaksınız belki ama 2 aydır yememiştim. bugün diyete başlamamın tam 2. ayı. bu kaçamağı çok istedimmm..
7 yıldır hep başağrılarımla boğuştuğumu, ameliyatımı, sonrasını tüm süreci benimle birlikte yaşayan nişanlım, başım ağrıyınca yine aklı sıra espri yapmaya çalıştı ama çok üzdü bugün beni. güle güle sırf espri olsun diye " öleceksen şimdi söle de ben de kendime yeni hatun bulayım" diye aklınca takıldı. ama ben yaşadıklarımı tekrar yaşama korkusuyla yaşadığım için, her başım ağrıdığında üzülüyorum zaten, bir de böle diyince. başladım ağlamaya, hem ne ağlamak. katılıp kalacaktım nerdeyse sesli sesli. sonra sızmışım ağlaya ağlaya. gelmi üstümü örtmüş. bi ara geldi toplantıya gidiyorum, dönüşte alcam seni dedi. gitti.. uyandığımda ağrım geçmişti ama hala savaştan çıkmş gibiyimm..
yarın tartı ne diycek bilmiyorum. kafanızı şişirdim sizin de. öpüyorum hepinizi..
slm canlarım,
kötü bir gün geçirdim, ancak gözümü açabiliyorum. bütün gün başım ağrıdı. yattım hep büroda. sabah kahvaltı da edememiştim. büroya gidince bir kase special k yemiştim.
dün akşam nişanlımla canımız acayip pizza istemişti. bugün öğlen yiyelim demiştik. akşamüstü yedik. kızacaksınız belki ama 2 aydır yememiştim. bugün diyete başlamamın tam 2. ayı. bu kaçamağı çok istedimmm..
7 yıldır hep başağrılarımla boğuştuğumu, ameliyatımı, sonrasını tüm süreci benimle birlikte yaşayan nişanlım, başım ağrıyınca yine aklı sıra espri yapmaya çalıştı ama çok üzdü bugün beni. güle güle sırf espri olsun diye " öleceksen şimdi söle de ben de kendime yeni hatun bulayım" diye aklınca takıldı. ama ben yaşadıklarımı tekrar yaşama korkusuyla yaşadığım için, her başım ağrıdığında üzülüyorum zaten, bir de böle diyince. başladım ağlamaya, hem ne ağlamak. katılıp kalacaktım nerdeyse sesli sesli. sonra sızmışım ağlaya ağlaya. gelmi üstümü örtmüş. bi ara geldi toplantıya gidiyorum, dönüşte alcam seni dedi. gitti.. uyandığımda ağrım geçmişti ama hala savaştan çıkmş gibiyimm..
yarın tartı ne diycek bilmiyorum. kafanızı şişirdim sizin de. öpüyorum hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?