Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

afiyet olsun bebişiim, tawukk daha bile iyi olabilir hemide haşlanmış tamamen yagsız yanee :)
salataya yag dökme cnm, sirkeyle narekşisi dökebilirsin sadece limon ii değilse

afiyet olsun bebişiim, tawukk daha bile iyi olabilir hemide haşlanmış tamamen yagsız yanee :)
salataya yag dökme cnm, sirkeyle narekşisi dökebilirsin sadece limon ii değilse

he hemi de göğüs eti sıfır yağ yani.. limon koyarım ben

günaydın takımcığım kilom 99,5

yok artık..

kızım var ya senin hiç kimsenin olmadığı kadar kilo vermeye yatkın bi bünyen var demedi deme..

metabolizma hızının ibresi kaça vurmuş anlamadım valla :44:

kıskanmadım da değil hani

kutlarımm

teşekkür ederim birtanem şu yeşilçay kapsülleri işe yarıyor sanırım bende şaşırdım 3 kilo beklemiyordum ama güzel tabi bu durum ne kadar çabuk verirsem okadar güzel olur çünkü daha çok verilecek kilo var birde çok su içmek müthiş işe yarıyor içtiğin suyu bardak hesabıyla ölç 3 yada 4 lt ben 16 bardağa kadar içmeye çalışıyorum inşallah hep böyle devam eder tek kaçamağımı pazar kahvaltısında yapmayı planlıyorum oda hem anneler günü hemde tatil diye bakalım artık

süper yapmışsın canım
herkes böyle yapsa hem herkes hesaplamayı öğrenmiş olur
bunu öneriyorum
burcuozzer ( 63,5 / 62,7 / 0,8 / 1,25 % )
çıkan farkı 100 ile çarpıp geçen haftasının kilosuna bölerek de yüzde değeri elde ediyoruz arkadaşlar

takımımın çıtır bayanları sizlere akşam ve bu sabah yediklerimi yazayım .

dün akşam saat 19,30 gibi ara yapmadığım için çok acıkmıştım 1 portakal yedim .
20,30 da 2 y.k. müsli , 2 y.k. special k , 3 y.k. yoğurt karıştırıp yedim .
21,30 da 6 küçük üçgen dilim kavun yedim .

bu sabah: 2 y.k. müsli , 3 y.k. special k , 3 y.k. yoğurt yedim .

5 bardak su içtim şu saate kadar

acıkırsam ara olarak form mısır patlağından var yanımda

öğle için yanımda 4 y.k. bakla ve üzerine 2 y.k. yoğurt var .

akşam üzeri yemek için 4 malta eriği getirdim .

bugünlük mönüm bu akşama bakıcam artık . şimdilik geçmişe bakayım tekrar yazarım takımcığım öpüyorum hepinizi .

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn 0 beden olma yolunda yürüyen arkadaşlarım

fulias (54 / 53,1 / 0,9 / 1,66 %)

oldumuuu.oldu olduuuu
Ç = 2.π.r.x / 360º formülüylede çemberimin yayını hesaplıycam

offf noluyo bana yeaaa.cuma günü heyecanı yaşıyorum heralde -4657897 derece hava ile

Son düzenleme:

süpersin fıstık
herkes böyle yapsın bildirimi kızlar bundan sonra emi
çünkü ben ve begüm yoğun çalışıyoruz hele ben çoğu zaman dış görevdeyim
ve panikle o kadar zor oluyo ki liste yanlış da yapabiliyoruz
böyle olursa bize sadece kontrol etmek düşer
takım çalışması yapmak daha garanti olur

anacım o yediğin bisküwilerde karbonhidrat heeep, sakın yeme onlarııııı...
onun yerine, çilek ye, elma ye, yogurt ye, süt iç, ne bilim cabuk corba iç

haklısın cerencim ama ekmek olmayınca yedim mecburen zaten günde ya 5 sunta ara olarak yiyorum yada ekmeğim yoksa 10 başka yemiyorum sonuçta oda kaç dilim ekmeğe eşit geliyor kaç gündür üşeniyorum ekmek alamıyorum alacağım fırında evimin karşısı ne tembelim yaa :78: gün içinde muhakkak bir porsiyon meyve yiyorum aralardan birinde yiyemezsem akşamları muhakkak yiyorum .

bu süper bir fikir canım insan daha çok hırslanır bende geçen sene çok beğenerek aldığım bir kot kaprim vardı içine giremediğim için uzun süre dolabı bekledi geçen sene onun içine girdiğimdeki mutluluğu hayal edemezsin . kesinlikle yap bunu o küçük bedenlerin içine gireceiğimiz günlerde gelecek

canım benim geçmiş olsun lütfen dikkat et kendine baş ağrısını stres çok fazla tetikler uykusuz kalmakta başka şeylerde sen daha iyi biliyorsundur o yüzden olumsuz etkileri yoketmeye çalış canım . Nişanlında yazık sana moral vermeye güldürmeye çalışmış ama anlayamamış o anki hislerini işte takma sen kafana herşeyi çok çok geçmiş olsun birtanem kocaman öpüyorum sağlığğınada kendinede iyi bak

canım benim geçmiş olsun ,takma kafana o dediken sonra pişman olmuştur emin ol.bende dün benim koçişkoya azcık naz yaptım.yukarki komluya bi çıktı 45 dk laklak yaptılar kapıda kızdım bende.banyoya gircektim onu bekledim gecenin köründe gelsin die.sabah öle bi sitemli naz yaptım karışık :))

bu arada kızlar ben dün akşam bahsettiğim gibi tiyatroya gittim.çok eğlendik annemle birlikte gitmiştik.
akşam yemeği yemedim.sadece tiyatrodan önceki kokteylde bikaç tane atıştırmalık attım ağzıma o kadar
bugün cuam diyede özellikle dikkat ettim .yoksa tiyatro çıkışı koçiş almaya geldi bizi,dedi gidelim mi kokoreç yemeğe :))
yedim yokkk olmaz hem bu saatte yemem hemnde yarın cuma :))

ben hergün garanti 3 litreye yakın su içiyorumdur sadece iş yerinde 1,5-2 litre içiyorum zaten.. evde sürahim de 1ltlik sürekli dolduruyorum onu.. arkadaşlar arasında tuvalet sorunum dalga konusu oldu resmen.. o kadar su içince sürekli tuvaletteyim

kaçta yattın peki dün gece

:122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…