Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kokoreç miiii
ben olsam çeyrek de olsa yerdim
çok dirayetlisin kuzu

ben nişanlıma kilomla ilgili öyle saçma sapan cümleler kurmasını yasakladım yaparsa başına çok kötü şeyler geleceğini biliyor bu konularda iyi birer ders vermek lazım ki birdaha yapamasınlar

şimdi ben 0,4 almışım

şöyle mi olacak

imseval ( 110,5 / 110,9/+0,4/ -3,62 %)
kafam karıştı biraz :44:

şimdi ben 0,4 almışım

şöyle mi olacak

imseval ( 110,5 / 110,9/+0,4/ -3,62 %)
kafam karıştı biraz :44:

imseval ( 110,5 / 110,9 / - 0,4 / -0,36 % )
canım geçen haftadan bu haftayı çıkardın kilo aldın -0,4 gr
bu aldığın kiloyu 100 ile çarptın
geçen haftaki kilona böldün hepsi bu kadarcık

1 de yattım 21,30 dan sonra şekersiz çay hariç hiç bişey yiyip içmedim . senin söylediklerin kulaklarımda çınladı cerenin dediği gibide aç yattım ama süper oldu tartıda halimi görünce çok mutlu oldum .

imseval ( 110,5 / 110,9 / - 0,4 / -0,36 % )
canım geçen haftadan bu haftayı çıkardın kilo aldın -0,4 gr
bu aldığın kiloyu 100 ile çarptın
geçen haftaki kilona böldün hepsi bu kadarcık

heh şimdi anladım.. anam ne biçim işlem yapmışım.. matematikçi kocam görmesin

günaydınlar kardeş takımım

amonra'cım ben spora gidiyorum. listenizi geldiğimde kontrol ederim inşallah canım. seansım 12:15'de bitiyor, eve gelmem 13'ü bulur. eğer işin olursa, kontrol edip eklemem yönünde not düşersin, öyle de yaparım.

ben de aç yattım ama tartıdaki halim aç yatmadığım gecelerin eseri

tabi bi daha böyle olmayacağı için gülüyorum rahat rahat

bu arada cerencim bugün listeni yazmayı unutma pazar pazar ortada kalmiyim

kız köfte pişir et ye biraz

kokoreç miiii
ben olsam çeyrek de olsa yerdim
çok dirayetlisin kuzu

mersi tatlım,belki bende yerdim ama cumanın hatrına yemedim valla :))

ben nişanlıma kilomla ilgili öyle saçma sapan cümleler kurmasını yasakladım yaparsa başına çok kötü şeyler geleceğini biliyor bu konularda iyi birer ders vermek lazım ki birdaha yapamasınlar

benim kocam sa tam tersi ben yemeyine şişmanım deyince kızıyo bana delimisin sen diyo.ahh şu erkekler

selam takımım nasılsnz?

kaptanm hesaplama işi olur walla takma kafana sen
hakkaten de dün yazdğm gbi oldu uygar sbh fırsat vermedi nete grmeme daha yeni girebiliorm..
ayh bu kilom yine takıldı gbi gelio bana ya pazar gnünden beri aynı kilodayım bennnn:26:
ya ilgnç bişi bide bi hafta 10 gün ibre çakılıyo kalıyo aynı kiloya ertesi gn bi çıkıorm snra pat yarım kilo bi kilo gtmiş,nie böyle oluo nası oluo anlamıorum ha:44:
insan şöle bi gün yüz ertesi gn 50 öbr gn 150 gr fln verir dimi yok anam duruyo duruyo :44:bi gn bi bakıom pat die gtmiş,galiba üşenio vücudum ertelio ertelio toptan verio,ya da unutuomu napio,ya da benm oğlan benm metabolizmada da kafa beyin komadı

biraz da osmanlıca çalışayım

ان بوىوك قادىنلر كلوبو

Son düzenleyen: Moderatör:

tamam canım seni beklerim ben
ben de anca o zaman toparlarım zaten 2 arkadaşı bekliyorum

tebriklerrr
ben o kiloyu görsem heralde 34 beden olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…