- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #38.061
bu arada kızlar ben dün akşam bahsettiğim gibi tiyatroya gittim.çok eğlendik annemle birlikte gitmiştik.
akşam yemeği yemedim.sadece tiyatrodan önceki kokteylde bikaç tane atıştırmalık attım ağzıma o kadar
bugün cuam diyede özellikle dikkat ettim .yoksa tiyatro çıkışı koçiş almaya geldi bizi,dedi gidelim mi kokoreç yemeğe :))
yedim yokkk olmaz hem bu saatte yemem hemnde yarın cuma :))
devrem sen ne ameliyatı geçirdin? kaçırmışım ben orayı hiç bilmiyorum :26:
geçenlerde ben de buna benzer bi ağlama krizi geçirip yazmıştım buraya tabi benim hikayemle salakça şeyler yapan bendim.. valla ne yalan söyliyim sanki ağlamak beni hayata bağlayan bişey gibi terapi gibi bişey acaip :44:
nişanlının bi daha böyle esprilere cesaret edeceğini sanmam.. bi keresinde biz eşimle daha sevgiliyiz önceki yazdı.. yeni eve taşınmışız yine ben 105 civarındayım kilo olaraktan.. evimizde 3 katlı bi yazlık tekirdağda ben de çatı katını aldım nasıl hevesliyim duvarlarımı kırmızıya boyattım kocaman deniz manzaram var terasım şahsi banyom falan.. neyse kardeşceğizimin laptopunu aldım sevgilime yeni odamı göstericem ama oda salon gibi hatta o evin salonundan büyük.. açtım kamerayı işte gösterdim baktı baktı ne dese beğenirsin :26:
"odanın tamamını da sen kaplıyon ha"
herhalde liseden beri böyle bi espri böyle bi saçmasapan laf duymamıştım
ağla ağla ben anam bi de uzakta ya bişey yapamıyo.. ne telefonlar ne sözler..
bi daha da öyle espri yapmadı bana hiç
ders oldu ona
işte beyle devremsen şu ameliyatı de bakam nemiş :96:
süper yapmışsın canım
herkes böyle yapsa hem herkes hesaplamayı öğrenmiş olur
bunu öneriyorum
burcuozzer ( 63,5 / 62,7 / 0,8 / 1,25 % )
çıkan farkı 100 ile çarpıp geçen haftasının kilosuna bölerek de yüzde değeri elde ediyoruz arkadaşlar
şimdi ben 0,4 almışım
şöyle mi olacak
imseval ( 110,5 / 110,9/+0,4/ -3,62 %)
kafam karıştı biraz :44:
ben hergün garanti 3 litreye yakın su içiyorumdur sadece iş yerinde 1,5-2 litre içiyorum zaten.. evde sürahim de 1ltlik sürekli dolduruyorum onu.. arkadaşlar arasında tuvalet sorunum dalga konusu oldu resmen.. o kadar su içincesürekli tuvaletteyim
kaçta yattın peki dün gece
:122:
imseval ( 110,5 / 110,9 / - 0,4 / -0,36 % )
canım geçen haftadan bu haftayı çıkardın kilo aldın -0,4 gr
bu aldığın kiloyu 100 ile çarptın
geçen haftaki kilona böldün hepsi bu kadarcık
heh şimdi anladım.. anam ne biçim işlem yapmışım.. matematikçi kocam görmesin
1 de yattım 21,30 dan sonra şekersiz çay hariç hiç bişey yiyip içmedim . senin söylediklerin kulaklarımda çınladı cerenin dediği gibide aç yattım ama süper oldu tartıda halimi görünce çok mutlu oldum .
benimde matematiğim rezildir valla söylemesi ayıp
anca 4 işleme kafam çalışır
ben de aç yattım ama tartıdaki halim aç yatmadığım gecelerin eseri
tabi bi daha böyle olmayacağı için gülüyorum rahat rahat
kokoreç miiii
ben olsam çeyrek de olsa yerdim
çok dirayetlisin kuzu
ben nişanlıma kilomla ilgili öyle saçma sapan cümleler kurmasını yasakladım yaparsa başına çok kötü şeyler geleceğini biliyorbu konularda iyi birer ders vermek lazım ki birdaha yapamasınlar
günaydın kızlar kilomu bildiriyorum 84,4
az da olsa kilo vermişim
günaydınlar kardeş takımım
amonra'cım ben spora gidiyorum. listenizi geldiğimde kontrol ederim inşallah canım. seansım 12:15'de bitiyor, eve gelmem 13'ü bulur. eğer işin olursa, kontrol edip eklemem yönünde not düşersin, öyle de yaparım.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn 0 beden olma yolunda yürüyen arkadaşlarım
fulias (54 / 53,1 / 0,9 / 1,66 %)
oldumuuu.oldu olduuuu
Ç = 2.π.r.x / 360º formülüylede çemberimin yayını hesaplıycam
offf noluyo bana yeaaa.cuma günü heyecanı yaşıyorum heralde -4657897 derece hava ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?