Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ankaralı olarak ben bile özledim
Eski İstanbulluyuz ne de olsa
Ahh Ahh neleri özledik. Bende Mevlanaya gidip avlusunda banklarda oturmayı, fotoğraf çekmeyi özledim. Ordan kitapçıları, kırtasiyecileri dolaşmayı...
Ne çok şeyler kıymetlendi şimdi. Ve ne kadar kıymetini bilememişiz bişeylerin

Maskesiz gezmeyi , valla ne özgürmüşüz meğer

Bence gayet akıllı bak gör alacak 1.liği nasıl geçen sene cemre hiç düşünülmordu son anda 1.oldu serhatta öyle olacak
Bence de olabilir sampiyon akilli ama efendiligi daha iyi bence
Niye o kadar eski şeylere takılmışlar ki. Çok mu fenaymış içerik
Canim ben baktim twitterda ucan kusa kufretmis acuna falan da laf etmis ondan zaten bence yoksa ergenlik kufurlerinden kimse diskalifiye edilmez

Selam babyler
Nasıl gidiyor diyet,spor.
2-3 gündür kimseye bir şey yazamadım, geçmişleri de okuyamadım takıldığım topikler de dahil.
Tabii ki unutmadım sizi
Burada zaman çabuk geçiyor,az oraya biraz şuraya yazayım derken. Biraz kitaplarıma gömdüm kendimi. Detoks yaptım,netten uzaklaşıp.

İyi yapmissin canim arada detoks iyi geliyor valla ben cok azalttim sosyal medyayi bi kadinlar klubum var digerlerine gunde 5 dk bakmiyorum bile

kirmizigitar saçın uzamış onları kes -200 ordan gelir hiç yoktan iyi başkada bişii istemiyorum senden
haklisin kaptan ya en son kestirdigimde kuafor azizligine ugradim kadin resmen subay trasi yapti beni mahvoldum allahtan pesine pandemi basladi da aylardir evden cikmiyoz uzadi :) cesaret edip kuafore gidemiyprum simdi yine subay trasi yaparlarsa diye

Selam canımcım bir anda gittin sandım pek ani oldu detoks yaparken haber ver hahahha
Bende arada yapmak istiyorum bizim kızlar öğlenden akşama girmeyince bugün girmedin ne oldu diyorlar 2 3 girmesem kesin öldü biizim kaptan der helvamı yapar diyeti bozarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…