- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #380.601
Ahh Ahh neleri özledik. Bende Mevlanaya gidip avlusunda banklarda oturmayı, fotoğraf çekmeyi özledim. Ordan kitapçıları, kırtasiyecileri dolaşmayı...Ankaralı olarak ben bile özledim
Eski İstanbulluyuz ne de olsa
İstersen ben seni etiketleyip sorarım hep. Hatta hatırlatırımTeşekkür ederim canım benim, bak sen sorunca şimdi tekrar başlama fikri doğdu ve iyi oldu. Yarından itibaren bu hafta hergün sadece 1 iş halledeyim.
Maskesiz gezmeyi ,Ahh Ahh neleri özledik. Bende Mevlanaya gidip avlusunda banklarda oturmayı, fotoğraf çekmeyi özledim. Ordan kitapçıları, kırtasiyecileri dolaşmayı...
Ne çok şeyler kıymetlendi şimdi. Ve ne kadar kıymetini bilememişiz bişeylerin
Hemde nasıl.. Korkmadan, sakınmadan, maskesiz..Maskesiz gezmeyi ,valla ne özgürmüşüz meğer
Ayyy canim super olur.İstersen ben seni etiketleyip sorarım hep. Hatta hatırlatırım
Tamam canım anlaştık. Bende Senin sayende kendime yeni planlar yaparım hem. Birbirimizi motive ederizAyyy canim super olur.
Cok heyecanlandim
insallh yeni bir benin baslangici olur bu.
cok tesekkur ederim canim
Super canim. Insallh bu kez olurTamam canım anlaştık. Bende Senin sayende kendime yeni planlar yaparım hem. Birbirimizi motive ederiz
Bence de olabilir sampiyon akilli ama efendiligi daha iyi benceBence gayet akıllı bak gör alacak 1.liği nasıl geçen sene cemre hiç düşünülmordu son anda 1.oldu serhatta öyle olacak
Canim ben baktim twitterda ucan kusa kufretmisNiye o kadar eski şeylere takılmışlar ki. Çok mu fenaymış içerik
Canim spordan sonra yazabiliyorum anca
Tamam canımCanim spordan sonra yazabiliyorum ancayeni yazdim extrem bisey olmadikca meraketme canim
İyi yapmissin canim arada detoks iyi geliyor valla ben cok azalttim sosyal medyayi bi kadinlar klubum var digerlerine gunde 5 dk bakmiyorum bileSelam babyler
Nasıl gidiyor diyet,spor.
2-3 gündür kimseye bir şey yazamadım, geçmişleri de okuyamadım takıldığım topikler de dahil.
Tabii ki unutmadım sizi
Burada zaman çabuk geçiyor,az oraya biraz şuraya yazayım derken. Biraz kitaplarıma gömdüm kendimi. Detoks yaptım,netten uzaklaşıp.
ahahahhahah yazcam birazdan kuzucum muck
haklisin kaptan ya en son kestirdigimde kuafor azizligine ugradim kadin resmen subay trasi yapti beni mahvoldum allahtan pesine pandemi basladi da aylardir evden cikmiyoz uzadi :) cesaret edip kuafore gidemiyprum simdi yine subay trasi yaparlarsa diyekirmizigitar saçın uzamış onları kes -200 ordan gelir hiç yoktan iyi başkada bişii istemiyorum senden
Selam canımcım bir anda gittin sandımSelam babyler
Nasıl gidiyor diyet,spor.
2-3 gündür kimseye bir şey yazamadım, geçmişleri de okuyamadım takıldığım topikler de dahil.
Tabii ki unutmadım sizi
Burada zaman çabuk geçiyor,az oraya biraz şuraya yazayım derken. Biraz kitaplarıma gömdüm kendimi. Detoks yaptım,netten uzaklaşıp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?