- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #380.561
Çalışıyordum o zamanlar ve hep 53-55 le başlayıp 48-50 ye inmek istiyordumAaaa çok şaşırdım buna halbuki gayet iyi gidiyorsun en fazla 1 hafta sarsılıyorsun sonra geri dönüyorun yoluna. Gerçi kafa yapısı ile çok ilgili iş beyinde bitiyor ne zman çok kararlı isen ozman bitiyor bu iş
Anladım canım olsun yaş ilerledikçe metabolizma vücut şarttlar hiç birşey aynı kalmıyor ki kilo aynı olsunÇalışıyordum o zamanlar ve hep 53-55 le başlayıp 48-50 ye inmek istiyordum
Şimdiki kiloma bakınca şımarıklık gibi geliyor o kilolarda kendimi beğenmemek.
Saten gecelik sabahlık grubuCanım ben senelerdir bikaç takımda bulundum hep sormak istedim ama asıl listeye bile kalamadan yarışmadan pes ettiğim için fırsatım olmamıştı.
Takımın ismini değiştirelim bence “NÜ TAKIMI” olsun.
Bak bak tombiklik problemi olmadığı nasıl da belli
Asıl tombik olunca bir normal bir sporcu sütyeni takıyosun ki sağdan soldan fışkırmasın.
Cumaya kadar liste oluşturalım bence, spor grubundan esinlenip şöyle düşündüm.
No don atlet grubu:
Yes polar pijama grubu:
Evet yaaayy ugur da diskalifiye oldu çocuk meğer küfür bombasıymışgerçi çok eskiden atmış twitleri tartışılır da neyse
Burcucum barbaros sevdan bitti mi canısı sefa bana çok hitap etmiyor ama hoş çocuk sana yakışır
Cnm çok iyi hafif olmuş tarhana detoksu olmuş afiyet olsunMenüm
14.00: 2 kepçe kıymalı tarhana çorbası
16.15: 1 bardak ayran(200ml), bir küçük muzun yarısı
17.30: 3 kepçe kıymalı tarhana çorbası
Su:3 lt
1 büyük kupa rezene çayı
1 büyük kupa yeşil çay
Spor kaptanda
Cherry Mom @reyyanK Hedef60kgolmak
Hele birde dolgulu kaplı sütyenler falan aboooo gerçi hepimiz maşallah tombik olduğumuz için sanmıyorum dolgulu sütyen ihtiyaç duycagımızıordan yırttık
aynen canım Barbaros kilo alınca çok çirkinleşti ben de beğenmemeye başladım ama aynı şekilde sefa'yı da beğenmiyorum çünkü saçlarını yapıştırıyoEvet yaayazık oldu finale kalırdı
Barbicim kilo alınca biraz değişti yaaama yine şampiyon olmasını isterim tabii
Vallahi hoş çocuk maviş göz kahve saç sık bi kombinasyon değil çok hoş geliyoşöyle bi inceledim de oyy boyu da 1.87 miş o oyunda tikatimi çekti
Bende çok üzüldüm teee 2012 yılındaki şeylermiş ergenlik kurbanı olduaynen canım Barbaros kilo alınca çok çirkinleşti ben de beğenmemeye başladım ama aynı şekilde sefa'yı da beğenmiyorum çünkü saçlarını yapıştırıyoen iyisi Uğur du bence ama o da gitti artık
Ben de alırım bi no don atletCanım ben senelerdir bikaç takımda bulundum hep sormak istedim ama asıl listeye bile kalamadan yarışmadan pes ettiğim için fırsatım olmamıştı.
Takımın ismini değiştirelim bence “NÜ TAKIMI” olsun.
Bak bak tombiklik problemi olmadığı nasıl da belli
Asıl tombik olunca bir normal bir sporcu sütyeni takıyosun ki sağdan soldan fışkırmasın.
Cumaya kadar liste oluşturalım bence, spor grubundan esinlenip şöyle düşündüm.
No don atlet grubu:
Yes polar pijama grubu:
Ay evet ya. Önce ordan gidiyor.Küçülmeye başlamıştır ama yaa direk onlar küçüldü bende kilo verinceyağ dokusu çok zatenn göğüste
Aynen canım ya dün izleyemedim ama kimse vedalaşmamış falan çok üzüldüm yazık olduBende çok üzüldüm teee 2012 yılındaki şeylermiş ergenlik kurbanı oldu
SerhatEvet yaayazık oldu finale kalırdı
Barbicim kilo alınca biraz değişti yaaama yine şampiyon olmasını isterim tabii
Vallahi hoş çocuk maviş göz kahve saç sık bi kombinasyon değil çok hoş geliyoşöyle bi inceledim de oyy boyu da 1.87 miş o oyunda tikatimi çekti
Serhat o yarışma için fazla efendi kaptanımSerhatoğluşuma benzetiyorum ben onu o yüzden onu tutuyorum
Tarhanayı çok seviyorum ya. Aşk yaşıyoruz kendisiyleCnm çok iyi hafif olmuş tarhana detoksu olmuş afiyet olsun
Bence gayet akıllı bak gör alacak 1.liği nasıl geçen sene cemre hiç düşünülmordu son anda 1.oldu serhatta öyle olacakSerhat o yarışma için fazla efendi kaptanım
Niye o kadar eski şeylere takılmışlar ki. Çok mu fenaymış içerikAynen canım ya dün izleyemedim ama kimse vedalaşmamış falan çok üzüldüm yazık oldu
Evet sen çok sık kıymalı tarhana içiyorsunTarhanayı çok seviyorum ya. Aşk yaşıyoruz kendisiylePek doyduğumu söyleyemeyeceğim ama
artık idare edeceğiz bir kaç gün. Hafta sonunun acısı çıkacak
Anneciğim sağ olsun ya. Elceğizleriyle yapıp yolluyor. Ben de gönül rahatlığıyla içiyorum. Oğlumla eşim de çok seviyor neysekiEvet sen çok sık kıymalı tarhana içiyorsunşahane bir besin bence içinde yok yok birde et ekliyorsun daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?