- 23 Mart 2016
- 30.139
- 90.780
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #380.581
Onlarda içiyorsa şahane banada annem verir hep Allah eksik etmesin iyiki varlarAnneciğim sağ olsun ya. Elceğizleriyle yapıp yolluyor. Ben de gönül rahatlığıyla içiyorum. Oğlumla eşim de çok seviyor neyseki
Valla yaa salı pazarına döndü buraAy kizlar don mon muhabeti ilerletmissiniz
Anneciğim sağ olsun ya. Elceğizleriyle yapıp yolluyor. Ben de gönül rahatlığıyla içiyorum. Oğlumla eşim de çok seviyor neyseki
Onlarda içiyorsa şahane banada annem verir hep Allah eksik etmesin iyiki varlar
Şifa şifaAllah başımızdan eksik etmesin onları.
Afiyet, şifa olsun inşallah. Bende çok severimama eşim sevmez
Amin canımAllah başımızdan eksik etmesin onları.
Afiyet, şifa olsun inşallah. Bende çok severimama eşim sevmez
Allah Allah etikette başkası çıkıyor
İşte bu don muhabbeti o listenin eseri
Pain ile killer ayrı olacak kuzumAllah Allah etikette başkası çıkıyor
Ay Kadıköy salı pazarını özledim yaa. Ne giderdim orda otururken. pazarcılarla tanış olmuştuk artıkValla yaa salı pazarına döndü bura
Parça 10 tl apla
Bizim grubumuzda niye dolguya ihtiyaç olunmasiiin bak hakaret sayarimNe yaaa herşeye bir melankoli
Canım bu listeyi kastediyorsun demi?
Tamam hemen bırakma kendini. Yavaş yavaş olacak. İlk başta sadece günlük 1 hedef belirle. Bir hafta boyunca bu şekilde ilerle. İkinci hafta 2 hedef belirle günlük.Eki Görüntüle 2730717
Canım bu listeyi kastediyorsun demi?
Bak 25 kasım için hazırlamışım bunu. 2 tanesini halletmişim diğerleri hala duruyor
Bugün de yine çocuk al çocuk bırak çok yaptım ama geri kalan zamanda da burada don muhabbeti yaptım, işler yine kaldı.
yarın 1 aralık ve bana yine 25 kasımda şunları yapacaktın eeeyyy Pain Killer diye aplikasyondan mail gelecek
Öyle deneyeyim canım. Wc ve banyo koyayım İlk hafta her güne.Tamam hemen bırakma kendini. Yavaş yavaş olacak. İlk başta sadece günlük 1 hedef belirle. Bir hafta boyunca bu şekilde ilerle. İkinci hafta 2 hedef belirle günlük.
Böyle böyle kendini gayrete getirirsin hem.
Mesela sonra kendini ödüllendir. En çok neyi seviyorsan artık. Örneğin ben kitap okumayı çok severim. Derim ki bugün şu işimi yaparsam 1 saat kitap okucam.
Sende bunu film izlemek veya oyun oynamak olarak da değiştirebilirsin
Ankaralı olarak ben bile özledimAy Kadıköy salı pazarını özledim yaa. Ne giderdim orda otururken. pazarcılarla tanış olmuştuk artık
Afiyet olsun canim ne güzelAnneciğim sağ olsun ya. Elceğizleriyle yapıp yolluyor. Ben de gönül rahatlığıyla içiyorum. Oğlumla eşim de çok seviyor neyseki
İşte bu ödüllendirme değil, alışkanlık oluyor. Sen kendini kısıtla. Mesela de ki işte bugün bu planımı yapmazsam film izlemek yok vs.Öyle deneyeyim canım. Wc ve banyo koyayım İlk hafta her güne.
Ya ödüllendirmeyi zaten maşallah hergün yapıyorum kendime. Nefsim ne isterse o oluyor zaten. Hergün film izlerim, yemek olmasa ve ev pis olsa bile kahvemi alıp otururum telefonumun başına. Bana ceza lazım
Afiyet olsun Allah kabul etsin canım bence iyi menüNiyetliydim bugun
17.10
1 kase terbiyeli tavuk corbasi
1 porsiyon mercimekli bulgur pilavi
Tursu
19.00
Yesil cay
Gun kurusu
21.15
1 madalina
Yarim elma
Yarim muz
Su az
Spor yok
@hawar
Çok iyi olmuş canım afiyet olsun mantı çok tehlikeli sırf hamur11:30
1 yumurta ve 2 kaşık yulaftan oluşan omlet
Yarım kk peynir
2 zeytin
19:45
2 kaşık mantı
Salata ve yoğurt
( yine eve çok geç geldim ve hemen mantı haşladım. Yarım porsiyon yiyecektim ama 2 kaşıktan sonra karar değiştirip salata yaptım)
22.00 çay yanında 2 hurma
su : 1 litre
Spor: 5000 adım
mavimli
Güzel menü canımMenüm
14.00: 2 kepçe kıymalı tarhana çorbası
16.15: 1 bardak ayran(200ml), bir küçük muzun yarısı
17.30: 3 kepçe kıymalı tarhana çorbası
Su:3 lt
1 büyük kupa rezene çayı
1 büyük kupa yeşil çay
Spor kaptanda
Cherry Mom Mehfam @amatordiyetci
Kahvaltıları düzeltmene çok seviniyorumİyi akşamlar
Sabah
4yk müsliyi biraz sütle pişirdim
Öğle
1 rafadan yumurta
1buçuk dilim kepekli ekmek
1kk süzme peynir
Ara
Sütlü Şekersiz nescafe
3 küçük kurabiye
1 fincan yeşil çay
Akşam
4yk pirinç pilavı
1kepçe kuru fasulye
Su: 2lt
Spor
Gayet güzel canım afiyet olsunKahvalti 8 de iki yumurta, bir dilim esmer ekmek, kahve
Ara cay, 1 sürahi limonlu tarcinli, zencefilli su
Öglen 2 de bir kase yayla corbasi
Aksam 6 da yarim patates, yarim porsiyon somon baligi
Leslie var.
Cherry Mom
Mehfam
Pain Killer
Teşekkür ederim canım benimİşte bu ödüllendirme değil, alışkanlık oluyor. Sen kendini kısıtla. Mesela de ki işte bugün bu planımı yapmazsam film izlemek yok vs.
Bir nevi oruç gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?