Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah başımızdan eksik etmesin onları.
Afiyet, şifa olsun inşallah. Bende çok severim ama eşim sevmez
Anneciğim sağ olsun ya. Elceğizleriyle yapıp yolluyor. Ben de gönül rahatlığıyla içiyorum. Oğlumla eşim de çok seviyor neyseki

Onlarda içiyorsa şahane banada annem verir hep Allah eksik etmesin iyiki varlar

Pain Killer ne oldu senin planlar, listeler
Canım bu listeyi kastediyorsun demi?
Bak 25 kasım için hazırlamışım bunu. 2 tanesini halletmişim diğerleri hala duruyor

Bugün de yine çocuk al çocuk bırak çok yaptım ama geri kalan zamanda da burada don muhabbeti yaptım, işler yine kaldı.
yarın 1 aralık ve bana yine 25 kasımda şunları yapacaktın eeeyyy Pain Killer diye aplikasyondan mail gelecek

Tamam hemen bırakma kendini. Yavaş yavaş olacak. İlk başta sadece günlük 1 hedef belirle. Bir hafta boyunca bu şekilde ilerle. İkinci hafta 2 hedef belirle günlük.
Böyle böyle kendini gayrete getirirsin hem.
Mesela sonra kendini ödüllendir. En çok neyi seviyorsan artık. Örneğin ben kitap okumayı çok severim. Derim ki bugün şu işimi yaparsam 1 saat kitap okucam.
Sende bunu film izlemek veya oyun oynamak olarak da değiştirebilirsin

Öyle deneyeyim canım. Wc ve banyo koyayım İlk hafta her güne.

Ya ödüllendirmeyi zaten maşallah hergün yapıyorum kendime. Nefsim ne isterse o oluyor zaten. Hergün film izlerim, yemek olmasa ve ev pis olsa bile kahvemi alıp otururum telefonumun başına. Bana ceza lazım

İşte bu ödüllendirme değil, alışkanlık oluyor. Sen kendini kısıtla. Mesela de ki işte bugün bu planımı yapmazsam film izlemek yok vs.
Bir nevi oruç gibi

Niyetliydim bugun

17.10
1 kase terbiyeli tavuk corbasi
1 porsiyon mercimekli bulgur pilavi
Tursu

19.00
Yesil cay
Gun kurusu

21.15
1 madalina
Yarim elma
Yarim muz

Su az
Spor yok

@hawar
Afiyet olsun Allah kabul etsin canım bence iyi menü
Çok iyi olmuş canım afiyet olsun mantı çok tehlikeli sırf hamur
Güzel menü canım
Kahvaltıları düzeltmene çok seviniyorum
Ama bu kurabiyeler dünde vardı galiba bugünden sonra tartıyı kötü etkileyebilir dikkat edelim bence olmadı haftaya hafta sonu yine 1 2 nefsini körlersin
Gayet güzel canım afiyet olsun

İşte bu ödüllendirme değil, alışkanlık oluyor. Sen kendini kısıtla. Mesela de ki işte bugün bu planımı yapmazsam film izlemek yok vs.
Bir nevi oruç gibi
Teşekkür ederim canım benim, bak sen sorunca şimdi tekrar başlama fikri doğdu ve iyi oldu. Yarından itibaren bu hafta hergün sadece 1 iş halledeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…