Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #380.681
Bizim ogle uykusu da iskenceydi cok erken birakti 2 yasini doldurdu bizde ogle uykusu bitti ama simdi uykusu cok duzenlidir.aksam en gec 8de yatar sabah 9 gibi kalkarUyutmadan nasıl oluyor canım durabiliyor mu akşam 8 9 a kadar mızmızlık yapmadan bir de öyle denesen? Bizim öğle uykusunu bırakmadan önceki zaamnlara benziyor anlattıklarınihtiyacı kalmadı belki
Arada derede yapilir aslinda bugun yaptim 15dk leslie devami da gelir insallahÇok yaramaz değil ise ki geçen bütün gün oğlumla koltukta oturduk dedin bak ordan aklımda kaldıdmekki çok hiperaktif değil o uyumuyorken 20 dk 30 dk bir spor yapmayı denemek lazım
Uykusunda zıp yapıyordu
Ama bize de illa alacaksınız dedi. Gerçi çok faydası oldu.doktor bize nebulazotorleri mecbur kalmadikca kullanmayi onermiyorum dedi, cunku hava kanallarini genisletiyor ama sonrasinda buzulme yapiyor dedi o yuzden tikanma olmadigi surece kullanmayin dedi. bize rapor dahi yazdi ama almayin tikanirsa alirsiniz dedi.
ben yillardir alerjik rinit oluyorum hatta 2-3 gunde bir nezleyim kendimi bildim bileli. nefes darliklarim oluyor bahsetmistim ama onlar panik ataktan sanirim cunku sakinlestirici icince bitiyorlar. ama hic astim miyim diye gitmedim doktora pandemi bitince gidicem bi gogus hastaliklarina.
bezmialem in ben vatandaki yerine goturdum oglumu, dojtorun adini hatirlamiyorum vala fatih mi neydi ama onca alerji uzmanindan sonra ilk defa biri sorunumuzu anladi yani.
yonca tabak arkadasimin doktoru, mukemmel oldugunu soyluyor da acikcasi o para bence fazla gereksizkadin zaten basim agriyo desen alerji diyo
Kac yaşında kuzundenemem mi, 9 da uyuyo bu defa da 12 de uyanip 5 e kadar geziyo. gunduz uykusunu birakmaya niyeti yok ta,genel olarak uykuya dalma sorunu var ikna olmuyo.
3 yasinda oldu o ama ben 60 sene yaslandimKac yaşında kuzun
Hımmm sabaha kadar bağlayamıyorsa evet vakti gelmemiş demekdenemem mi, 9 da uyuyo bu defa da 12 de uyanip 5 e kadar geziyo. gunduz uykusunu birakmaya niyeti yok ta,genel olarak uykuya dalma sorunu var ikna olmuyo.
Bende öyle yaa ya şikayet değil ama oğlum beni çok yaşlandırdı bu sene rahatladım biraz bak hep sana bunu diyorum 4 yaş fena değilmiş gel3 yasinda oldu o ama ben 60 sene yaslandim
4 yasinda hadi oynayalimi beni cok yordu yaBende öyle yaa ya şikayet değil ama oğlum beni çok yaşlandırdı bu sene rahatladım biraz bak hep sana bunu diyorum 4 yaş fena değilmiş gel
Evet oyun çok istiyor ama en azından geçen yıl gibi ağlama nöbetleri vs olmuyor dediğimiz şeyleri daha iyi idrak ediyorlar. Dışarıda çok zor durumda kalıyordum ben mesela4 yasinda hadi oynayalimi beni cok yordu ya
Ay bu cümle herkeste mi var. Kabusum4 yasinda hadi oynayalimi beni cok yordu ya
Valla ben de ayni oyle tartiliyorum. Bir ince pijama bile ne kadar fark ettiriyor. Polarla sanirim kucuk bi ayicik agirliginda cikabilirim.Pijama polarla tartilanlar kimler,bir adım öne çıksın,alınlarından öpücem.
Ay ben bir derimi soymuyorum yav. Sütyen külot tartıniyorum . Bir pijamanin en az 300 400 gram artısı var ayol.
ya bisi dicem, ben o krizleri hic yasamadim biliyomusun. bu normal mi acaba? herkes bundan sikayet ediyor ama ben hic bilmiyoeum oyle biseyEvet oyun çok istiyor ama en azından geçen yıl gibi ağlama nöbetleri vs olmuyor dediğimiz şeyleri daha iyi idrak ediyorlar. Dışarıda çok zor durumda kalıyordum ben meselaşimdi öyle değil yere yatar tepinirdi herkes bize bakardı
ay ne guldum ya ben kacirmisim bunuPijama polarla tartilanlar kimler,bir adım öne çıksın,alınlarından öpücem.
Ay ben bir derimi soymuyorum yav. Sütyen külot tartıniyorum . Bir pijamanin en az 300 400 gram artısı var ayol.
kaptanım bu benim pazark kahvaltım olabilir :))Kızlar Tv'de izledim özellikle Perşembe günleri hafif geçiriyoruz yaa haniiii çok hafifo günlerde yapabiliriz uzun süre tok tutarsa günü bir hayli kurtarır
===> 5 SAAT TOKK TUTAN OMLET <====
2 YUMURTA
1 KAŞIK YULAF
YARIM DOMATES
1 KAŞIK BEYAZ PEYNİR
1 KAŞIK ZEYTİNYAĞ bunları karıştırıp tavada pişiriyoruz
Ne güzel asi bir genç değil demek kiya bisi dicem, ben o krizleri hic yasamadim biliyomusun. bu normal mi acaba? herkes bundan sikayet ediyor ama ben hic bilmiyoeum oyle bisey
merhaba arkadaşlar diksiyon kursum bitti şimdi az dinlenip spora başlıcam inşallah
Yaa ne guzel biz de görelim insallah bu gunleriayvacicegi nin karnesi geldi tekrar tebrik ederiz canım
Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları' https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari.126756/post-66060563
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?