Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Uyutmadan nasıl oluyor canım durabiliyor mu akşam 8 9 a kadar mızmızlık yapmadan bir de öyle denesen? Bizim öğle uykusunu bırakmadan önceki zaamnlara benziyor anlattıkların ihtiyacı kalmadı belki
Bizim ogle uykusu da iskenceydi cok erken birakti 2 yasini doldurdu bizde ogle uykusu bitti ama simdi uykusu cok duzenlidir.aksam en gec 8de yatar sabah 9 gibi kalkar
Çok yaramaz değil ise ki geçen bütün gün oğlumla koltukta oturduk dedin bak ordan aklımda kaldı dmekki çok hiperaktif değil o uyumuyorken 20 dk 30 dk bir spor yapmayı denemek lazım
Arada derede yapilir aslinda bugun yaptim 15dk leslie devami da gelir insallah onla yapayim diyorum ama 5dk sonra sıkılıyor

Ama bize de illa alacaksınız dedi. Gerçi çok faydası oldu.
Kız ne çok ortak hastalığımızı alerjik rinit bende de var zaten bir yerden sonra astım o sebebiyet oluyor çünkü devamlı akıyor bronşları dolduruyor sırf bu yüzden iki kere atak geçirdim. Bence bunu ihmal etme ve direkt göğüs hastalıklarına gitmelisin.
Kuzum doktor iyi olsun da benim için sorun değil Avrupa yakasına da gelirim aklımda olsun orası.
Yonca tabak kitabı bi okusan full alerjik besleniyoruz özellikle kakaoyu şiddetle yasaklıyor. Ya bir şey de iyi olmak aşırı derecede pahalılığı mı gerektiriyor anlamıyorum yani niye bu kadar ulaşılmaz

Bende öyle yaa ya şikayet değil ama oğlum beni çok yaşlandırdı bu sene rahatladım biraz bak hep sana bunu diyorum 4 yaş fena değilmiş gel
4 yasinda hadi oynayalimi beni cok yordu ya

4 yasinda hadi oynayalimi beni cok yordu ya
Evet oyun çok istiyor ama en azından geçen yıl gibi ağlama nöbetleri vs olmuyor dediğimiz şeyleri daha iyi idrak ediyorlar. Dışarıda çok zor durumda kalıyordum ben mesela şimdi öyle değil yere yatar tepinirdi herkes bize bakardı

Pijama polarla tartilanlar kimler,bir adım öne çıksın,alınlarından öpücem.
Ay ben bir derimi soymuyorum yav. Sütyen külot tartıniyorum . Bir pijamanin en az 300 400 gram artısı var ayol.
Valla ben de ayni oyle tartiliyorum. Bir ince pijama bile ne kadar fark ettiriyor. Polarla sanirim kucuk bi ayicik agirliginda cikabilirim.

ya bisi dicem, ben o krizleri hic yasamadim biliyomusun. bu normal mi acaba? herkes bundan sikayet ediyor ama ben hic bilmiyoeum oyle bisey

kaptanım bu benim pazark kahvaltım olabilir :))
ama çalışma saatleirmiz değişti corona önlemleri kapsamında 10-16 arası hergün perşembe yapabilirim bak

ya bisi dicem, ben o krizleri hic yasamadim biliyomusun. bu normal mi acaba? herkes bundan sikayet ediyor ama ben hic bilmiyoeum oyle bisey
Ne güzel asi bir genç değil demek ki
Emreden beterlerinide çok gördüm yazık o analara babalara çok zor durum ama hep aynı dönem işte 2 3 yaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…