- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #380.701
Canim hergun calisiyorum simdi hala harflere calisiyoruz cogu gayet guzel ama k ve h de az problem varnasıl gidiyor dersler
Selam canım bugün biraz rahatsızdım spor filan da yapamadım ama şuan biraz daha toparlandım. Başlama günümü yarın yapacağımPain Killer nerdesin?
aslindw cok inatcidir yapma dedigini israrla yapar oyle bi tip, ama ben onun huyunu suyunu aldim sanirim oyle tutturmalari filan yok alabilir miyiz yapabilir miyiz diye sorar zaten bilir ki yapabilrcegimiz biseyse yapariz yapamiyosak yapamayacagimiz biseydir israr etmezNe güzel asi bir genç değil demek ki
Emreden beterlerinide çok gördümyazık o analara babalara çok zor durum ama hep aynı dönem işte 2 3 yaş
ben kacirdim ne dersiCanim hergun calisiyorum simdi hala harflere calisiyoruz cogu gayet guzel ama k ve h de az problem var
gecmis olsun canim toparlanin insallah biran onceSelam canım bugün biraz rahatsızdım spor filan da yapamadım ama şuan biraz daha toparlandım. Başlama günümü yarın yapacağım
Ortim diksiyon kursu aliyorum gecen hafta basladimben kacirdim ne dersi
ha bir diksiyon mevzuu olmustu ben aldim dedin diye hatirliyprum alicam miymis oOrtim diksiyon kursu aliyorum gecen hafta basladim
Teşekkür ederim canım, başağrısı için ilaç filan aldım daha iyiyim teşekkür ederimgecmis olsun canim toparlanin insallah biran once
Cocostar ve cips disinda menun cok guzel ama bazen oluyor oyle kacamaklar.
Ortim süpersin9:45
sütlü kahve
1 fıstık ezmeli wasa
12.00
10 badem
10 fındık kahve
17:30
Kapuska
2 acı biber
Ayran -yoğurt
Spor yok
Su az
mavimli
Detoks menüsü mü? Cook iyiymis.Menüm
12.30: 3 kepçe brokoli çorbası
14.30: 1 bardak ayran(300ml), 1 minik muz
17.00: 3 kepçe brokoli çorbası
18.0: Yarım kase yoğurt, 2 günkurusu, 1 avuç sarı leblebi
Spor: 30 dk leslie(boosted), 15 dk fitness partnerim yağ yakma, 10 dk fitness partnerim iç bacak eritme
Su: 3 lt
1 büyük kupa yeşil çay
Cherry Mom @reyyanK Hedef60kgolmak
Canım sporda da uçmuşsun ve bugün de brokoli detoks olmuş harikaMenüm
12.30: 3 kepçe brokoli çorbası
14.30: 1 bardak ayran(300ml), 1 minik muz
17.00: 3 kepçe brokoli çorbası
18.0: Yarım kase yoğurt, 2 günkurusu, 1 avuç sarı leblebi
Spor: 30 dk leslie(boosted), 15 dk fitness partnerim yağ yakma, 10 dk fitness partnerim iç bacak eritme
Daha çok erken onlarda tam olarak düzelir bizde kimbilir neler var bilmiyoruzCanim hergun calisiyorum simdi hala harflere calisiyoruz cogu gayet guzel ama k ve h de az problem var
Maşallah 4 yaşında lokum gibi olur inşallahaslindw cok inatcidir yapma dedigini israrla yapar oyle bi tip, ama ben onun huyunu suyunu aldim sanirim oyle tutturmalari filan yok alabilir miyiz yapabilir miyiz diye sorar zaten bilir ki yapabilrcegimiz biseyse yapariz yapamiyosak yapamayacagimiz biseydir israr etmez
Teşekkür ederim. Evet ya iki gün sıvı detoksu yapayım dedim ama akşam tutamadım leblebiyle günkurusu yedimOrtim süpersin
Detoks menüsü mü? Cook iyiymis.
Teşekkür ederim canım. Yarın normal menüme döneceğim. Perşembe de hurma yapayım diyorum. Malzemeleri birleştirebilirsem tabiCanım sporda da uçmuşsun ve bugün de brokoli detoks olmuş harika
Sabah 9:00
1 simit
öğlen 13:30
Bir tabak Elmalı kuru üzümlü sütlü yulaf
ara
Ayva
2 ceviz
Mandalina
akşam
Yumurtalı kavurma
2 dilim uno denge
ara
Elma
su 1,5 litre
Spor yok malesef
Cherry Mom
@reyyanKNikinik
Aynen cok keyifli ortim hicbisey olmazsa değişiklik olsun zatenha bir diksiyon mevzuu olmustu ben aldim dedin diye hatirliyprum alicam miymis o
cok eglencelidir cok iyi yapmissin
İnsallah canim ustunde calisiyorum duzelir zamanlaDaha çok erken onlarda tam olarak düzelir bizde kimbilir neler var bilmiyoruz
Haftayada senin analizi yaparım artık ver kiloları show yaptın yaptınTeşekkür ederim. Evet ya iki gün sıvı detoksu yapayım dedim ama akşam tutamadım leblebiyle günkurusu yedim
Teşekkür ederim canım. Yarın normal menüme döneceğim. Perşembe de hurma yapayım diyorum. Malzemeleri birleştirebilirsem tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?