- 23 Mart 2016
- 30.145
- 90.789
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #380.721
Kolay gelsin canımmmCanlar daha yeni spora baslicam biraz kitap okudim kurs falan derken biraz gec oldu ama az yapicam zaten 30 dk yeter kas agrim cok bitince menumu yazarim
Oh masallah kaptanim helal olsun sana da bu saatte bisikletKolay gelsin canımmm
Bende bisiklet üstündeyim:))
Ah ah bizde hep öyle sporlarOh masallah kaptanim helal olsun sana da bu saatte bisiklet
Ama ziplama cok zor bence ya da o kilolara inmedim dahaAh ah bizde hep öyle sporlar
De bugün ben pert oldumMehfam zıp dedi gitti benim bacaklar yarına felç
Senin mönün de çok güzel canım ama ben alıntılıyamadımCok guzel menu tebrik ederim ben de carsamba persembe biraz daha kisayim diyorum cumaya hazirlik
Alışmakla ilgili birazda bende ilk başladığımda 50 50 zor yapıyordum sonra tek seferde 300 300 yaptım ama şimdi yine paslanmışım 200 200 yaptımAma ziplama cok zor bence ya da o kilolara inmedim dahasalona giderken ip atladim 20-30 bi sinraki gun yerimden kalkamamistim
Allah korusun kaptanim gecmis olsun dikkat et kendineAlışmakla ilgili birazda bende ilk başladığımda 50 50 zor yapıyordum sonra tek seferde 300 300 yaptım ama şimdi yine paslanmışım 200 200 yaptım
Sen tabi aynen yinede zorlama bende sakatlandım uzun süre ağrısını çektim
Tohhh üzüldümKazandmmmm oleyyy ama yarın koma
Yaptim kacamak maalesefCocostar ve cips disinda menun cok guzel ama bazen oluyor oyle kacamaklar.
Yarin bol bol su yesil cay toparlarsin insallah cumaya
Yanlis yere yazmisim pardonAnalar taş yesin yarım yarım beş yesin diye bi laf vardirhep ondan kilo aliyoruz zaten biz
Canım menüm de sporun da çok güzel. Sağlık fışkırıyor
Yaa mezuniyet dedin bak gözlerim parladıHaftayada senin analizi yaparım artık ver kiloları show yaptın yaptınbir dahaki analize kadar mezun olursun
Afiyet olsun canım. Çorba kardeşliği olmuşBugün menüsü:
Limonlu ılık su
3 çatal patatesli yumurta, azcik peynur,zeytin, 1 tk bal,ıspanaklı bı dl börek (buzluk)
Ara: 1 kutu activia- dokuzlu cay
Öğle: 1 kaseye yakın fellah köfte yogurtlu
Akşam. 1 kase brokoli çorbası, 1 dl ekmek ( akima uymuşum)
*Kuru üzüm - nescafe
Su: 1 lt yakın
Spor:0
Cherry Mom Mehfam
Canım şu an kelin ilacı olsa başına sürer modundayım. Benim de akşamları sürekli gözüm bir şeyler arıyor da tutuyorum.Sporu bitirdim simdi dus alip yaticam
Arkadaslar bu ara geceleri peynir grissini aseriyorum resmen ki ben aksamlari yemekten sonra yemezdim hic aramazdim onerisi olan varsa beklerimiyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?