Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ama ziplama cok zor bence ya da o kilolara inmedim daha salona giderken ip atladim 20-30 bi sinraki gun yerimden kalkamamistim
Alışmakla ilgili birazda bende ilk başladığımda 50 50 zor yapıyordum sonra tek seferde 300 300 yaptım ama şimdi yine paslanmışım 200 200 yaptım

Sen tabi aynen yinede zorlama bende sakatlandım uzun süre ağrısını çektim

Allah korusun kaptanim gecmis olsun dikkat et kendine
Su kilolarda zorlar beni canim da 70lerde falan yaparim insallah simdi evde ip atlasam deprem sanar komsular

Cocostar ve cips disinda menun cok guzel ama bazen oluyor oyle kacamaklar.
Yarin bol bol su yesil cay toparlarsin insallah cumaya
Yaptim kacamak maalesef Dersin bitmesini bekledim pazar alisverisi geri don yemegi hazirla diyene kadar arada kaynadi. Neyse yarina hazir corbam en azindan. Genelde tek yemek yiyorum yoksa fazla geliyor.

Canım menüm de sporun da çok güzel. Sağlık fışkırıyor

Haftayada senin analizi yaparım artık ver kiloları show yaptın yaptın bir dahaki analize kadar mezun olursun
Yaa mezuniyet dedin bak gözlerim parladı
Bu arada benim hedef 65 ti ama sanırım onu biraz aşağıya çekeceğim.
Bi o günleri görelim de

Afiyet olsun canım. Çorba kardeşliği olmuş
Seviyorum brokoli çorbasını
Sanırım ben bütün çorbaları seviyorum.
Sporu bitirdim simdi dus alip yaticam
Arkadaslar bu ara geceleri peynir grissini aseriyorum resmen ki ben aksamlari yemekten sonra yemezdim hic aramazdim onerisi olan varsa beklerim iyi geceler
Canım şu an kelin ilacı olsa başına sürer modundayım. Benim de akşamları sürekli gözüm bir şeyler arıyor da tutuyorum.
Ama dün akşamki leblebi bana acayip iyi geldi. Kesti iştahımı. Bir de böyle zamanlarda ben akşam menüsünü biraz kuvvetlendiriyorum etle falan.
Belki işine yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…