Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Öğlen uykusunda yap canım olmaz mı zaten çok vaktini almaz en fazla 10 15 dakika yapsan yeter
Yada akşam yatınca valla geçen sene emre geç uyuyordu birde gece 11 12 ben spor yapıyordum hep Mehfam şahit
Öğlen uykusu yok benimkinin aksam da o yatinca ders calisiyorum hangi ara yapacagimi sasirdim

Zor oluyor canım. Ama seninki kadar küçükken daha da zordu. Yarım saat leslie yapabilirsem kar sayardım.
Gerçi şimdi de leslie yaparken bir yandan canavar oluyorum leslie bir koşuyorsa ben beş koşuyorum valla
Oyy maşallah canım. Gözlerim parladı
Ben de doğuma 98 kiloyla girmiştim. 95 le başladım diyete. Bu günlere geldik. Gerçi 4 yıl geçti ama buna da şükür.

Yaa maşallah arkadaşım 23 kilo harika vermişsin ahh Bi de ben versem o kadar başka da bişey istemem. Bu zamana kadar uyguladığın yöntemlerle bizi de aydınlatırsan sevinirim

Harikasin masallah canim bak ben de 25 kilo verdim simdi senin basladigin kilodayim inan yil hafta sayi onemli degil bi motivasyon konusmasi okumustum 68 kilo vermis cocuk nasi da güzel olmuş diyo 68 kiloyu tek seferde vermedim 68 seferde 1 er kilo verdim diye cok etkilenmistim ondan

Arkadaslar karin bolgesine calistim pazar ve dun leslie ile ama inanilmaz kas agrim ve siskinlik var saka gibi magnezyum da aldim karin kaslari hic calismayinca soka girdi heralde hic sevmiyorum bolgesel olarak beni cok rahatsiz ediyor karin ve kol bacak ve popodan memnunum ama ust vucut icin daha cok ugrasacagim

doktor bize nebulazotorleri mecbur kalmadikca kullanmayi onermiyorum dedi, cunku hava kanallarini genisletiyor ama sonrasinda buzulme yapiyor dedi o yuzden tikanma olmadigi surece kullanmayin dedi. bize rapor dahi yazdi ama almayin tikanirsa alirsiniz dedi.

ben yillardir alerjik rinit oluyorum hatta 2-3 gunde bir nezleyim kendimi bildim bileli. nefes darliklarim oluyor bahsetmistim ama onlar panik ataktan sanirim cunku sakinlestirici icince bitiyorlar. ama hic astim miyim diye gitmedim doktora pandemi bitince gidicem bi gogus hastaliklarina.

bezmialem in ben vatandaki yerine goturdum oglumu, dojtorun adini hatirlamiyorum vala fatih mi neydi ama onca alerji uzmanindan sonra ilk defa biri sorunumuzu anladi yani.

yonca tabak arkadasimin doktoru, mukemmel oldugunu soyluyor da acikcasi o para bence fazla gereksiz kadin zaten basim agriyo desen alerji diyo

Öğlen uykusunda yap canım olmaz mı zaten çok vaktini almaz en fazla 10 15 dakika yapsan yeter
Yada akşam yatınca valla geçen sene emre geç uyuyordu birde gece 11 12 ben spor yapıyordum hep Mehfam şahit
yapabildigimde oyle yapiyorum zaten de oglanin uykuya dalma olayi cok fena, tam 1-1.5 saat boyunca yaninda uyuyor numarasi yapmam lazim ki iyusun. ogle ve gunduz uykusu hergun 3 saatim uyuma numarasi yapmakla geciyo. tabiki 1.5 saat hareketsiz gozun kapali yatinca oyle bir kaymis oluyorum ki sersemligim grcene kadar uyaniyo zaten
bu pandemi basindan beri soyleniyodu zaten, obezite en yaygin kronik hastalik kovitte, ama bildigim kadariyla cok yuksek kilolar kizlar bu yani bmi inin 35-40 civari ve ustu olmasi durumlarinda. oyle bir kac kilo fazlasi olan hastanelik olsaydi ohooo oh...

Öğlen uykusu yok benimkinin aksam da o yatinca ders calisiyorum hangi ara yapacagimi sasirdim
bizimki zaten 9 saat filan uyuyor toplam, gece 12-1 de uyutup sabah 7-8 de kalkiyoruz. onu uyuttuktan aonra evi mi toparliyim camasir mi atayim utu mu yapayim dinleneyim mi sasiriuorum

Şahane laf yaa 68 seferde 1 er kilo göze hiç zor gelmiyor böyle denince herkes yapabilir önemli olan istemek

Uyutmadan nasıl oluyor canım durabiliyor mu akşam 8 9 a kadar mızmızlık yapmadan bir de öyle denesen? Bizim öğle uykusunu bırakmadan önceki zaamnlara benziyor anlattıkların ihtiyacı kalmadı belki

Çok yaramaz değil ise ki geçen bütün gün oğlumla koltukta oturduk dedin bak ordan aklımda kaldı dmekki çok hiperaktif değil o uyumuyorken 20 dk 30 dk bir spor yapmayı denemek lazım

Kızlar Tv'de izledim özellikle Perşembe günleri hafif geçiriyoruz yaa haniiii çok hafif o günlerde yapabiliriz uzun süre tok tutarsa günü bir hayli kurtarır

===> 5 SAAT TOKK TUTAN OMLET <====

2 YUMURTA
1 KAŞIK YULAF

YARIM DOMATES
1 KAŞIK BEYAZ PEYNİR
1 KAŞIK ZEYTİNYAĞ bunları karıştırıp tavada pişiriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…