Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #380.661
Öğlen uykusu yok benimkinin aksam da o yatinca ders calisiyorum hangi ara yapacagimi sasirdimÖğlen uykusunda yap canım olmaz mı zaten çok vaktini almaz en fazla 10 15 dakika yapsan yeter
Yada akşam yatınca valla geçen sene emre geç uyuyordu birde gece 11 12 ben spor yapıyordum hepMehfam şahit
Zor oluyor canım. Ama seninki kadar küçükken daha da zordu. Yarım saat leslie yapabilirsem kar sayardım.bu arada sabah biraz stepper yapayim dedimCherry Mom steppera oglumla birlikte ciktik onu mu tutayim spor mu yapayim 2. dk da nefes nefese kaldim bile
cocugu olan arkadaslar gercekten meraktan soruyprum cocukla bu isi nasi beceriypsunuz? o yuruyusleri filan nasi yapiyosunuz mesela?
Oyy maşallah canım. Gözlerim parladıbende aynen bu kafayla diyete başladım 12 nisan 2020 93 kiloyu tartıda gördüm. diyete başlamaz isem top gibi yuvarlanacağım dedim. çok şükür. 23 kiloya yakın verdim. şimdi 12 nisan 2021 de kaç kilo olacağım onu merek ediyorum. 1 yılda kaç kilo vereceğim
Yaa maşallah arkadaşım 23 kilo harika vermişsin ahh Bi de ben versem o kadar başka da bişey istemem. Bu zamana kadar uyguladığın yöntemlerle bizi de aydınlatırsan sevinirimbende aynen bu kafayla diyete başladım 12 nisan 2020 93 kiloyu tartıda gördüm. diyete başlamaz isem top gibi yuvarlanacağım dedim. çok şükür. 23 kiloya yakın verdim. şimdi 12 nisan 2021 de kaç kilo olacağım onu merek ediyorum. 1 yılda kaç kilo vereceğim
bizim baba hic evde yokkiBaba varkeeenEvde genelde onlarla zumba yapıyorum *4puan oluyor o zaman zumpa yap o da enerjisini atsın canım fitness partnerim zumba yaz enfes
baba olmayınca mümkün değil :) Bizde zumpa yaparken biri video çekse oynat bakalım da çıkarız ama spor mu spor iştebizim baba hic evde yokkiYa zumba leslie filan yaparken de hep carpip dusuruyorum cocugu
Ay cok üzücü ya kilo var ya tum hastaliklarin sebebi gercekten hepsine zemin hazirliyo hemen hemen kurtulalim insallah
Harikasin masallah canimbende aynen bu kafayla diyete başladım 12 nisan 2020 93 kiloyu tartıda gördüm. diyete başlamaz isem top gibi yuvarlanacağım dedim. çok şükür. 23 kiloya yakın verdim. şimdi 12 nisan 2021 de kaç kilo olacağım onu merek ediyorum. 1 yılda kaç kilo vereceğim
doktor bize nebulazotorleri mecbur kalmadikca kullanmayi onermiyorum dedi, cunku hava kanallarini genisletiyor ama sonrasinda buzulme yapiyor dedi o yuzden tikanma olmadigi surece kullanmayin dedi. bize rapor dahi yazdi ama almayin tikanirsa alirsiniz dedi.Aynen bizimki de şase ilaç bu yıl kullanmadım aama. Astıma çevirmemesi iyi olmuş kuzum. Kızım da astım teşhisi var olmasına ragmen çok şükür hiç tıkanma olmadı oğlumda 1 -2 yaş arası çok oldu geceleri ne ağladı şükür şimdi azaldı evimizde nebülizatör var. Bu işler aile gecişli oluyor bizde ben varım benden geçti astım ama doktor 7 yaş sonrası olmayacak büyük ihtimal demişti. Mite alerjisi ev tozu alerjisiymiş kan da ayrı mı bakılıyor ben ondan şüpheleniyordum. Sen öyle bi temizletmeyi iyi düşünmüşsün güzel fikir verdin biz ailecek boyleyiz çünkü seneye yaz bende yaptırayım. Halılarını peki jel halıya çevirdin mi ben odalarını oyle yaptım yün ü uzak tutuyorum ama evde diğer odalar normal halı. Örtüleri de alerjik bakmak hiç aklıma gelmedi hemen bakayım. Bizde alerji yanı sıra Babamızda ve oglumda burun eti var yani oglum hem alerji ile hem burun eti ile uğraşıyor %60 kpalıydı bi doktor aldır bi doktor aldırma biraz daha büyüsün dedi.
Sen iyi bulmuşsun doktoru gercekten alerji doktorlarının büyük bi kısmı işe yaramıyor. Ben yonca tabak a gitmek istemiştim işinde çok iyiymiş ama muayenesi 1000 e yakındı mümkün olmadı.Biz Göztepe araştırmaya gittik oradaki alerji uzmanınından nefret ettim. eğer gene çıkarsa bezmi aleme götüreyim doktorun adı neydi kuzum ?
Bu arada kullandığımız şampuan dalin kızım da johnson baby kullanıyor bilmiyorum ki onlardan mı artık pek olmuyor gerçi.
yapabildigimde oyle yapiyorum zaten de oglanin uykuya dalma olayi cok fena, tam 1-1.5 saat boyunca yaninda uyuyor numarasi yapmam lazim ki iyusun. ogle ve gunduz uykusu hergun 3 saatim uyuma numarasi yapmakla geciyo. tabiki 1.5 saat hareketsiz gozun kapali yatinca oyle bir kaymis oluyorum ki sersemligim grcene kadar uyaniyo zatenÖğlen uykusunda yap canım olmaz mı zaten çok vaktini almaz en fazla 10 15 dakika yapsan yeter
Yada akşam yatınca valla geçen sene emre geç uyuyordu birde gece 11 12 ben spor yapıyordum hepMehfam şahit
bu pandemi basindan beri soyleniyodu zaten, obezite en yaygin kronik hastalik kovitte, ama bildigim kadariyla cok yuksek kilolar kizlar bu yani bmi inin 35-40 civari ve ustu olmasi durumlarinda. oyle bir kac kilo fazlasi olan hastanelik olsaydi ohooo oh...
bizimki zaten 9 saat filan uyuyor toplam, gece 12-1 de uyutup sabah 7-8 de kalkiyoruz. onu uyuttuktan aonra evi mi toparliyim camasir mi atayim utu mu yapayim dinleneyim mi sasiriuorumÖğlen uykusu yok benimkinin aksam da o yatinca ders calisiyorum hangi ara yapacagimi sasirdim
Şahane laf yaa 68 seferde 1 er kilo göze hiç zor gelmiyor böyle deninceHarikasin masallah canimbak ben de 25 kilo verdim simdi senin basladigin kilodayim inan yil hafta sayi onemli degil bi motivasyon konusmasi okumustum 68 kilo vermis cocuk nasi da güzel olmuş diyo 68 kiloyu tek seferde vermedim 68 seferde 1 er kilo verdim diye cok etkilenmistim ondan
Uyutmadan nasıl oluyor canım durabiliyor mu akşam 8 9 a kadar mızmızlık yapmadan bir de öyle denesen? Bizim öğle uykusunu bırakmadan önceki zaamnlara benziyor anlattıklarınyapabildigimde oyle yapiyorum zaten de oglanin uykuya dalma olayi cok fena, tam 1-1.5 saat boyunca yaninda uyuyor numarasi yapmam lazim ki iyusun. ogle ve gunduz uykusu hergun 3 saatim uyuma numarasi yapmakla geciyo. tabiki 1.5 saat hareketsiz gozun kapali yatinca oyle bir kaymis oluyorum ki sersemligim grcene kadar uyaniyo zaten
Çok yaramaz değil ise ki geçen bütün gün oğlumla koltukta oturduk dedin bak ordan aklımda kaldıÖğlen uykusu yok benimkinin aksam da o yatinca ders calisiyorum hangi ara yapacagimi sasirdim
Yok cnm kudüs hurması var bende jumboBurdaki hurma trabzon hurması dediklerimi, domates gibi olan. Bende hafta sonu yapsam mı diye düşünuyorum
Cnm en etkilisi hurma ama o da faydalı sonuçta olur benceBurcucum merhaba.
Dün eşim süt alamamış. Süt alamayınca yoğurt almış.Ama hurma da bulamamış.
2 tanecik malzemeyi bir araya getiremedim yani
Ev de günkurusu dolu. Acaba onunla mı yapsamsen ne dersin.
Hedef60kgolmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?