- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.975
- 828
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #380.801
Cocostar pastaYarismaya katilinca pek soylemiyoruz canim yaa bende cocostar pasta yapmıştım 2 ay once
Cocostar pastahatırlıyorum ve yine oy vermedim galiba arkadaş bugün itiraf günüm benim belli kocam eve gelecek ona ne itiraf etsem
Vayy demek hep benim oy atmadıklarım 1. Oluyor
Olsun canim yaa kazandim
Gerçi hic kazanmayı beklemiyordum
Vayy demek hep benim oy atmadıklarım 1. OluyorE Elif_Eylul dahada oy istemez zaten dua etsin atmamışım
Gitmiişin 83838485939 tane profeterole yorum yazmışın ha buldum seni Eylül dedim baktım evva nın tarifmiş buda gol değil yoruyorsun beniAlma alma ben sana şeyederim
Ajanlik bana yakisir kaptanim sen merak etmeGitmiişin 83838485939 tane profeterole yorum yazmışın ha buldum seni Eylül dedim baktım evva nın tarifmiş buda gol değil yoruyorsun benibenden ajanda olmaz sen varkene burda
Detoks yapmayın yaa bizim takimin yarisi hatta daha fazlasi artı geldi pazartesi :))Neyse yahu güzide takımımda şimdi tatlı muhabbeti yaptırıp tuzağa çekme beni ,E Elif_Eylul hangi detoksta kalmıştık
EvetAjanlik bana yakisir kaptanim sen merak etme
Yarin persembe olmaz zaten tatli yemekNeyse yahu güzide takımımda şimdi tatlı muhabbeti yaptırıp tuzağa çekme beni ,E Elif_Eylul hangi detoksta kalmıştık
Detoks mu yapmışlardıDetoks yapmayın yaa bizim takimin yarisi hatta daha fazlasi artı geldi pazartesi :))
Yarin persembe olmaz zaten tatli yemek
Ben suan yuruyorum biryandanda sana cevap yaziyorum yemek desen yok yemiyorum
Yumurta detoksu yaptilar veren aldi geriyeDetoks mu yapmışlardıevet ya detoks tehlikeli önermiyorum bende hiç hiç anca artı olurlarsa yumurta kapıya dayanınca köprüden önce son çıkış
Bu ara heves ettiler 2 haftada bir yapiyorlarDetoks mu yapmışlardıevet ya detoks tehlikeli önermiyorum bende hiç hiç anca artı olurlarsa yumurta kapıya dayanınca köprüden önce son çıkış
Ayyy vallaaa gulmek istemezdimBu ara heves ettiler 2 haftada bir yapiyorlar
Persembe gunu yumurta detoksu yaptilar tek günlük eksiler geri geldi pazartesiye
O neymiş diyeceğimde vazgeçtimYumurta detoksu yaptilar veren aldi geriye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?