- 23 Mart 2016
- 30.148
- 90.790
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #380.841
İnşallah canımEvet canim ya is icin de iyi oldu cok bunaliyordum son zamanlarda bi de pozitif vaka cok artmisti iyi oldu gercekteninsallah corona belasini da sag salim atlatiriz ulkecek
Kaptanim bugun 6000 adim var. biraz sonra yine yuruyus yapicam.Ödev kontrol
kirmizigitar teşekkür ederiz
@Nikinik teşekkür ederiz
@gamzem23 teşekkür ederiz
Monica_
Cherry Mom teşekkür ederiz
@reyyanK teşekkür ederiz
@Amor-a
@Amor-a veMonica_ ortaklar iyi orti olmuşsunuz yukarıda bahsettiğim gibi şimdi ceza olarak limitli mecburi spor bugün veya yarın 30 dk Leslie veya en az günlük 5000 tempolu adım bekliyoruz kızlar Eki Görüntüle 2731709
Yok aslinda bana tam tersine motivasyon oldu diyetisyenin örnegi. Herkes ayni sekilde veremiyor sonucta. benim icin önemli olan veriyor olmak ve sonucta hedefe ulasmak.Canim benim gorusume gore hersey bilincaltina dogru mesajlar vermekte sakli. Eger metabolizmam yavas bir ayda bir kilo vericem dersen ona inanir ve o kadar verirsin.
Pain Killer bilir onunla mini bir yarisma yaptik uc haftalik ben basinda bi hedef koymusum kusuratli atiyorum simdi 97.3 diyelim yarisma bitti alinti yapti paincim namaria nasi nokta atisi yaptin diye ve farketmemistim unutmuş gitmişim ilk hedefimi ama arka planda o hedefe inanmışım yapabilecegime ki kusuratiyla tutturdum.
Bana cok dediler insulin direnci polikistik over kilo vermek zor olur vs verdigim kilo ortada devam durumum ortada.
Velhasil inandiktan ve cabaladiktan sonra metabolizma hiziymis ayda bir kiloymus haftada suymus bence onemli degil istersen yaparsincok uzun oldu ama motivasyonunu bozmaman icin örnekledim canimcim
Teşekkürler çok mutlu oldum
Yarışma başlangıç: 13.02.2018
Başlangıç kg:84,1
5.takım başlangıç: 10.10.20 / 695.etap
ETAP SONUÇLARI
695.etap (75/75/ sabit)
696.etap (75/74,4/0,6/%0,8)
697.etap (74,4/73,8/0,6/%0,81)
698.etap (73,8/73,5/0,3/%0,41)
699.etap (73,5/72,9/0,6/%0,816)
700.etap (72,9/71,9/1/%1,372)
701.etap (71,9/71,4/0,5/%0,695)
702.etap (71,4/71/0,4/%0,560)
==> Toplam verilen kg 13,1 <==
MENÜ UYUMLULUK
06- 13 Kasım haftasında tüm hafta eksiksiz menü bildirimi yapılmıştır
13 -20 Kasım haftasında 1 gün eksik bildirim yapmıştır
20-27 Kasım haftasında 1 gün eksik bildirim yapmıştır
SPOR TABLOSU
30 ekim 6 Kasım Haftanın 3 günü spor yapılmış ortalama puan 126
13 19 kasım haftanın 3 günü spor yapılmış ortalama puan 139
20 26 kasım haftanın 4 günü spor yapılmış ortalama puan 125
ÖZET: Sevgili A AKREPcgekip için yapmaktan en çok zevk aldığım tablolardan biri sanırım bu hele birde rapor böyle güzel çıkarsa çok keyif alıyorum
Bizde kayıtlara geçen Max kilon 84müş ama sen Nisan ayında 93 kg ye kadar çıktığını ilettin kayıt dışı giden 22 kgbizde gözükenn 13 kg bunlar harika eksiler tebrik ederim. En güzeli de çok dengeli,dingin emin adımlarla ilerliyor olman ... Ödülse ödül detoksa detoks yapılması ne lazım ise bıkmadan yapıyorsun buda seni hedefine yaklaştırıyor
Haftada ortalama yarım kg veriyorsun, şimdiye kadar hiç + gelmedin ekip adına teşekkür ederimlisteye girişte gözüken sabit aslında izin sonrası başlangıç olduğu için aslında o haftada kilo vermiştin yani sen sabit bile gelmedin başarılarının devamını diliyorum hedefin 60 kg bunun yüzde 80 ini tamamlarsan mezun olabiliyorsun -64.8- yani mezuniyete yaklaşık 6 kg kaldı
A çektirdin mi geçmiş olsun şişmez inşallah çokKaptanim bugun 6000 adim var. biraz sonra yine yuruyus yapicam.
ben disimi cektirdim bugun yamuldumagri kesiciyle duruyordum
Rica ederim canımTeşekkürler çok mutlu oldum
Yaa ne güzel olmuş ne oldu sizin yarış painde hedefine ulaştı mıCanim benim gorusume gore hersey bilincaltina dogru mesajlar vermekte sakli. Eger metabolizmam yavas bir ayda bir kilo vericem dersen ona inanir ve o kadar verirsin.
Pain Killer bilir onunla mini bir yarisma yaptik uc haftalik ben basinda bi hedef koymusum kusuratli atiyorum simdi 97.3 diyelim yarisma bitti alinti yapti paincim namaria nasi nokta atisi yaptin diye ve farketmemistim unutmuş gitmişim ilk hedefimi ama arka planda o hedefe inanmışım yapabilecegime ki kusuratiyla tutturdum.
Bana cok dediler insulin direnci polikistik over kilo vermek zor olur vs verdigim kilo ortada devam durumum ortada.
Velhasil inandiktan ve cabaladiktan sonra metabolizma hiziymis ayda bir kiloymus haftada suymus bence onemli degil istersen yaparsincok uzun oldu ama motivasyonunu bozmaman icin örnekledim canimcim
Buda senin yapından geliyor herhalde kimisi aceleci olur süreç uzadıkça motivasyonu düşer diyeti bozarYok aslinda bana tam tersine motivasyon oldu diyetisyenin örnegi. Herkes ayni sekilde veremiyor sonucta. benim icin önemli olan veriyor olmak ve sonucta hedefe ulasmak.
Canım çok güzel ya. Tebrik ederim.Teşekkürler çok mutlu oldum
Canım çok güzel ya. Tebrik ederim.
Bize de motivasyon oluyor böyle.
Ellerine sağlık kaptancımCherry Mom
Harika
Cektirdim canim bu sefer zor olmadi. Ama sonrasinda agri olduA çektirdin mi geçmiş olsun şişmez inşallah çok
En iyi özelligim sabir sanirim.Buda senin yapından geliyor herhalde kimisi aceleci olur süreç uzadıkça motivasyonu düşer diyeti bozarçok iyi öyleyse aslında doğrusunu sen yapıyorsun
Cook iyi olmusMerhaba arkadaslar mesai saatlerinin degismesi bana menulerimde yaradi
10 a dogru kahvalti yaptim oglen haliyle acikmadim simdi aksam yemegimi yedim iki ogun oldu gayet de tokum
Aynen canim iyi oldu ciddenCook iyi olmus
Geçmiş olsun canım. Ne ağrısı bu acaba. Adet yakın mıkizlar selam
bugun oglen brokoli salatasi yedim
aksam da 2 yemek kasigi barbunya yedim
2 litre su
10 dk evde kosu
kizlar kolum tutulmus, bir de adet olmadim ama fena agrim var, yerimden kalkamiyorun resmen
evet kuzu hatta oldum bileGeçmiş olsun canım. Ne ağrısı bu acaba. Adet yakın mı
Kilo vermenin etkisi mi bu ne ki ? Ama senin regliye engel olacak kadar bir kilon yoktuki zatenhayatimda ilk defa 30 gunde bir adet oldum ilac destegi olmadan:) karnim agridikca yuzum guluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?