- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #380.941
Allah razi olsun canimNikinik canım başınız sağ olsun
Çok güzelMenüm
12.00: 1 kase yoğurt, 5 günkurusu
16.00: 1 kase yoğurt, 5 gün kurusu
18.00: 1 kase yoğurt, 5 gün kurusu
Su: 3lt
1 kupa rezene çayı, 1 kupa yeşil çay(bir kupa daha yeşil çay planlıyorum)
Spor: 30dk leslie boosted, 15 dk fitness partnerim yağ yakma, 10 dk fitness partnerim iç bacak eritme ve kalça sıkılaştırma
(kızlar ilk defa yaptım bu detoksu. Malum koca İstanbul'a hurma bulamadıkGünkurusuyla yaptım. Acıkırım sanmıştım ama hiç acıkmadım. Video ekliyorum. Belki faydalanmak isteyen olur. )
Cherry Mom Mehfam Hedef60kgolmak
Çok güzel ve sağlıklı, canım afiyet olsun.Kahvalti 10 da kocaman bir kasarli marullu domatesli sandvic, cay
Aksam 18:30 da karisik salata ( marul, domates, pancar, misir, az tavuk, mantar vs) Yani yemek aslinda salata degil
Adim 5500
Cherry Mom
Mehfam
Pain Killer
Aynen canim, cok ilginc ve aslinda harika bir sey bu. Nasil bir odaklanmaysa artikCanim benim gorusume gore hersey bilincaltina dogru mesajlar vermekte sakli. Eger metabolizmam yavas bir ayda bir kilo vericem dersen ona inanir ve o kadar verirsin.
Pain Killer bilir onunla mini bir yarisma yaptik uc haftalik ben basinda bi hedef koymusum kusuratli atiyorum simdi 97.3 diyelim yarisma bitti alinti yapti paincim namaria nasi nokta atisi yaptin diye ve farketmemistim unutmuş gitmişim ilk hedefimi ama arka planda o hedefe inanmışım yapabilecegime ki kusuratiyla tutturdum.
Bana cok dediler insulin direnci polikistik over kilo vermek zor olur vs verdigim kilo ortada devam durumum ortada.
Velhasil inandiktan ve cabaladiktan sonra metabolizma hiziymis ayda bir kiloymus haftada suymus bence onemli degil istersen yaparsincok uzun oldu ama motivasyonunu bozmaman icin örnekledim canimcim
Afiyet olsun canim. Farkettim giremedigini hayirdir bir sikinti yok degil mi?10.30
Yukaflı omlet, yarım kk peynir, 3 Zeytin, pesto
13:00
1 kahve
Ara: fındık-badem
18:30
2 mücver
Yoğurtlu kabak salatası (mezesi)
5000 adım
Su az
mavimli ( canım 2 gündür giremedim kusura bakma yorumsuz bıraktım seni de)
Mehfam
Canım geldim sonunda.
Ortalik cok az toplandi
bulasiklar yikandi
Yemek yapildi.
Hay masallahGünaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Gecen cuma 93.6
Bu cuma 91.8
Fark 1.8
Yuzde 1.923
Eki Görüntüle 2732735
Cherry Mom kirmizigitar
masallah ortim yaGünaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Gecen cuma 93.6
Bu cuma 91.8
Fark 1.8
Yuzde 1.923
Eki Görüntüle 2732735
Cherry Mom kirmizigitar
Sağol canim benimHay masallah
Ortim cok sagolmasallah ortim yaben henuz tartilmadim koekuyorum tartiya cikmaya
oldum ama hala sisligim gitmedi ya. dun artiydim bugun nasilim acabaSağol canim benim
Ortim cok sagolregl oldun bence korkma
Hemen bi yesil cay after tarti arti gider insallaholdum ama hala sisligim gitmedi ya. dun artiydim bugun nasilim acaba
lazer randevum var bugun bacak icin hazielabdim oraya gidiyorum, gelince bakicam artik...Hemen bi yesil cay after tarti arti gider insallah
Canim çörekotu yagi cok faydalı o konuda ablamin wc sorunu vardi 4-5 gun çıkamadığı oluyodu cok iyi geldi bu dene istersenlazer randevum var bugun bacak icin hazielabdim oraya gidiyorum, gelince bakicam artik...
3 gundur tuvalete cikamiyorum soeun biraz orda ne yazikki...az yedigimde boyle oluyo genelde cok uyuz bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?