Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Süper zaten kilonun çoğunu vermenden belli tebrik ederim 1.sayfada katılım formu var onu doldurabilir misin tanımış oluruz senide

ADINIZ: ( isteğe bağlı ) bahar
YAŞINIZ:36
BOYUNUZ:155
KİLONUZ:55.6
HEDEF KİLONUZ:53
MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ: evde
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :2 kızım var. 9 ve 4 yasinda
İşte arkadaşlar kısaca ben.

İyi geceler arkadaslar keyfim ve enerjim tukendigi icin gec saatlere dogru spor yapamadim gun icinde diyetisyene yurudum falan adimlar var sadece bugun
yarin devam insallah

esim yuksek temasli

adam maske takmiyomus

Hasta olanın maske takması daha önemli. Umarım birşey olmaz. Boşuna maske takın demiyorlar. Herkes kendisini hasta imiş gibi görüp ona göre dikkat etse daha az bulaşır. Umarım birşey olmaz canım.
aynen canim hasta olmayanin maske takmasinin bi anlami yokki, mesele hastanin maske takmasi... neyse bakalim kismetimize ne cikacak

Tam bir ik cı
esim yuksek temasli

adam maske takmiyomus
Hadi ya. İnşallah bulaşmamıştır canım. Galiba karantina oluyor bu durumda
Haftasonu icin annemlere geldim börek yapiyor zorla zayif gorunuyormusum
Ah bu analar ya.
Benim anneme göre de bütün kötülüklerin anası üşümek ve açlık
Evet 55. 6 kiloyum 4 aydır. Kendi başıma 8.5 kilo verdim. Son 3 kilodan kurtulmak istiyorum.
Hoş geldin aramıza
Ne güzel vermişsin. 3 kilo da uçup gitsin inşallah

Hosbuldum. Bu sabah biraz canım sıkıldı aslında 1 kilo almış gibi fazla çıktım. MORALİM bozuldu ama bu beni hislandirdi. Son 3 kiloyu yok etmeye and içtim. Takım arkadaşlarımla birlikte motivasyonla yapacağım.
Bu zamana kadar yedik be oldu hicbirsey zarar yemiyoruz zayıf fit oluyoruz. Günün sloganı olsun arkadaslar

Hoşgeldin ne güzel böyle hırsli olman zira bende bayağıdır yok son 3 kilo boyle 1 ay bile dayanamaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…