- 23 Mart 2016
- 30.159
- 90.800
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #381.081
Süper zaten kilonun çoğunu vermenden belli tebrik ederimYarışmada olup olmamak önemli değil, motivasyon amaçlı Bi gruba dahil olmak, ve bu şekilde kurallarada uyarak kilo vermek ihtiyacı olan arkadaşlarda destek olmak istiyorum. Tabiki de varım azım konusunda üstüme yoktur.
tabi doldururum. kızlarımı yatırdıktan sonra ama :)Süper zaten kilonun çoğunu vermenden belli tebrik ederim1.sayfada katılım formu var onu doldurabilir misin tanımış oluruz senide
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) bahar
YAŞINIZ:36
BOYUNUZ:155
KİLONUZ:55.6
HEDEF KİLONUZ:53
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: evde
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :2 kızım var. 9 ve 4 yasinda
İşte arkadaşlar kısaca ben.DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:çok cok eskiden olmuştum. 2012 yilinda
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yemekten
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:yok çok şükür.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı olmak ve fit gorunmek
Hoşgeldinizİşte arkadaşlar kısaca ben.
Canım eşim temaslı olduğunda bakmıştım sağlık bakanlığının sitesinden. Temaslı ve yakın temaslı diye ikiye ayırmışlar. Yakın temasta karantina var. Yakın temas ne demek falan onu da yazmışlar. Şimdi ayrıntıyı hatırlamıyorum da Bi bak istersen siteye
esim yuksek temasliMerak ettim baktımkirmizigitar esas olan maskeli mi aynı ortamdaydılar maskesiz mi buna göre değişiyormuş muhtemelen eşinde maske vardır bu yüzden düşük riskli temaslı oluyor yani kendini takip edip herhangi bir rahatsızlığı olduğunda test isteyecek
Eki Görüntüle 2733384
Hasta olanın maske takması daha önemli. Umarım birşey olmaz. Boşuna maske takın demiyorlar. Herkes kendisini hasta imiş gibi görüp ona göre dikkat etse daha az bulaşır. Umarım birşey olmaz canım.esim yuksek temasli
adam maske takmiyomus
aynen canim hasta olmayanin maske takmasinin bi anlami yokki, mesele hastanin maske takmasi... neyse bakalim kismetimize ne cikacakHasta olanın maske takması daha önemli. Umarım birşey olmaz. Boşuna maske takın demiyorlar. Herkes kendisini hasta imiş gibi görüp ona göre dikkat etse daha az bulaşır. Umarım birşey olmaz canım.
Home sweet home modundayim ortimyeni gelennarkadas mi varmis? hosgelmis
kizlar herkes maaile evde mi bugun
Tam bir ik cıMerak ettim baktımkirmizigitar esas olan maskeli mi aynı ortamdaydılar maskesiz mi buna göre değişiyormuş muhtemelen eşinde maske vardır bu yüzden düşük riskli temaslı oluyor yani kendini takip edip herhangi bir rahatsızlığı olduğunda test isteyecek
Eki Görüntüle 2733384
Hadi ya. İnşallah bulaşmamıştır canım. Galiba karantina oluyor bu durumdaesim yuksek temasli
adam maske takmiyomus
Ah bu analar ya.Haftasonu icin annemlere geldim börek yapiyor zorlazayif gorunuyormusum
Hoş geldin aramızaEvet 55. 6 kiloyum 4 aydır. Kendi başıma 8.5 kilo verdim. Son 3 kilodan kurtulmak istiyorum.
Hosbuldum. Bu sabah biraz canım sıkıldı aslında 1 kilo almış gibi fazla çıktım. MORALİM bozuldu ama bu beni hislandirdi. Son 3 kiloyu yok etmeye and içtim. Takım arkadaşlarımla birlikte motivasyonla yapacağım.Tam bir ik cı
Hadi ya. İnşallah bulaşmamıştır canım. Galiba karantina oluyor bu durumda
Ah bu analar ya.
Benim anneme göre de bütün kötülüklerin anası üşümek ve açlık
Hoş geldin aramıza
Ne güzel vermişsin. 3 kilo da uçup gitsin inşallah
Hoşgeldin ne güzel böyle hırsli olman zira bende bayağıdır yokHosbuldum. Bu sabah biraz canım sıkıldı aslında 1 kilo almış gibi fazla çıktım. MORALİM bozuldu ama bu beni hislandirdi. Son 3 kiloyu yok etmeye and içtim. Takım arkadaşlarımla birlikte motivasyonla yapacağım.
Bu zamana kadar yedik be oldu hicbirsey zarar yemiyoruz zayıf fit oluyoruz. Günün sloganı olsun arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?