Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

SONUÇLARIMIZ

Bol dolu
hedefini yakalamayı başaran Hedef60kgolmak Namaria ummhnisa A AKREPcg belmayne tebrikler kızlar

27 KASIM - 4 ARALIK HEDEF TABLOSU

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
59,2
58.9
79,3
78,9
68
67
66,6
66.4
93,6
92,9
61
60,3
58,5
58
52,3
51,8
69,45
68,5
83
82,5
hawar
72,3
71,3
89,1
87
71
70,6
72,1
71,7

Valla canim şişkinlik mi yoksa hamilelik mi daha belli değil tek bildiğim günün geçti ve ben davul gibi şiştim. Tabi cok yedim bu hafta onunlada alakalı birkaç gine ne olduğu belli olur Cherry Mom seyrekyagmur

Hayırlısı olsun canım ama senden ricam bir düzen oturttur kafanda bir hafta çok aşırı kısıp bir hafta normalin bir tık fazlası yediğinde bu sana heemn artı getiriyor.. başladığından beri bu yönde düzensizliğin var 1 hafta iyi 1 hafta kötü gidiyorsun bu seni uzun vadede yorar

Ay ay bunuda liste telaşında kaynatmışım çok pardon canım
Meyveli soda evet çok zararlı ama söylemek var söylemek var itici olunca aksine uzaklaşmak istiyor insan çok haklısın burda kimse kimseyi kırmıyor maşallah

Aynen haklisin inşallah olacak

Evet 55. 6 kiloyum 4 aydır. Kendi başıma 8.5 kilo verdim. Son 3 kilodan kurtulmak istiyorum.
Aşkolsun niye bizle vermedin o kiloları bu durumda 3 kilo için yarışma listesinde kural olarak yer alamıyorsun ama istersen burada bizle birlikte kalıp menü paylaşımı yaparak,spor yarışmalarına veya diğer etkinliklere katılarak motive olabilirsin menü sayfamız sayfanın üst kısmında etiketli varım diyorsan yarından itibaren bekliyoruz menü ve sporlarını

kizlar esimin sirkette is arkadasi pozitif cikti esim de temasli. ne oluyor bu durumda bilen varmi?
Canım eşim temaslı olduğunda bakmıştım sağlık bakanlığının sitesinden. Temaslı ve yakın temaslı diye ikiye ayırmışlar. Yakın temasta karantina var. Yakın temas ne demek falan onu da yazmışlar. Şimdi ayrıntıyı hatırlamıyorum da Bi bak istersen siteye

Merak ettim baktım kirmizigitar esas olan maskeli mi aynı ortamdaydılar maskesiz mi buna göre değişiyormuş muhtemelen eşinde maske vardır bu yüzden düşük riskli temaslı oluyor yani kendini takip edip herhangi bir rahatsızlığı olduğunda test isteyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…