- 23 Mart 2016
- 30.166
- 90.836
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #381.121
Tabi canım haberler gösterdi sabah trafik bile varmış köprüdebizimki bugun de calisiyo, sokaga cikma yasagi kovit pozitif filan dinlemiuolar
Evet farkettim kilo düştükçe kalorin azalıyor canım bir de sindire sindire düşürüp alıştıkça bıraktığında kilo artışı kolay olmayacak çünkü beslenme seklin bu olacak.aynen canım zaten dün menülerimizi biraz değiştirdik diyetisyenle biraz hafif geçicek ama yogurt yulaf vs var tokum gayet :))
kısır da güzel canım tok tutar
Kısa devre yapmışsın kuzu anlık stresin dışa vuruşu çok geçmiş olsuniyiyim ya aksam da anlik bisi oldu oncesinde hasta degildim hicbiyerim filan da agrimiyodu anlik bi goz kararmasi ve istifra oldu sadece cikarttigim gibi ayildim zaten. ama neden oldu bilmiyprum.tansiyonumu olcmeye calistim o an ama olcemedim rahatladiktan sonra olctum 11\7 di benim hep oyledir tansiyonum zaten. anlamadim yani. ama iyiyim baska bisi yok suan tarti disinda
Cikamiyorum iki 20 yaş altım var kocam da yokE kuzum marketler serbest çık al ne olacak ki
Allah zihin acikligi versin canimKızlar selam
Beni yine bu cumartesi challange dan azad edin. Tüm günü derse ayırıyorum.
20,25 dakika falan sürmüştür. Apartmanın kapısının önüne iniyoruz eşimle birlikteAfiyet olsun canim, yuruyus super olmus.
Selam canim hos geldin, ne guzel erkenden halletmisin spor olayini. Toplamda ne kadar surdu tum spor?
HosgeldinHosbuldum. Bu sabah biraz canım sıkıldı aslında 1 kilo almış gibi fazla çıktım. MORALİM bozuldu ama bu beni hislandirdi. Son 3 kiloyu yok etmeye and içtim. Takım arkadaşlarımla birlikte motivasyonla yapacağım.
Bu zamana kadar yedik be oldu hicbirsey zarar yemiyoruz zayıf fit oluyoruz. Günün sloganı olsun arkadaslar
ORTAKLAR
27 Kasım- 04 Aralık
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır
Yok yazmadim ugursuz 78 i göremedim bir türlü
Teşekkür edrim canımAllah zihin acikligi versin canim
Canım benim çarşamba perşembe boş mu görünüyor. Ben mi yanlış görüyorum acaba. Birgisayarda beynim yandı da gördüğümden de emin olamıyorum
Spor tablosu
27 kas - 3 Aralık
Haftanın bireyselde 1. SiNamaria tebrikler 1134 puan yapmış şahane
Grup olarak 1. İse YES FİT
TEBRİKLER
Eki Görüntüle 2733659
Sen çok yorulmuşsunCanım benim çarşamba perşembe boş mu görünüyor. Ben mi yanlış görüyorum acaba. Birgisayarda beynim yandı da gördüğümden de emin olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?