- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #381.341
O artışları bende yaşıyorum zaman zaman sakin motivasyonunu kaybetme. Yüksek ihtimalle ödem suyuna asıl hicbirsey kalmayacak. Suyunu hatta limon zencefil tarcinla tatlandirGunaydin kizlar
Sabah 69 ciktim ya neden artti kilom anlamadimcumaya kadar sıkı diyet yapacagim
250 gram artti cumaya gore
Cnm ayaklarının altına sıcak su torbası koy. Rezene içebilirsin yada çay kaşığınin ucu ile kimyon at ağzına üzerine su iç çok etkili. Bende yaşıyorum çoğu zaman gaz sancısı.Herkese iyi haftalar kızlar dün geceden beri müthiş bir gaz sancım var uyuyamadım bile doğru düzgün hâlâ devam ediyorne yaptı anlamadım dün kahvaltı + balık vardı menüde yani gaz yapacak birşey yemedim balık yaparken balkonu açtım ondan üşüttüm galiba aklıma başka şey gelmiyor hiç böyle olmazdım intertten ne buldysam yaptım içtim denek faresi gibi biraz hafifledi o yüzden dün akşam hiç giremedim
Şükür bir eksi gördükGunaydinlar
87.1
-400
Ben ilk defa kadar yaşadım yaCnm ayaklarının altına sıcak su torbası koy. Rezene içebilirsin yada çay kaşığınin ucu ile kimyon at ağzına üzerine su iç çok etkili. Bende yaşıyorum çoğu zaman gaz sancısı.
Biraz tuzluydu canim 250 gr almisti haftasonu bitirdim belki onun odemidirfindik fistik odem yapmaz aslinda, tuzlu muydu ortim?
İnsallah canim ben de bir iki gune atarim odemi diye düşünüyorumAntepfıstığı biraz kalorilidir ama bence o kadar etki etmez canım muhtelemelen spor ödemi yarına sabit gelirsin diye düşünüyorum
yok arti degilim sanirsam da henuz wc cikmadimGünaydın, suyu bile azalttıysan etki etmiş olabilir canım dikkat edersen faZlaslya gidecektir
+300 hehadi bakalım halledersin sen ama kaçamakların fazla olması seni böyle yoruyor sonra biraz daha ölçülü olsan hiç zorlanmadan devam edersin
Günaydın cnm çok mu artıdetoks yapma sadece ödem atıcı birşeyler ve bol su bence
Antepfıstığı biraz kalorilidir ama bence o kadar etki etmez canım muhtelemelen spor ödemi yarına sabit gelirsin diye düşünüyorum
Evet bende düşüyorum o tuzağa çok tehlikeli oluyor sende mi artısın
Eyvahlar olsun kızlar
yok canim cuma kontrol tartisi var pazartesi de haftasonu gomenler tartisiHergün tartılıyomuyuz kızlar
ay kaptan cok fena o, ben grcen aksam fena oldum dedim ya, o aksam cok gazim vardi hatta gazdan cikarttigimi dusundum yani. barbunya gaz yapmisti bana da o gun. sen de usutmus olabilirsin. ayagini sicak tut cok gecmis olsunHerkese iyi haftalar kızlar dün geceden beri müthiş bir gaz sancım var uyuyamadım bile doğru düzgün hâlâ devam ediyorne yaptı anlamadım dün kahvaltı + balık vardı menüde yani gaz yapacak birşey yemedim balık yaparken balkonu açtım ondan üşüttüm galiba aklıma başka şey gelmiyor hiç böyle olmazdım intertten ne buldysam yaptım içtim denek faresi gibi biraz hafifledi o yüzden dün akşam hiç giremedim
Her seferinde farklı gösterdi tartı. O yüzden biraz bekleyeyim dedim paylaşmak içim. Ama en az bir kilo artı var. Öyle şok diyet falan yapmayacağım canım. Çorba yoğurt gibi bir şeyler yaparım. Cumaya artı gelmemek için elimden geleni yapacağım artık.Günaydın, suyu bile azalttıysan etki etmiş olabilir canım dikkat edersen faZlaslya gidecektir
+300 hehadi bakalım halledersin sen ama kaçamakların fazla olması seni böyle yoruyor sonra biraz daha ölçülü olsan hiç zorlanmadan devam edersin
Günaydın cnm çok mu artıdetoks yapma sadece ödem atıcı birşeyler ve bol su bence
Antepfıstığı biraz kalorilidir ama bence o kadar etki etmez canım muhtelemelen spor ödemi yarına sabit gelirsin diye düşünüyorum
Evet bende düşüyorum o tuzağa çok tehlikeli oluyor sende mi artısın
Eyvahlar olsun kızlar
Canım benim kronik sıkıntım gaz sancısı.Herkese iyi haftalar kızlar dün geceden beri müthiş bir gaz sancım var uyuyamadım bile doğru düzgün hâlâ devam ediyorne yaptı anlamadım dün kahvaltı + balık vardı menüde yani gaz yapacak birşey yemedim balık yaparken balkonu açtım ondan üşüttüm galiba aklıma başka şey gelmiyor hiç böyle olmazdım intertten ne buldysam yaptım içtim denek faresi gibi biraz hafifledi o yüzden dün akşam hiç giremedim
Günaydın canım bu hafta evdesin demi biraz daha dikkat edersen cumaya eksi gelirGünaydın. Ay ben dün çok abur cubur yedim. Menü listesinide yazamadım o nedenle. Kilo 70.80
Ödem suyumu geceden hazırladım. 5 gün sıkı diyet farz oldu.
Üşütmüş olabilirsin canım ayaklarını falan sıcak tut bakalım geçer inşallahHerkese iyi haftalar kızlar dün geceden beri müthiş bir gaz sancım var uyuyamadım bile doğru düzgün hâlâ devam ediyorne yaptı anlamadım dün kahvaltı + balık vardı menüde yani gaz yapacak birşey yemedim balık yaparken balkonu açtım ondan üşüttüm galiba aklıma başka şey gelmiyor hiç böyle olmazdım intertten ne buldysam yaptım içtim denek faresi gibi biraz hafifledi o yüzden dün akşam hiç giremedim
Canım yapacağın detoksu bizimle de paylaşır mısın. Bu ara kimde ne görsem soruyorum belki faydası olur bana da diyeBen 2 günlük detox yapacam diyetisyenimin listesidir 2 günde 3 kilo diyo ama 1 de gitse iyi
yok canim cuma kontrol tartisi var pazartesi de haftasonu gomenler tartisi
Sabah ilk limonlu su kahvaltı yarım elma 1 salatalık 5 yaprak ıspanak nane limon ben ıspanak yerine roka maydanoz kullandım dopradım yedim şimdilik arada maden suyu öğle yeşil dedox çorbası tarifi de var arada Türk kahvesi akşam yine çorbaCanım yapacağın detoksu bizimle de paylaşır mısın. Bu ara kimde ne görsem soruyorum belki faydası olur bana da diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?