Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaptancım form çayı da rahatlatıyor 3 gündür akşam içiyorum sabah saatlerinde herşey çıkıyor çok rahatladım valla

ay yazmışsın kusura bakma cnm teşekkürler

Çok geçmiş olsun canım ayakların altına vicks sür oda iyi gelir Cherry Mom

Teşekkür ederim canım. Kesinlikle önemli. Bi de benim popo ihtişamlı olduğu için küçülmesi çok hoşuma gitti
Popo ihtişamı candır boşver kız yazın benimkiler de gitti hatta ilk kiloları popo ve bacaktan vermiştim evde yuruyemedikce geri geldiler ama karnım almadı şükür üst göğüsler yok oldu resmen

belmayne Amor-a Monica_ hawar Namaria A AKREPcg seyrekyagmur
kızlar benim yapmayı planladığım şekilde modifiye isveç diyetini size de yazayım belki yapmak isteyen olur
1.günü dün yapmıştım
*hergün kahvaltı aynı : 1 fincan ya da kupa istediğiniz şekersiz kahve ve 3 küçük ya da 2 büyük hurma :)
gün içinde en az 2 lt su,2-3 fincan limon sıkılmış tercihen kuru naneli de yeşil çay
2. gün öğlen 150-200 gr hindi füme ya da haşlanmış tavuk göğüs,1 kase yoğurt
ara türk kahvesi, yarım avuç leblebi
akşam 6 küçük ızgara köfte,zeytinyağlı yeşil salata
3. gün öğlen 1 haşlanmış yumurta,1 dilim beyaz peynir,1 dilim tam buğday ekmeği,5-6 zeytin,yeşillik,domates
ara türk kahvesi,1 elma
akşam kıymalı ıspanak yemeği, ayran ve salata
4.gün öğlen 3. gün öğlen menüsü + 1 dilim daha beyaz peynir
ara türk kahvesi, 1 muz
akşam zeytinyağlı sote havuç,ayran ve yeşil salata
5.gün öğlen ızgara balık, zeytinyağlı yeşil salata,1 dilim tam buğay ekmek
ara türk kahvesi,3 ceviz
akşam 6 küçük ızgara köfte,haşlanmış brokoli ve yeşil salata

Geçmiş olsun kaptanım, çok kötü bir ağrı biliyorum. Kendini sıcak tut, kısa zamanda geçer umarım.

Cuma: 60.700
Bugün: 60.900
Fark: +200

sıfır kaçamak, üstüne spor yaptım ki hafta sonu eksi gelirsem cumaya güzel bir eksiyle gelirim dedim. Emeklerime karşılık şuan artı değil güzel bir eksi görmem lazımdı.
Ama moral bozmuyorum, cumaya odaklanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…