- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #381.301
evet yaa sonra da düz çatı var beton oraya kedi çıkmış kuşları kesiyor hem saksağanlar hem kargalar gak gak gak arkadaşlarını çağırdı çete oldu resmenCanlı canlı belgesel izliyorm desene
bahçelievlerde oturuyorum ben de :) inşaat az oluyor ama apartmanda tadilat çok bi de sürekli yol kazı çalışması boru döşenmesi vsOff İstanbuldayken bende çok çektim o inşaatlardan bitmiyordu yeni bir mahallede oturuyorduk aman AllahımAnkara'da hep yerleşik mahalle mutluyum
Ay ne güzel yapmışsın 2 katı kalori ohSanal marketten alisverisim gelene kadar biraz stepper yapayim dedim bi yandan da chloe kol egzersizi actim ikisi bir olsun diyenabiz anaerobik moda gecti bayadir olmamisti 150lerinnustune cikti yavasladim sonra su an tere battim dusa da giremiyorum market alisverisi gelcek diye kaldim boyle
Hoşgeldin canım takımımızaYa gittiğim diyetisyen biraz sıktı beni listesi çok farklıydı sıkıldım belkide ama hep azimli oldum dünde yapmışken yedim ama bildiğim tek şey yeme düzeni değişmeden olmuyo if diyeti çok aklıma yattı herzamn saatlere uylabilir bu haftadan sonra if e ağırlık verecem
canım toparlarsın sen listelerin çok iyiBenim dün gece küçük bir yaramazlığım olduTabi sabah baskülde hemen aldım karşılığını
güzel bir spor yaptım sabah. Regl de yaklaştı. Hedefi küçük tutmuştum o yüzden. İnşallah yakalayabilirim.
Sen de hoşgeldin cnm :)Kuzular ne diycem, ayın 13 de bim markete spor aletleri Direnç bantları geliyor bu bacak arasında sıkıştırma yapmak için yuvarlak demir gibi varya ondan geliyor. Ben alicam sizede haber verim dedim. İnstagramdan sayfayı inceleyebilirsiniz
Yaa eveet yeğenim de öyleydi 7 yaşına kadar hattaYaa sizde de mi dinozor hayranlığı var 4 yaş sendromu galiba
Trexxxxkolay gelsin canım
İlk hafta sabah öğle ekmek vardı ekmek yerine pilav vardı sonra 1 hafta sabah yulaf süt diğer öğünler çorba salata ayran sonra 3 gün 3 gün değişti sabah öğlen akşam yoğurt yulaf kabak meyve tarzı haliyle bırakınca geri geldi 1 2Hoşgeldin canım takımımıza
Ekmek plav yok muydu o yüzden mi sıktı?
Hımm aşamalı bir diyetmiş :) peki yoğurt kabaktan sonra da sabah yulaf süte sonra da ekmekli menüye mi dönüyordu cnm? sen kabak kısmında mı sıkıldınİlk hafta sabah öğle ekmek vardı ekmek yerine pilav vardı sonra 1 hafta sabah yulaf süt diğer öğünler çorba salata ayran sonra 3 gün 3 gün değişti sabah öğlen akşam yoğurt yulaf kabak meyve tarzı haliyle bırakınca geri geldi 1 2
Doyurucu değildi canm hiç meyve bile yoktu mesela çorba tarifi veriyordu sabah yulaf süt 1 kaşık üzüm severek yiyodum sonra kabak çorbası mantar çorbası sadece o 2 kase sonra menüm değişti ama ekmek yoktu yine sabah 1 yumurta peynir arada kahve akşam çok az et ve salata vardı ama sabah ve aralarda biberiye çayını çok verirdi yine sabah su limon tarçın zencefil verirdi bazen aralarda yoğurt zencefil zerdeçal sütle de olur derdiHımm aşamalı bir diyetmiş :) peki yoğurt kabaktan sonra da sabah yulaf süte sonra da ekmekli menüye mi dönüyordu cnm? sen kabak kısmında mı sıkıldın
Sagol canim da hareket edemiyorum su an dun de popo challenge yapmistim heryerlerim agriyoAy ne güzel yapmışsın 2 katı kalori oh
Yansın yağlarrrSagol canim da hareket edemiyorum su an dun de popo challenge yapmistim heryerlerim agriyo
Kesin almalısın 4 aydır sıkı Bi diyet ve spor dayım ve o diren bantlarına çok şey borçluyum. Basen problemli Bi vücut yapısına sahibim. Çok iyi geldi. Birde trendyoldan at kılı fırça birde selülit kremi aldım acayip faydalı arkadaşlar. Bunları da tavsiye ederim.Sen de hoşgeldin cnm :)
Benim evde var onlardan ama yuvarlak olan bantlardan almayı düşünüyorum bir süre sonra
Ay orticim İsveç diyeti deyince aklıma direk açlık geliyorBugün menüm isveç diyeti 1. gündü biraz değiştirdim ama
Sabah 1 fincan sade türk kahvesi,3 iran hurması
Öğlen 3 haşlanmış yumurta,haşlanmış brokoli,1 domates
Ara türk kahvesi, yarım avuç leblebi
Akşam 6 küçük ızgara köfte, zeytinyağlı yeşil salata
3 fincan yeşil çay ve 1 fincan form çay ,3 lt su 30 dk leslie
Öpüyorum
belmayne @reyyanK
Nam nam çok severim pırasayıSagol canim pirasa yapiyorum ayikla yika kes dogra bi de temmuzdan beri yemek yapiyorum daha once hep hazir yyiyiodum elim yavas daha hallettim derken anca ocaga koydum bi saatte
Di mi canım ya. Toparlarım valla. Ya hemen baskülde yansıyor ya sinir oluyorum.canım toparlarsın sen listelerin çok iyi
Oh ne güzel canım.Az spor yaptım bölgesel hareketler çok hantallaşmışım çok zor geldi ama yavaş yavaş açılır vücudum
Ekle canim tam bu mevsimlerin sebzesiNam nam çok severim pırasayıafiyet olsun canım. Bu hafta ekleyeyim ben de menüme
Di mi canım ya. Toparlarım valla. Ya hemen baskülde yansıyor ya sinir oluyorum.O kadar sağlıklı besleniyoruz az görmezden gelse ya vücut da
senin menün de süper tatlım alkali besin de çokAy orticim İsveç diyeti deyince aklıma direk açlık geliyorama sen sağlıklı hale getirmişsin. Güzel bence. Kaç gün yapacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?