Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabalar kızlar,
Sabah 10 gibi akşamsa 5.30 dan sonra bir spor yapmışım o bicim
Sabahki 10,15 dakika fakat akşamki tam 35 dakika
İp atlama
Ağırlıklı sumo squat
Ağırlıkla kol çalıştım
Duvarda şınav çektim
Çok iyi oldu...
Cumaya kadar inşallah bu azimle giderim. Hafif çay yanında petibor biskuvi yedim bide benim peynir krizim tutar peynir bunun haricinde sağlıklı besledim.

findik fistik odem yapmaz aslinda, tuzlu muydu ortim?

Gunaydin kizlar

Sabah 69 ciktim ya neden artti kilom anlamadim cumaya kadar sıkı diyet yapacagim
250 gram artti cumaya gore
Günaydın, suyu bile azalttıysan etki etmiş olabilir canım dikkat edersen faZlaslya gidecektir
Günaydın. Ay ben dün çok abur cubur yedim. Menü listesinide yazamadım o nedenle. Kilo 70.80
Ödem suyumu geceden hazırladım. 5 gün sıkı diyet farz oldu.
+300 he hadi bakalım halledersin sen ama kaçamakların fazla olması seni böyle yoruyor sonra biraz daha ölçülü olsan hiç zorlanmadan devam edersin
Günaydın cnm çok mu artı detoks yapma sadece ödem atıcı birşeyler ve bol su bence
Antepfıstığı biraz kalorilidir ama bence o kadar etki etmez canım muhtelemelen spor ödemi yarına sabit gelirsin diye düşünüyorum
gunaydin kizlar, aksam benim de cok az cekirdek kacamagim oldu:) normalde yemezdim de ogluma soyuyordum malum o merete baslayinca birakilmiyo oglana soyarken arada kacanlar oldu sonra devami geldi tabiki
Evet bende düşüyorum o tuzağa çok tehlikeli oluyor sende mi artısın
Eyvahlar olsun kızlar

Herkese iyi haftalar kızlar dün geceden beri müthiş bir gaz sancım var uyuyamadım bile doğru düzgün hâlâ devam ediyor ne yaptı anlamadım dün kahvaltı + balık vardı menüde yani gaz yapacak birşey yemedim balık yaparken balkonu açtım ondan üşüttüm galiba aklıma başka şey gelmiyor hiç böyle olmazdım intertten ne buldysam yaptım içtim denek faresi gibi biraz hafifledi o yüzden dün akşam hiç giremedim

Günaydın kızlar
Beni de artıya ekleyin ama benim ki hap etkiisi sanirim ilk doğum kontrol hapı bitti dün.regl getirmesi gerekiyomus ağrı var kendi yok +600 üm ama görüntüde çok da ödem yok cumaya kadar maydonoz suyu limonlu ve yeşilçay ile gönderirim yarın itibari ile yeşil yemekler de başlar hallolur inşaallah

Günaydın Esra kaptanım stres kaynaklı mide gazı ve ya ayak usutmesi olabilir sıcak duş çok iyi gelir üstüne de battaniye altında biraz yatmayı dene boşalır ve rahatlarsın sıcak lazım

Kızlar bu cuma yeni tur başlıyor
1 tur 8 etap

8 etap boyunca hiç nota almamak gerekiyor
( Takım ortalaması 0.300 altına düşmeyecek )

0.300 demek her üyenin ortalama haftalık 200 300 gram vermesi demek bunuda yapamıyorsak dükkanı kapatalım

geçtiğimiz tur sadece 1 nota aldık nazar boncuğunu kaybettik yine aynı şey olmasın lütfen hemde ilk etapta aldık cuma günü yine ilk etap o yüzden uyarıyorum canlar

8 etap boyunca tur almadan başarılı olan ekiplerin üye bazında bahar kaptan tarafından bireysel analizi ekip analizi yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…