- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #381.321
Bana hep atarlı ya. Ama cumaya sakinleşiyorDustan sonra tartiya cikiyim dedim cikmaz olaydım bu iki haftadir haftasonu bi atarlaniyo tarti bana
Hemen detoks suyu hazirladim spor odemi mi artik ne bilmiyorum
Bizde de varYaa sizde de mi dinozor hayranlığı var 4 yaş sendromu galiba
Trexxxxkolay gelsin canım
findik fistik odem yapmaz aslinda, tuzlu muydu ortim?Gunaydin arkadaslar
Cuma 91.8
Pazartesi 92.6
Fark +0.8
Cherry Mom kirmizigitar
Spordan da olabilir ama haftasonu ekstra antepfistigi falan yedim bu kadar fark mi olur ya
Odem sularim vs hazir ekstra dikkat edicem cumaya arti gider eksiye gecerim insallah
Günaydın, suyu bile azalttıysan etki etmiş olabilir canım dikkat edersen faZlaslya gidecektirGunaydin kizlar
Sabah 69 ciktim ya neden artti kilom anlamadimcumaya kadar sıkı diyet yapacagim
250 gram artti cumaya gore
+300 heGünaydın. Ay ben dün çok abur cubur yedim. Menü listesinide yazamadım o nedenle. Kilo 70.80
Ödem suyumu geceden hazırladım. 5 gün sıkı diyet farz oldu.
Günaydın cnm çok mu artıKızlar günaydın
Artılar kervanına ben de ekleneyim
Adete 3 gün var onun etkisi sanırım. Çünkü hafta sonu tek kaçamağım cumartesi akşamı olmuştu.
Neyse yine bu hafta detoks yolları gözüktü bana
Antepfıstığı biraz kalorilidir ama bence o kadar etki etmez canım muhtelemelen spor ödemi yarına sabit gelirsin diye düşünüyorumGunaydin arkadaslar
Cuma 91.8
Pazartesi 92.6
Fark +0.8
Cherry Mom kirmizigitar
Spordan da olabilir ama haftasonu ekstra antepfistigi falan yedim bu kadar fark mi olur ya
Odem sularim vs hazir ekstra dikkat edicem cumaya arti gider eksiye gecerim insallah
Evet bende düşüyorum o tuzağa çok tehlikeli oluyor sende mi artısıngunaydin kizlar, aksam benim de cok az cekirdek kacamagim oldu:) normalde yemezdim de ogluma soyuyordum malum o merete baslayinca birakilmiyooglana soyarken arada kacanlar oldu sonra devami geldi tabiki
Günaydın Esra kaptanım stres kaynaklı mide gazı ve ya ayak usutmesi olabilir sıcak duş çok iyi gelir üstüne de battaniye altında biraz yatmayı dene boşalır ve rahatlarsın sıcak lazımHerkese iyi haftalar kızlar dün geceden beri müthiş bir gaz sancım var uyuyamadım bile doğru düzgün hâlâ devam ediyorne yaptı anlamadım dün kahvaltı + balık vardı menüde yani gaz yapacak birşey yemedim balık yaparken balkonu açtım ondan üşüttüm galiba aklıma başka şey gelmiyor hiç böyle olmazdım intertten ne buldysam yaptım içtim denek faresi gibi biraz hafifledi o yüzden dün akşam hiç giremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?