Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar miniklerinizin dişlerine iyi bakın
Biizm arkada bir çürük vardı ve ağrı yapmaya başladı yarın pedonditiye gidiyoruz dua edin dolgu olursa sedasyonla yarı baygın yapacaklarmış bakalım
Ay kuzu ya kıyamam. Kolaylıkla atlatın inşallah
Valla dişleri çıktığından beri fırçalıyorum. Çok da severdi fırçalamayı ama bu ara çok direniyor. Ben de çok zorlamadan eğlenceli hale getirmeye çalışıyorum ama düzenli değil maalesef. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz

Canimcim benim diyetisyenle bu haftalik menume cok benziyo sabah yulafli yogurt oglen kahvalti aksam da sebze yogurt ya da protein salata
Hadi bakalim cok guzel

Gündüzleri atlardık ama akşamları aksatmazdık bizde ama yinede gitti şekerle dedemiz sağolsun ben çalışırken erken tanıştı
Sonrada ben çilekli süt ballı süt flan çok verdim hergün hergün ondan galiba hiç aklıma gelmedi erkenden böyle olacağı

Gecmis olsun canim sindi nasilsin?

Vay be keşke burda olsalardı bahaneyle gelirdin yine
Neyse adresi biliyorsun kovid movid Allah'ın izniyle bitince bekleriz biz tayine tabi değiliz hep Ankara :)))
Sagol canim Allah razi olsun kovid bitince bi toplasiriz insallah 5. takimin guzelleri Ankara bulusmasi ya da Hatay bulusmasi kunefe yerik diyet yaparik

Vay be keşke burda olsalardı bahaneyle gelirdin yine
Neyse adresi biliyorsun kovid movid Allah'ın izniyle bitince bekleriz biz tayine tabi değiliz hep Ankara :)))

Sagol canim Allah razi olsun kovid bitince bi toplasiriz insallah 5. takimin guzelleri Ankara bulusmasi ya da Hatay bulusmasi kunefe yerik diyet yaparik
Direk Konyaya gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…