Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

eti form müsli aldım canım migrosta kesin vardır . hatta nesfit oldum onunla karıştırırım diye .

selam kızlar herkese iyi günler triendy nin bildirimini yapıyorujm elifcim triendy21 yani namıdeğer tuğba :) kilosu aynıymış aynı geçilecek bu hafta

hoşgeldin gülsümcüm nasılsın canım nasıl gidiyor sağlıklı beslenme mezun oldum diye kaçamak yapmıyorsun dimi arada sırada gel özletme kendini

müsli tariflerini burdan da paylaşalım kızlar
ben içine kuru kayısı katabilirim bi iki fındık falan
daha lezzetli olur
aaa annemde elma kurusu vardı o da olur sanırım

ben karışık meyve kurusu olan müsliden aldım canım ama içine arada çilek katarak şenlendiriyorum onu çok güzel oluyor tavsiye ederim .

ben karışık meyve kurusu olan müsliden aldım canım ama içine arada çilek katarak şenlendiriyorum onu çok güzel oluyor tavsiye ederim .

bayılırım çileğe bu da güzel fikir
birazdan migrosa gidicem öğele yemeğini beğenmedim
ciğer varmış pilav börek falan
bana göre değil

yok kuzu ya vercem kiloları
bişi diyim mi ilk kez burda diyorum
ben bebek yapcam
yani kocamla yapcaz
onun için kilo vermem lazım
1 sene boyunca
feci azimliyim yani

ayyyy çok sevindim elifcim hadi bakalım sen daha çok azimle ver şu kiloları takımımıza bir bebiş daha gelecek inşallah hemen müsliye başlamalısın hayatım akşamları menü müsli

merhaba takımcığım,

öncelikle gecikip, ufak çaplı birkriz yarattığım için hepinizden özür diliyorum. sabah erken saatte duruşmam vardı, ancak zamanında giremeyip bekledim. adliyedeki bağlantıya da bağlanamadım. büroya geçip bildirim yapana kadar da geç kalmış oldum.

geçen hafta 76,8

bu hafta 77,2

fark +0,4 kg

yüzdesi + 1,092 sanırım

regl dönemi iyice yaklaştı, artı dün yediğim pizzalar. + 0.4 kg olarak döndü bu hafta. 2 aydır ilk defa artıdayım. ferihancım dediğin gibi ödemdir inşallah..

devrem hidrosefali nedeniyle şant ameliyatı oldum. ağustosta 5 yıl olacak. şu an sağlık güvencem olmadığından 1 yılı geçti kontrole gidemedim. endişem ondan aslında. bi de ister istemez insa tedirgin oluyor. benim adamın dili durmaz yine söyler, biliyorum niyetini ama arada kopuyorum işte engel olamıyorum kendime.. allah sana dert vermesin diyorum ben de verirse anlarsın ne olduğunu...
link vereyim de öle anlatayım hastalığı
- Hidrosefali.com - Hidrosefali hakkında bilmek istediğiniz herşey

afiyet olsun canım.. arada kaçamak kaçınılmaz oluyor. ama iyisin benim gibi kaçamak yapıp artı ile gelmemişsin bildirime..

begümle ferihan hatalımı bana mı öyle geldi kaptanımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…