Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay heyecan yaptım

06.05.2011 CUMA

Sabah

1,5 kk yağsız tuzsuz beyaz peynir
1 tane küçük kokteyl sosis ( salçalı kavrulmuş )
1 dilim kaşar
2 yeşil zeytin
1 siyah zeytin
3 cherry domates
¼ salatalık
2 dilim kepek ekmeği

Ara
Sekersiz yesilcay
1 kuru kayısı

Öğle
1 lahmacun nası ama ( sevalim doymazsan 1,5 tane yiyebilirsin bebekim, akşamımız hafif ne de olsa )
1 bardak light ayran

Ara
Yarım avuç kuru üzüm
Sekersiz yesil cay

Akşam
2 yk müsli
2 yk nesfit
1 su bardağı yagsız süt

tamam küsmediim holeeey
afiyet olsun bebegim, walla işe yarıyo deneyin muhakkak
walla bende öyle düşünüyorum, o ödemleri de atınca haftaya bomba gibi gelicem inş

valla şimdi nasıl bir ısırık almadan durdun o pizzalardan benim canım uzun zamandır istiyor pizza ama hep erteliyorum olsun ertelemek iyiydir müsliye devam

valla şimdi nasıl bir ısırık almadan durdun o pizzalardan benim canım uzun zamandır istiyor pizza ama hep erteliyorum olsun ertelemek iyiydir müsliye devam

kafam yerindeyken, bildirim öncesi hayatta yimem dedim, sonra içtikçe güzelleştim bir baktım pikoyu bitirmişim, bir baktım mısırları hüpletmişiim

offfff kahvaltıya daha çok bayıldım tam pazar kahvaltısı

ben o gün dışarı çıkıp lahmacun yiyemem büyük ihtimal ama kıymalı yağsız gözleme yapabilerim karşılar onu..

senin cuma ödülün galiba bu

pazar günü için süper ya bana tam uygun

kahvaltı için çok korkmuştum bugünkü gibi olacak diye

sonuç

est ne dimeeek, az tripcanlık yapiim dedim
kısçelerin hepsi birbirne yorum yaptı, ben üwey ewlat oldum

aşkolsn dadlum yaaa
ayh senin müsliye ben de dadaniim bari yaw
ay emzirmeseym 2-5 de ben yuvarlardm ha.
ahanda cnm çekti

kız senin menüler de baya ii ha,beendm

soruma cevap istiyorum ne müslisi bu ayrıca ferihan sırrın ne kuzum

cnm ben eti litalif kullanıyorum, meywelisini, hepsini denedim hepsinde o yawan tat war, bende içine meyveli nesfit atıyorum 2 kaşık cok da lezzetli oluyoo

cnm ben eti litalif kullanıyorum, meywelisini, hepsini denedim hepsinde o yawan tat war, bende içine meyveli nesfit atıyorum 2 kaşık cok da lezzetli oluyoo

yarıya karışım iyi fikir aferim kuzu sana
etinin müslisini hiç görmedim migros yolları göründü bana
kesin vardır orda akşam için hafif bi öğün
sabahları onu yemesi ölüm bıktırıyo sabah yiyince

hayatım şimdi şöyle oldu porsiyonlarımı küçülttüm muhakkak azar azar ara öğün yaptım ve günde 16 bardak su içtim 4 lt yani bunun yanına hala spor ekleyemedim bunuda eklersem daha iyi olacak ama birde ceren sayesinde müsliye başladım . Ben eti formun karışık meyve kurulu müslisini aldım süt içmediğim için onu yoğurtla yiyorum hem lezzetli hemde kilo verdiriyor diye mutluyum ve müsliden umutluyum anlayacağın şekerim .

bizde arkadaşlarla işlere dağılmadan önce güzel bi kahvaltı yapalım dedik, ondan böle oldu, şansın warmış sewaliiim
gözlemede ii fikir, buarada salata yazmayı unutmuşum bol salata ye yanında yagsız
şimdiden afiyet olsun bebişim
haftasonları benim listedeki önceki menülerden kopya cekebilirsin fıstıgım

selam kızlar herkese iyi günler triendy nin bildirimini yapıyorujm elifcim triendy21 yani namıdeğer tuğba :) kilosu aynıymış aynı geçilecek bu hafta

aşkolsn dadlum yaaa
ayh senin müsliye ben de dadaniim bari yaw
ay emzirmeseym 2-5 de ben yuvarlardm ha.
ahanda cnm çekti

kız senin menüler de baya ii ha,beendm

saol tatlım benim, sen bence kahvaltıda ek olarak yiyebilirsin, bebişin warsa en önemlisi onun o kıymetli sağlıgı
elimden gelenin en iisini yapmaya çalışıyorum, sevalim besinsiz kalmasın dimii

cnm bence 2 taneden fazla yemedikçe problem olmaz

yaramasın anama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…