- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #38.241
Selam hanımlar.Cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazdım ama sanırım görülmedi.Cevabınız olumlu olursa bana özelden yazarsanız çok sevinirim.3 aydır cuma zayıflama takımındayım ve takımımdaki biribirinden değerli,nitelikli ve insancıl sevgili takım arkadaşlarımın moral ve desteğiyle 3 ayda 12.5 kilo verdim.Hayatımın bu en zor ama en güzel kararında,zayıflama maratonunda beraber koştuğum;yalnızca internet sayfama değil,hayatıma da giren çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ve takımımdan ayrılmak durumundayım.
14. takım gerçekten çok kaliteli,zeki,donanımlı,azimli ve kararlı üyelerden oluşmakta.Onlar 3 aydır hayatımın en önemli parçalarından biri oldular.Sorunum kaptan kaynaklı,ama ayrıntıya girip polemiğe dönüştürmek ve kalp kırmak istemiyorum.Yalnızca takımının azmini,emeğini ezmeyecek bir kaptanın takımında olmak ve takım ruhuna yakışır bir duruş gerçekleştirmek için yeni bir takıma geçmek istiyorum.
Mesele 1. olmak,10. olmak değil.Mesele takım kaçıncı olursa olsun herkesin takımının emeğine sorumluluk taşıdığını bilmek ve bu emekleri haftalar boyu kilo alarak harcamamak.Emeğe saygı duymak,sanal da olsa ünvanının hakkını vermek,takıma karşı sorumluluk taşımak ve hedefe sarılmak.
Aynı hayal kırıklığını yaşamak,aynı ciddiyetsizliğe sahip olmaktan korkuyorum.Ben bunun için mi çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ayrıldım demekten korkuyorum.Lütfen.Dürüstçe;ben takımımın motivasyonunu azmimle kamçılar,takım arkadaşlarıma karşı sorumluluğumu unutmam diyen ve takımımla hayatının en zor ama en anlamlı maratonunu bizimle azimle koşarsın,hem takımıma hem kendime güveniyorum diyen sevgili takım kaptanları;hangi takım takımından ve çok sevdiği takım arkadaşlarından üzüntüyle ayrılan bu arkadaşınıza kapısını açar?
selam kızlar nasılsınız bakem maşaAllah iyi herkes :) saydıdeğer kaptanım ve kaptan yardımcım paylaşım alanında yeni kurallar konuşuluyor takipçisisiniz dimi ? elifcim özellikle sen sürekli takip et orayı canım çünki kararlar tüm takımların oyuyla alınıyor sizlerinde oyu lazım bilgine canım :) bide tüm üyelerin hedef kilosunu istiyor püsküt her takım yazıcak paylaşıma sizde unutmayın arkidişler byyyy
Selam hanımlar.Cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazdım ama sanırım görülmedi.Cevabınız olumlu olursa bana özelden yazarsanız çok sevinirim.3 aydır cuma zayıflama takımındayım ve takımımdaki biribirinden değerli,nitelikli ve insancıl sevgili takım arkadaşlarımın moral ve desteğiyle 3 ayda 12.5 kilo verdim.Hayatımın bu en zor ama en güzel kararında,zayıflama maratonunda beraber koştuğum;yalnızca internet sayfama değil,hayatıma da giren çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ve takımımdan ayrılmak durumundayım.
14. takım gerçekten çok kaliteli,zeki,donanımlı,azimli ve kararlı üyelerden oluşmakta.Onlar 3 aydır hayatımın en önemli parçalarından biri oldular.Sorunum kaptan kaynaklı,ama ayrıntıya girip polemiğe dönüştürmek ve kalp kırmak istemiyorum.Yalnızca takımının azmini,emeğini ezmeyecek bir kaptanın takımında olmak ve takım ruhuna yakışır bir duruş gerçekleştirmek için yeni bir takıma geçmek istiyorum.
Mesele 1. olmak,10. olmak değil.Mesele takım kaçıncı olursa olsun herkesin takımının emeğine sorumluluk taşıdığını bilmek ve bu emekleri haftalar boyu kilo alarak harcamamak.Emeğe saygı duymak,sanal da olsa ünvanının hakkını vermek,takıma karşı sorumluluk taşımak ve hedefe sarılmak.
Aynı hayal kırıklığını yaşamak,aynı ciddiyetsizliğe sahip olmaktan korkuyorum.Ben bunun için mi çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ayrıldım demekten korkuyorum.Lütfen.Dürüstçe;ben takımımın motivasyonunu azmimle kamçılar,takım arkadaşlarıma karşı sorumluluğumu unutmam diyen ve takımımla hayatının en zor ama en anlamlı maratonunu bizimle azimle koşarsın,hem takımıma hem kendime güveniyorum diyen sevgili takım kaptanları;hangi takım takımından ve çok sevdiği takım arkadaşlarından üzüntüyle ayrılan bu arkadaşınıza kapısını açar?
ii geceler takımcığım,
bugün sabah nişanlımın kuzenleriyle sabah 8 buçukta evden çıktık,bahçelievlerden kadıköye,ordan üsküdara, üsküdardan yürüyerek çengelköye gittik. çengelköyde çınaraltı enfes kahvaltı için bizi bekliyordu. çok keyifli bir gündü. sabah 8 buçuktan 11 buçuğa kadar yürüyüş - hareket halinde geçtikten sonra kahvaltıda cozuttum. peynir zeytin menemen börek domates salata yidim valla. eve gelince yorgunluktan sızmışım. kalkınca bir kase çorba içtim, çok az haşlama et ve salata yedim. yani aslına bakarsanız öğlen yaptığım kahvaltıdan sonra nerdeyse bişey yemedim....
hedef kilom 70 ti. ilk hedef olarak belirlemiştim. önce 70e ulaşıp, sonra 65 e indlrcektim. birden gözümde büyümesin kilolar diye. ama madem durum bu ben de mecburen 65 e çekiyorum başkanım. yarın şehirdışında olucam. çlizelgemi değiştiremeyebilirm, sonra onu da düzeltip 65 e çekicem..
öptüm hepinizi şekerler....
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-268.html
kızlar püsküüt abla hedef kilo listesi istiyo
en kısa sürede hazırlayalım listeyi herkes pazartesi ilk mesajına eklerse süper olur
benim hedef kilom 65 di ama gebelik düşündüğüm için 60 a çektim bu kiloyu
yani hedef kilom 60
selam kaptanımm..
benimde hedef kilom 62ydi ama artık bu kiloyu ilk hedefim yaptım
şimdiki hedefim 59
bu kiloyu sanırım en son 8 sene önce fln görmüştüm, hayırlısı artıkın
sewgili sewalimmm, senin için menümü yazdıım, bugünden girip belkim bakarsın diye :)
cuma gecesi cook fena kaçamaklarım war, onları yime sen, imamın dediğini yap, yaptığnı yapmacuma akşamdan şu ana kadar yediklerim...
Cuma 67,5
Akşam
4 tane ızgra kasap köfte
2 yk yogurt
5 tne acı biber tursusu
Gece
5 parça kızartma tawuk
5 elma dilim patates kızartması
2 tk ballı hardallı sos
1 miller
1 top çikolatalı Maraş dondurması
Cumartesi 67,7 ( artı 200 , okdr kaçamağa hiç de fenaa diil bence :) )
sabah
2 haşlanmış yumurta
3 dilim bugday ekmeği
1 kk pınar beyaz light
1 tane zeytin
2 yk yogurt içine 1 yk mısır
1 çk tahin pekmez
Yarım çay kaşığı nutella
Form çayı
Öğlen
4 ızgara kasap köfte
2 yk yogurt
4 tane acı biber turşusu
Ara
Yarım paket piko
Akşam
1 kayısı
2yk müsli
2 yk nesfit
1 su bardağı süt
Pazar 67,4 ( eksi300 )
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk pınar beyaz light
1 yk yogurt içine yarım yk mısır
1 tane zeytin
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
Öğlen
2 ızgara kasap köfte
1 tane patates – 2 tane çarliston kırmızı biber – 3 yk bezelye kavurma ( yagsız tawada )
3 yk yogurt
6 tane acı biber tursusu
Ekmek yoook
Akşam
2yk müsli
1 su bardağı süt
1 tane kayısı
tamam kuzu senin hedef kiloyu da yazdım
ya benim hedefe daha çok var yaa
80 küsürden 60 kiloya 20 kilo var düz hesap desek
yuhhh anam bi feci oldum ben :18:
ne güzel menü maşallah dikkat ettiyseniz ben menümü yazmadım
irezilliğimi ortaya koymiyim dimi
ama seninkinin 5 katı desem yeridir
walla kaptanım vesveseye kapılma hiç, allahın izniyle atıcaz bütün yagları hepberaber.. ben de su anda nerdeyse 10 sene önce gördüğüm kilomu hedef koyunca, bi anda olmuyacak hayallerin peşinden koşma ceren dedim kendi kendime ama, bir de döndüm verdiğim kilolara baktım, yapabilirim dedim..
hayırlısıyla gidicek hepsi inşşallah
kaptanımdan bunu duymak cok güzel holeyyyyy
haftasonu muhakkak kacıyo cnm ya, bn cuma aksamı cıktım menümden belli oldugu üzere :)
ondan sonra dedim bu böyle olmuyo, tüm haftasonu evdeydim walla cıkmadım bir yere bahane ürettim kendime kacamak olmasın diye
bu haftasonunu zararsız kapattığıma inanıyorum
tamam kuzu senin hedef kiloyu da yazdım
ya benim hedefe daha çok var yaa
80 küsürden 60 kiloya 20 kilo var düz hesap desek
yuhhh anam bi feci oldum ben :18:
kaptanımdan bunu duymak cok güzel holeyyyyy
haftasonu muhakkak kacıyo cnm ya, bn cuma aksamı cıktım menümden belli oldugu üzere :)
ondan sonra dedim bu böyle olmuyo, tüm haftasonu evdeydim walla cıkmadım bir yere bahane ürettim kendime kacamak olmasın diye
bu haftasonunu zararsız kapattığıma inanıyorum
evet sayın kaptanı elif usta(kurabiyelerini gördün çok güzeller)
kaptanım 3 haziran cuma günü kilo bildirimi yapmak üzere 30 mayısa kadar takımdan izin almak istiyorum..
haftasonu derslerime hiç çalışamadım.. üç hafta var sınavlara ama ben daha 1 dersi bile halledemedim.. sadece iş yerinde çalışabiliyorum ama vaktimin çoğunu bilgisayarda harcıyorum.. ne kadar engellesem de olmuyor.. geçen hafta denedim bi tek takıma girip çıkarım dedim ama bilgisayarın başına geçince kalkamadım.. sadece okuyup çıkayım dedim ama cevap yazmadan cevap beklemeden duramadım..
o sebepten üç hafta boyunca işyerimdeki müdürümden bilgisayarsız ortamda çalışmak için ricada bulunucam.. çok işim de olmuyo.. karşı odada boş bi masa var ona geçerim herhalde.. defter kaydı yaparım sadece.. konuşucam işte.. kabul edeceğine eminim..
o sebeple takıma da hiç girmicem.. 3 haftanın geniş özetini dönünce yaparım..
bildirime de 4 haftam olacak.. umarım 5-6 kilo eksik dönerim
canım eğer arada sırada uğrarsan izinli demeyelim idare ederiz arada seni
izne çıkmana gerek yok tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?