- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #38.221
yaptıktan sonra resmini çeksene kuzu,bende çok merak ettim ikisinide.
hatta o kurabiyelerin kursuna gitmek istedim ama hemn saat uymadı hemde epey pahalıymış saatleri.tariflerini bekliyorum senden kuş ona göre
kolay gelsin başkanımm
renkli kurabiyeyi anladım da milföy lolipop nasıl bişey, bilemedim
tamam başkanım gogle amcaya sordum, görsellere baktım, cehaletimi giderdim. milföy lolipop ne dimekmiş öğrendim. çocuklar bayılır buna. sağımda solumda çoluk çocuk olmadığı için ben geri kalmışım onu anladım
dün akşam cozuttum 1. Lik sarhoşluğundan ne yaptığımı bilemedim . 3 kilo vermek yaramadı hemen sapıttım benAkşam yemeğinde 5 y.k. Bakla üzerine 2 y.k. Yoğurt yedim . Boll salata , közlenmiş biber 2 adet ve 2 dilim çavdar ekmeği Acayip şişmiştim üzerinede gittim bir kase dolusu çilek yedim sayısını bilmiyorum midem patlıyordu resmen aç gözlülük ettim . Sonra gece misafir geldi gelirken cips ve kola getirmişler yemeyecektim hiç niyetli değildim onlara verirken ayakta bir kaç tane atıştırdım cipslerden yarım bardakta kola içtim 2 saat sonrada yattım gece 3 tü yattığımda offf ben niye böyle bişey yaptım yaa
Bu sabah hemen normale döndüm ve 2 y.k. Müsli , 2 y.k. Nesfit içine 4 çilek , üzerine 2 y.k. Yoğurt karıştırdım yedim . Akşamada hafif şeyler yemek istiyorum hala cips var ama yaklaşmam inşallah yanlarına
günaydın haftanın bir inci leri,
dün akşam
ıspanak
yoğurt
kepekli makarna yedim.
Arada
bisküvili pasta vardı. Puding ve petibör bisküviden mamül. Küçük bir dilim yedim..
Vücudum dün yüzümü kara çıkarttı. Bugün tartıda 76.6 kg çıktım. 2 gündür wc problemi yaşıyorum. Reglimde eli kulağında. Bakalım bu hafta böyle geçicek el mahkum..
Bugün de sabah kahvaltımda
1 kaşık müsli
1 kaşık nesfit
sütle karıştırdım. Bağırsak sorunuma yardımcı olur diye.
Ardından salata ve az peynir yedim..
kuz face de daha önce yaptıklarımın resmi var onları koyayım dün akşam yaptıklarımı da yengem masa da çeker zaten koyarım uğur böcekli kanepeler de yapcam orda çünkü
bunlar yılbaşında yaptıklarım dün yaptıklarımı da akşam eklerim
sana da terif veririm çok basit zor görünüyo ama çok eğlenceli yapması
Eki Görüntüle 191174 Eki Görüntüle 191174
yemekte o kadarcık abartmak fena sayılmaz dicektim ki tam cips ve kolayı gördüm ardından
Bak bi daha birinci olamazsın ona göre heee
tebrikler canım mönün güzel olmuş.bağırsak problemin için yatmadan yarım saat kadar önce 1 tane yeşil elma ye ve kocaman 1 bardak su içip yat,sabaha faydasını görürsün tatlım
evettt tatlım facede görmüştüm bu kurabiyeleri.ama lütfenn banada öğret yapılışını çook merak ediyorum.kursları çok pahalı yaa nie öle.sen nasıl öğrendin
ay ne çok sordum.lütfen kuzu banada banada
doğumgünü resimlerinide bekliyorum kuş.iyi eğlenceler
misafir ol gel bana sana da yapayım kuzu
tebrikler canım mönün güzel olmuş.bağırsak problemin için yatmadan yarım saat kadar önce 1 tane yeşil elma ye ve kocaman 1 bardak su içip yat,sabaha faydasını görürsün tatlım
kıs sen istanbulun niresindensin, yakınsan gelirim amma, önce azcık daha zayıflıyayımm..
canım ya bende hiç böle şeyler olmazdı. saatlidir benim bağırsaklar, pek teklemez. azcık fazla yediğim gün 2-3 kere alarma geçer o kadar yani. neyse geçti gitti.sorun yok şu anda..
begüüümmmm baaakkk rsimleri çektim dayanamadım
çok teşekkürler kuzu.bakalım o süsleme macununu yapabilcemmi,
19 mayıs ta evdeyim ya o gün yaparaım inşallah.bilemediğim bişey olursada sana sorarım ok kuzu
tatlım çok güzel olmuşlar.ama önce benim kalıp almam lazım.şimdi öğlen aram hemen avmye gidiyorum kalıp bakmaya :))
ellerine sağlık bebek
marketlerde 1 milyoncularda falan var ben eminönüncen erkek bebek kız bebek bebek arabası ve biberon şeklinde kalıplar var ondan alcam bi arkadaşımın bebek mevlüdünde yapmak için
sen iyice havaya girdin heee bebek konusunda kuzu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?