- 5 Ekim 2020
- 2.768
- 10.890
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #385.701
Doğru canım ilaç direk aldırmıyor ama bazı ilaçlar iştahı çok açtığı için kilo kontrolü zor oluyor. Eskiden alerji ilaçları çok zorladı beni. İştahım çok fena açılırdı. Allahtan yeni nesil alerji ilaçları öyle değil.Ben de b12 kullanmaya başlayacağım zaman doktora kilo aldırır mı demiştim de bana hiçbir ilaç kilo aldırmaz insan yerse alır demişti. Geçen gün yine doktora gittim bi kadın ilaç kullanıyormuş 2 aydır doktora sordu bendr kilo artışı oldu ilaçtan mı diye doktor da yok hayır ilaçtan olmaz dedi o anda kadın resmen gerçeklerle yüzleşmiş gibi oldu
Düşük doz verdi uyku içinTam tam mı başladın canım genelde yarım yarım başlarlar bu tarz ilaçlara bünye alışsın diye
Anlık bir etki etmiş olabilir sonra bünyen alışır dikkat edersen kilo yapmaz bence canım
Ben var onu bilmemek, 5333 ne olaki500 çok az değil mi canımkızlar ben kalori saymaya üşeniyorum ama Ayça Kaya'nın 5333 var ya ona göre saymaya çalışıyorum günlük
Cok az hesaplamis canim kalorileri. Doyuyorsan iyi ama uzun sure az kalori alip sonra nirmal yemeye dindugunde kotu olur. Ama hep boyle yiyorum dersen ne guzel, kisa surede inersin istedigin kiloya.Kizlar kalorim cok dusuk geldi size ama belki benden daha iyi menuler var burda hesap yapilmadigi icin tahmin edilmiyor bu kadar dusuk oldugu benim yemegim bitti 2 cevizle kahveyi de 18.30da tuketecegim. Asagidaki menu 483 kalori.doydum mu hem de tika basa
Kesinlikle haklisin canim. Ben hep yedim ama cok da iyi spor yapardim. Bugun kucuk capli Leslieyle basladim. Ama artiracagim ve sonunda normal duzenime donecegim.Ne güzel o zman takım amacına ulaşıyor desene
Senin menülerin bence gayet iyi canım hamur işi yada kızartma vs birşey görmedim yanlış hatırlamıyorsamsadece spor spor spor lazım o da olunca gidecek o kilolar
Şöyle ki canım 5karbonhidrat grubu tüketmelisin 3protein 3meyve 3süt grubu diye ayırıyor. Mesela 1d.ekmek 1 karb.ya da 1kepçe çorba 1karbonhidrat, ama 1 yumurta 1 protein eder vb. gibi besinleri gruplandırıyor. Sen de hün içinde hangisinden ne kadar yemişsin onu hesaplıyosun. Böylece sürekli karbonhidrata dadanmamış oluyosun gibi bir şey:)Ben var onu bilmemek, 5333 ne olaki
Himm anladım canım teşekkür ederimŞöyle ki canım 5karbonhidrat grubu tüketmelisin 3protein 3meyve 3süt grubu diye ayırıyor. Mesela 1d.ekmek 1 karb.ya da 1kepçe çorba 1karbonhidrat, ama 1 yumurta 1 protein eder vb. gibi besinleri gruplandırıyor. Sen de hün içinde hangisinden ne kadar yemişsin onu hesaplıyosun. Böylece sürekli karbonhidrata dadanmamış oluyosun gibi bir şey:)
Cok guzel canim afiyet olsun peynirlere agzim sulandi6 ocak çarşamba
10.30
1 küçük haşlanmış yumurta, 1 çatal tulum peyniri, birazcık koyun peyniri, birazcık varil peyniri(toplasak bir porsiyonluk peynir eder), 4tane zeytin
15.00
1tane elma ve 6tane fındık
18.00
Hamsi buğulama ve 2 çatal fasülye
Su: 3.2lt
Spor: 26 dk kardiyo=130
Cherry Mom @_Reyyan Namaria
Kuzu gerçi dünün menusu ama eriste borek cikolata lavas gordumhayırlı gecelerr
sabah: Kıymalı 2 dl- patatesli 2 dl börek ( hani kol böreğini kesiyorlar ya küçük dilim dışardaydık eşimle bikaç iş için dayanamadım)
Filtre kahve
öğle: 1 lavaç içerisine marul, 2 hindi füme ve 2 çatal ton balığı dürüm
ara: küçük çikeletaa, 3 badem bikaç fındık
akşam : 2 baget tavuk, brokoli soğanlı havuçlu salata, 2 yk erişte
su: 1 lt.
Spor: 11.350 adım
@_Reyyan @Naz03
Canim genel olarak menulerin cok kalorili ve karbonhidrat agirlikli gorgudum helva cikolata ve tereyagli ekmek makarna aksam da lahmacun miktari fazlaBugunku menum
Sabah: 1 yumurtadan sucuklu yumurta, 1 dilim ekmek tereyagli, 1 dilim cikolatali ekmek, 4 zeytin, 2 ceri domates, 1 yk pesto, 1 dilim peynir.
Ara; sutlu kahve, 1 avuc fistik, 1 tk kadar helva.
Oglen: 2 parca kizarmis tavuk gogsu, bolca salata, 1 avuc kadar esmer makarna.
Aksam: 2,5 lahmacun, 1 bardak ayran, 1 kase salata.
Spor: 15 dk Leslie : 22,5 puan
10 dakikastretching
Cherry Mom @_Reyyan @Nikinik @zafer64
Çok iyi ortim maşallah6 Ocak
9.00
1 incir 1 ceviz yarim ck tahin
1 yumurta bir yk yulaf yesillik baharat ile omlet
1 catal peynir
13.00
6 yk karnabahar yemegi
6 yk salata 3 yk yogurt
2 dilim cavdar ekmegi
16.50
1 bardak kefir 1 portakal 8 badem
18.40
6 yk karnabahar yemegi
6 yk salata 3 yk yogurt
1 dilim tam buğday ekmeği
su 2.5 lt
spor adimlar Nikide
yarimuhendis
Olur canım gözünde büyütme en yoğun olanımızın bile haftada 2 3 yarım saat 40 dakika bir boş varti oluyordur benceSpor da en zoru.akşam pertim çıkıyo. Şöyle 1 saat oturmak istiyorumama olacak inşallah başlıcam
Jillian bencede çok iyi canım.spor salonu giibi olmuyor tabi ama ne yapalım bu sene şartlar böyleHaklisin kaptancim. Bugun mesajini gordukten sonra uzuunca aradan sonra ilk defa spor yaptim. Ama artacak sporu cok severim de ben salonda yapmaya alisigim. Simdi evde de alistiracagim kendimi. Bugun leslieyle basladim. Karin kasim yerine otyrsjn jilliandan cok fayda gormustum bir ara, yibe onu yapasim var.
İnşallah faydasını görürsün canım uyku çok çok önemli az uyuyan insanlarda kilo alıyorDüşük doz verdi uyku için
Kesinlikle haklisin canim. Ben hep yedim ama cok da iyi spor yapardim. Bugun kucuk capli Leslieyle basladim. Ama artiracagim ve sonunda normal duzenime donecegim.
A bayıldım bu basit mantığaŞöyle ki canım 5karbonhidrat grubu tüketmelisin 3protein 3meyve 3süt grubu diye ayırıyor. Mesela 1d.ekmek 1 karb.ya da 1kepçe çorba 1karbonhidrat, ama 1 yumurta 1 protein eder vb. gibi besinleri gruplandırıyor. Sen de hün içinde hangisinden ne kadar yemişsin onu hesaplıyosun. Böylece sürekli karbonhidrata dadanmamış oluyosun gibi bir şey:)
Ben o kadar çeşit peynir yemezdim süzme peynir ve kaşar peynir haricinde ama abim almış gelmiş kahvaltıda da en sevdiğim şry salatalık olmayınca mecbur peynirlere sulandımCok guzel canim afiyet olsun peynirlere agzim sulandi
Ben de bayılırım canim afiyet olsun iyi yapmis abin. bu iki hafta var listemde benim deBen o kadar çeşit peynir yemezdim süzme peynir ve kaşar peynir haricinde ama abim almış gelmiş kahvaltıda da en sevdiğim şry salatalık olmayınca mecbur peynirlere sulandım
Oh mis vallahi peyniri de sever oldum.Ben de bayılırım canim afiyet olsun iyi yapmis abin. bu iki hafta var listemde benim de
Peynir sevmez miydinOh mis vallahi peyniri de sever oldum.ben sevmediğim her şeyi bu diyet sürecine başlayınca sevdim
Öyle çok sevmezdim çok nadir yerdim yeni çeşitlerini denemezdim hiç ama şimdi öyle değil şükürPeynir sevmez miydin
Ay ne iyi olmus senin icinÖyle çok sevmezdim çok nadir yerdim yeni çeşitlerini denemezdim hiç ama şimdi öyle değil şükürtek peynir olsa iyi karnabahar brokoli patlıcan kabak hiçbirini yemezdim
Artık ben de öyleyim şükürAy ne iyi olmus senin icin
Ben herseyi severim sebze et salata sevmedigim sey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?