• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben sana bide bamya yapayım. Kuru bamya yemeği. Meşhurdur bamyam🙈
Aaa bayilirim canimmm ben de cok guzel yaparim kusbasiyla 🤤 daha dun tevafuk babamla konusuyoruz baba dedim canim bisey cekiyo ne dedi
Kuru bamya dedim bayramda gidince yapacagim insallah bi de gelir senden yerim 🥰💞😂

Terslikler ust uste gelmis canim ya 😔 esya bozulmasi cok basima geldi insan ne yapacaginj sasiriyor 🤷 gecmis olsun canim dikkat edin kendinize 💞

Ayni canim ben de yemek telasina girisicem insallah simdi
Ya sorma. Gıcık oluyorum makinelerin bozulmasına. Hep tıkır tıkır işlesinler istiyorum 😂 Kurutmadan da ses geliyordu. Onun içşn de servis çağırdık🥴
Neyse ki güzel haberler de aldım. Ablacıklarım önümüzdeki hafta ziyarete geliyorlar 😍😍 Çok mes'udum 🤩
Ben sana bide bamya yapayım. Kuru bamya yemeği. Meşhurdur bamyam🙈
Ay ben de alırım bir tabak canımcım 🤭🤭

Ya sorma. Gıcık oluyorum makinelerin bozulmasına. Hep tıkır tıkır işlesinler istiyorum 😂 Kurutmadan da ses geliyordu. Onun içşn de servis çağırdık🥴
Neyse ki güzel haberler de aldım. Ablacıklarım önümüzdeki hafta ziyarete geliyorlar 😍😍 Çok mes'udum 🤩

Ay ben de alırım bir tabak canımcım 🤭🤭
Toplanıp gelin. Hepinize yaparım 🥰

Gunaydinlarrr dün +1 kiloyla uyandim bugunde 500 gr gitmis yarinada o gitse haftaya sabitle baslasam o bile kar benim icin bu regl mahvetti duzenimi🙈🙈🙈
Canm bari regli zamanı hergün tartılma zaten doğru bir gösterge olmuyor boşa dengen bozulmasın sen diyetini sporunu yapmaya devam et ✌️
Siz istemeden koyayım bari şuraya 🤭 sabah taze tartiimm 🤗 Nasıl azman gibi beslendiğimi anlatmama gerek yok kanimca ama sabitlenmis kilom :KK76:
Eki Görüntüle 2767993
+0,9 fena değil ama zaten son haftanda +0.5 mi gelmiştin yani onuda katarsak bundan çok daha düşük tartıları görmüşken buna razı olma 👀 yarın Bismillah de canım madem ara çok açılmadı
ay buralara ugramaya yuzum.yok🤣🤣🤣🤣 rahata alistim vala cok ha veririm ha veririm dedikce ibre yukari tirmaniyo hep🤣🤣🤣🤣

yeni bi yontem denemeye karar verdim ben de🤣🤣🤣 hani diyete ilk baslasogimizda cok hizli veriyoruz sonra yavasliyo ya, simdi bir sure diyetsiz takilicam boyle, sonra tekrar basladigimda hizli vermeye baslicam filan kisa surede ulasicam diye dusunuyprum🤣🤣🤣🤣
:KK53: tmm sen bi 70 ol sonra 65 e hızlı inersin de sonrası :kahve:
Canim izne kacla ayrilmistin 🤔
66.8 le cnm
4400 oldu benim ama daha supurmedim evi,valiz hazırladım,oturduğum yerden bir iki dikiş vardı onları hallettim.cok yorulmazsam Leslie yapmayı planlıyorum tabi oğlumla oyun bir de🙈
Canım İzmir e mi 🙈 yandık gözlemeler eyvah :KK53:
Kızlar selam
Bugün çok krizli bir gündü. Hiç giremedim. Sabah çamaşır makinesi bozuldu. İçindekileri çıkart durula, banyoyu hallet. Bu arada da eşim hastalandı midesini bozmuş. Onunla ilgileniyorum. Bir yandan tezime bakmaya çalışıyorum 🤦‍♀️
Neyseki oğlum iyi gece ateşi çıkmadı. Aşıdanmış demek ki. Benim cephede olaylar böyle 🙃
Mesajları da okuyamadım 🤷‍♀️ Akşama yazılanları okurum inşallah.
Orticim sen nasılsın. Namaria Namaria
Amanın 🤯 geçmiş olsun canım
Oğluna sevindim burdaki tek iyi şey o 🙈
Bana ne diyo biliyomusun Reyyanım
Şimdi diyo yemeğini ye zıp mı yapıyorsun napıyosan yap üstüne de yeşil çay iç! Ahahahha çok tatlı ya😂😂😂
Ahaahhaahha Almila yaaa gözümde canlandın resmen :KK48:
Gonya etliektmegi mevlanasi dedin mi orda duracan 🤣 kirmizi cizgimdir bizim oralarin yemekleri 🤤
Of offf benimde ablam orda okumuştu üniyi bende o sıralar şişman bir ergen Allah'ım ne yerdimn ne yerdimmmm :KK53:
Oooo tabiki kesinlikle gellll🥰
Konya'da buluşma mı var :confused:
Aaa bayilirim canimmm ben de cok guzel yaparim kusbasiyla 🤤 daha dun tevafuk babamla konusuyoruz baba dedim canim bisey cekiyo ne dedi
Kuru bamya dedim bayramda gidince yapacagim insallah bi de gelir senden yerim 🥰💞😂
🤗 🤩
İnşallah nasip olsun💙
Cherry Mom Cherry Mom az sonra dövecek bizi bence😁
Yok yaa bamyadan birşey olmazda öncekiler pek masum değil 🙈bugün iştahınız pek kapalı maşallah 🤪
Ben not aldım zaten iletiyorum kendisine :KK53:
😅😅 Liste kabardı sanırım tempusum 🙈
Yok ya saglikli kuru bamya yaa Cherry Mom Cherry Mom kizmaz bize insallah 😍
Keşke herşey bamya ile kalsaydı ahahahah :))
Ben biraz kacayim arkadas geldi laflayalim azcik aksam gelirim 😍💞
Ne güzel ortamın var canım yaa eş dost maşallah 💕

Canim izne kacla ayrilmistin 🤔
66.7 gibiydi sanki canım yani sonlariydi
Canm bari regli zamanı hergün tartılma zaten doğru bir gösterge olmuyor boşa dengen bozulmasın sen diyetini sporunu yapmaya devam et ✌️

+0,9 fena değil ama zaten son haftanda +0.5 mi gelmiştin yani onuda katarsak bundan çok daha düşük tartıları görmüşken buna razı olma 👀 yarın Bismillah de canım madem ara çok açılmadı

:KK53: tmm sen bi 70 ol sonra 65 e hızlı inersin de sonrası :kahve:

66.8 le cnm

Canım İzmir e mi 🙈 yandık gözlemeler eyvah :KK53:

Amanın 🤯 geçmiş olsun canım
Oğluna sevindim burdaki tek iyi şey o 🙈

Ahaahhaahha Almila yaaa gözümde canlandın resmen :KK48:

Of offf benimde ablam orda okumuştu üniyi bende o sıralar şişman bir ergen Allah'ım ne yerdimn ne yerdimmmm :KK53:

Konya'da buluşma mı var :confused:

🤗 🤩

Yok yaa bamyadan birşey olmazda öncekiler pek masum değil 🙈bugün iştahınız pek kapalı maşallah 🤪

😅😅 Liste kabardı sanırım tempusum 🙈

Keşke herşey bamya ile kalsaydı ahahahah :))

Ne güzel ortamın var canım yaa eş dost maşallah 💕
Burdayım kaptanm her hafta biraz biraz gidecek 🤗

Emziriyosan ve diyetteysen suyu asla ihmal etmemen lazım😱😱 ben emzirme dönemimde günde 4 lt içerdim 😬😬😬

Bende bugün temizlik falan yaptım sabah, sonra Namaria Namaria cım geldi yeşil çayımızı içip gerekli motivasyonumu aldım sağolsun fenaa gaz veriyor hatun😂 en son baktım fırça atıcak sjshsh tmm hocam evet hocam dedim 👀 benim mezun olduğum zamanki fotoları gösterdim falan iyi geldi bayaa🥰🥰
Ne guzel ya yakınsınız demek. Seni gazlayan birinin olması çok iyi. Sen bu gazla haftaya iki kiloyu devirirsin. Regl agrısı falan da kalmamıstır 😍bizim kiz buyudu artık ufak ufak kesme donemine yaklasıyoruz ama o aşk yaşıyor memeyle.🙈sut olmamasi daha iyi umudu keser diye dusunuyorum. Bende bugun spor yapacaktım guya sabahtir borek pogca yapıyorum . 🤭🤭yemwyeyim diye kwndime fırında kabak mucver yaptim ilk kez çok kötü oldu . 😅😅

Tamda arzumun shakerine bakıyodum. Sen kullan bana da fikrini söyle canım.
Iki kere meyveli yaptim guzel. Icine su sut vs bisey koymak gerekiyor yoksa cekmiyor. Dun maden suyu bugun de normal suyla yaptim guzel kolay. Pazardan yesillik vs alinca onlarla da detoks suyu seklinde yaparim.
Tamda arzumun shakerine bakıyodum. Sen kullan bana da fikrini söyle canım.
Guzel begendim. Ben sadece meyvelerle yaptim bugun mesela bir muz bir elma bi kac kasik yogurt ve suyla. Su olmayinca pure haline getirmiyor. Pazardan yesillikler alinca detoks su seklinde hazirlayacagim.
23 ocak
11 00 2 kase çorba
Ara kahve küçük kare çikolata
Ara çay 1 avuç ceviz üzüm
18 30 1 Kase çorba 5 6 Çatal
yumurtalı karnbahar 2 kaşık yoğurt
Ara 3 ince dilim armut yarım portakal
1 litre su
Mehfam Mehfam Amor-a Amor-a
Menun gayet guzel ben bugun biraz hamur isi fazla kacirdim gibi :( canim yemek bir sey hic istemedi zeytin ekmek yedim aksam resmen

Ne guzel ya yakınsınız demek. Seni gazlayan birinin olması çok iyi. Sen bu gazla haftaya iki kiloyu devirirsin. Regl agrısı falan da kalmamıstır 😍bizim kiz buyudu artık ufak ufak kesme donemine yaklasıyoruz ama o aşk yaşıyor memeyle.🙈sut olmamasi daha iyi umudu keser diye dusunuyorum. Bende bugun spor yapacaktım guya sabahtir borek pogca yapıyorum . 🤭🤭yemwyeyim diye kwndime fırında kabak mucver yaptim ilk kez çok kötü oldu . 😅😅
Evet canım oldukça yakınız🥰 çok şanslıyım o konuda 🤗

Sana kendi oğlumdan örnek vericem yine de sen bilirsin ama, oğlum şuan 5 yaşında 2 sene emzirdim ve hala geceleri dokunarak uyur👀 çünkü izin verdim ve bu durum ne zamana kdar böyle gidecek bilmiyorum🥴 tavsiyem emzirmeyi kestiğin an dokunmayı da kesin 😬

Ooo evde börekler çörekler varken inşallah elin çarpıpta yanlışlıkla yemezsin 👀 mücver iyidir ordan devam edelim🤪

Back
X