- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #389.361
Bende gelem miBen sana bide bamya yapayım. Kuru bamya yemeği. Meşhurdur bamyam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gelem miBen sana bide bamya yapayım. Kuru bamya yemeği. Meşhurdur bamyam![]()
Oooo tabiki kesinlikle gellllBende gelem mi![]()
Aaa bayilirim canimmm ben de cok guzel yaparim kusbasiylaBen sana bide bamya yapayım. Kuru bamya yemeği. Meşhurdur bamyam![]()
İnşallah nasip olsunAaa bayilirim canimmm ben de cok guzel yaparim kusbasiyladaha dun tevafuk babamla konusuyoruz baba dedim canim bisey cekiyo ne dedi
Kuru bamya dedim bayramda gidince yapacagim insallah bi de gelir senden yerim![]()
Ben not aldım zaten iletiyorum kendisine
Ya sorma. Gıcık oluyorum makinelerin bozulmasına. Hep tıkır tıkır işlesinler istiyorumTerslikler ust uste gelmis canim yaesya bozulmasi cok basima geldi insan ne yapacaginj sasiriyor
gecmis olsun canim dikkat edin kendinize
Ayni canim ben de yemek telasina girisicem insallah simdi
Ay ben de alırım bir tabak canımcımBen sana bide bamya yapayım. Kuru bamya yemeği. Meşhurdur bamyam![]()
Toplanıp gelin. Hepinize yaparımYa sorma. Gıcık oluyorum makinelerin bozulmasına. Hep tıkır tıkır işlesinler istiyorumKurutmadan da ses geliyordu. Onun içşn de servis çağırdık
Neyse ki güzel haberler de aldım. Ablacıklarım önümüzdeki hafta ziyarete geliyorlarÇok mes'udum
Ay ben de alırım bir tabak canımcım![]()
Ben not aldım zaten iletiyorum kendisine![]()
Canm bari regli zamanı hergün tartılma zaten doğru bir gösterge olmuyor boşa dengen bozulmasın sen diyetini sporunu yapmaya devam etGunaydinlarrr dün +1 kiloyla uyandim bugunde 500 gr gitmis yarinada o gitse haftaya sabitle baslasam o bile kar benim icin bu regl mahvetti duzenimi![]()
+0,9 fena değil ama zaten son haftanda +0.5 mi gelmiştin yani onuda katarsak bundan çok daha düşük tartıları görmüşken buna razı olmaSiz istemeden koyayım bari şurayasabah taze tartiimm
Nasıl azman gibi beslendiğimi anlatmama gerek yok kanimca ama sabitlenmis kilom
Eki Görüntüle 2767993
ay buralara ugramaya yuzum.yokrahata alistim vala cok ha veririm ha veririm dedikce ibre yukari tirmaniyo hep
yeni bi yontem denemeye karar verdim ben dehani diyete ilk baslasogimizda cok hizli veriyoruz sonra yavasliyo ya, simdi bir sure diyetsiz takilicam boyle, sonra tekrar basladigimda hizli vermeye baslicam filan kisa surede ulasicam diye dusunuyprum
![]()
66.8 le cnmCanim izne kacla ayrilmistin![]()
Canım İzmir e mi4400 oldu benim ama daha supurmedim evi,valiz hazırladım,oturduğum yerden bir iki dikiş vardı onları hallettim.cok yorulmazsam Leslie yapmayı planlıyorum tabi oğlumla oyun bir de![]()
AmanınKızlar selam
Bugün çok krizli bir gündü. Hiç giremedim. Sabah çamaşır makinesi bozuldu. İçindekileri çıkart durula, banyoyu hallet. Bu arada da eşim hastalandı midesini bozmuş. Onunla ilgileniyorum. Bir yandan tezime bakmaya çalışıyorum
Neyseki oğlum iyi gece ateşi çıkmadı. Aşıdanmış demek ki. Benim cephede olaylar böyle
Mesajları da okuyamadımAkşama yazılanları okurum inşallah.
Orticim sen nasılsın.Namaria
Ahaahhaahha Almila yaaa gözümde canlandın resmenBana ne diyo biliyomusun Reyyanım
Şimdi diyo yemeğini ye zıp mı yapıyorsun napıyosan yap üstüne de yeşil çay iç! Ahahahha çok tatlı ya![]()
Of offf benimde ablam orda okumuştu üniyi bende o sıralar şişman bir ergen Allah'ım ne yerdimn ne yerdimmmmGonya etliektmegi mevlanasi dedin mi orda duracankirmizi cizgimdir bizim oralarin yemekleri
![]()
Konya'da buluşma mı varOooo tabiki kesinlikle gellll![]()
Aaa bayilirim canimmm ben de cok guzel yaparim kusbasiyladaha dun tevafuk babamla konusuyoruz baba dedim canim bisey cekiyo ne dedi
Kuru bamya dedim bayramda gidince yapacagim insallah bi de gelir senden yerim![]()
Yok yaa bamyadan birşey olmazda öncekiler pek masum değil
Ben not aldım zaten iletiyorum kendisine![]()
Keşke herşey bamya ile kalsaydı ahahahah :))
Ne güzel ortamın var canım yaa eş dost maşallahBen biraz kacayim arkadas geldi laflayalim azcik aksam gelirim![]()
66.7 gibiydi sanki canım yani sonlariydiCanim izne kacla ayrilmistin![]()
Burdayım kaptanm her hafta biraz biraz gidecekCanm bari regli zamanı hergün tartılma zaten doğru bir gösterge olmuyor boşa dengen bozulmasın sen diyetini sporunu yapmaya devam et
+0,9 fena değil ama zaten son haftanda +0.5 mi gelmiştin yani onuda katarsak bundan çok daha düşük tartıları görmüşken buna razı olmayarın Bismillah de canım madem ara çok açılmadı
tmm sen bi 70 ol sonra 65 e hızlı inersin de sonrası
66.8 le cnm
Canım İzmir e miyandık gözlemeler eyvah
Amanıngeçmiş olsun canım
Oğluna sevindim burdaki tek iyi şey o
Ahaahhaahha Almila yaaa gözümde canlandın resmen
Of offf benimde ablam orda okumuştu üniyi bende o sıralar şişman bir ergen Allah'ım ne yerdimn ne yerdimmmm
Konya'da buluşma mı var
![]()
Yok yaa bamyadan birşey olmazda öncekiler pek masum değilbugün iştahınız pek kapalı maşallah
Liste kabardı sanırım tempusum
Keşke herşey bamya ile kalsaydı ahahahah :))
Ne güzel ortamın var canım yaa eş dost maşallah![]()
Sopayı cilaya verdim kaptanımListe kabardı sanırım tempusum
![]()
Hoş bulduk canım sende hoş geldinYeni eskiler veee yeniler hosgeldiniz bu arada![]()
Ne guzel ya yakınsınız demek. Seni gazlayan birinin olması çok iyi. Sen bu gazla haftaya iki kiloyu devirirsin. Regl agrısı falan da kalmamıstırEmziriyosan ve diyetteysen suyu asla ihmal etmemen lazımben emzirme dönemimde günde 4 lt içerdim
Bende bugün temizlik falan yaptım sabah, sonraNamaria cım geldi yeşil çayımızı içip gerekli motivasyonumu aldım sağolsun fenaa gaz veriyor hatun
en son baktım fırça atıcak sjshsh tmm hocam evet hocam dedim
benim mezun olduğum zamanki fotoları gösterdim falan iyi geldi bayaa
![]()
Iki kere meyveli yaptim guzel. Icine su sut vs bisey koymak gerekiyor yoksa cekmiyor. Dun maden suyu bugun de normal suyla yaptim guzel kolay. Pazardan yesillik vs alinca onlarla da detoks suyu seklinde yaparim.Tamda arzumun shakerine bakıyodum. Sen kullan bana da fikrini söyle canım.
Guzel begendim. Ben sadece meyvelerle yaptim bugun mesela bir muz bir elma bi kac kasik yogurt ve suyla. Su olmayinca pure haline getirmiyor. Pazardan yesillikler alinca detoks su seklinde hazirlayacagim.Tamda arzumun shakerine bakıyodum. Sen kullan bana da fikrini söyle canım.
Menun gayet guzel ben bugun biraz hamur isi fazla kacirdim gibi
Evet canım oldukça yakınızNe guzel ya yakınsınız demek. Seni gazlayan birinin olması çok iyi. Sen bu gazla haftaya iki kiloyu devirirsin. Regl agrısı falan da kalmamıstırbizim kiz buyudu artık ufak ufak kesme donemine yaklasıyoruz ama o aşk yaşıyor memeyle.
sut olmamasi daha iyi umudu keser diye dusunuyorum. Bende bugun spor yapacaktım guya sabahtir borek pogca yapıyorum .
yemwyeyim diye kwndime fırında kabak mucver yaptim ilk kez çok kötü oldu .
![]()