- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #389.381
Ay ben bugünden beri kafamı yerine oturtamadım ya
regl olamadım bi sinirliyim evdekilere yükseliyorum
yarın da şiş çıkıcam kesin of anam of çok derdim var bugün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kesebilecegimden bile supheliyim ya çok seviyor. eşim bu asla bırakmaz sen ilkokula kadar emzirirsin diyorEvet canım oldukça yakınızçok şanslıyım o konuda
Sana kendi oğlumdan örnek vericem yine de sen bilirsin ama, oğlum şuan 5 yaşında 2 sene emzirdim ve hala geceleri dokunarak uyurçünkü izin verdim ve bu durum ne zamana kdar böyle gidecek bilmiyorum
tavsiyem emzirmeyi kestiğin an dokunmayı da kesin
Ooo evde börekler çörekler varken inşallah elin çarpıpta yanlışlıkla yemezsinmücver iyidir ordan devam edelim
![]()
Maşallah sevsin tabiki anne sütünden değerli hiçbir besin kaynağı yokBen kesebilecegimden bile supheliyim ya çok seviyor. eşim bu asla bırakmaz sen ilkokula kadar emzirirsin diyorama bu temas işinin sıkıntı olacagını düsünmemistim
![]()
Sorma bende o yollardan geçtim dünAy ben bugünden beri kafamı yerine oturtamadım yaregl olamadım bi sinirliyim evdekilere yükseliyorum
![]()
Amin çok sağ ol canım olsam şöyle çatır çatır gidecek kilolar da sinirlilik deSorma bende o yollardan geçtim dünbiraz depresiftim
neyse bugün herşey toz pembe
Darısı sana canım![]()
Gecmis olsun canim. Umarim esin daha iyidir. Oglusununatesinn gecmesine cok sevindim.Kızlar selam
Bugün çok krizli bir gündü. Hiç giremedim. Sabah çamaşır makinesi bozuldu. İçindekileri çıkart durula, banyoyu hallet. Bu arada da eşim hastalandı midesini bozmuş. Onunla ilgileniyorum. Bir yandan tezime bakmaya çalışıyorum
Neyseki oğlum iyi gece ateşi çıkmadı. Aşıdanmış demek ki. Benim cephede olaylar böyle
Mesajları da okuyamadımAkşama yazılanları okurum inşallah.
Orticim sen nasılsın. @Namaria
Oyy hoş geldin kuzu. Tam da tarhana kaynatmıştım bugün, senin şerefine olsun66.7 gibiydi sanki canım yani sonlariydi
Burdayım kaptanm her hafta biraz biraz gidecek![]()
Canım ne kadarlıktı senin kuzuBen kesebilecegimden bile supheliyim ya çok seviyor. eşim bu asla bırakmaz sen ilkokula kadar emzirirsin diyorama bu temas işinin sıkıntı olacagını düsünmemistim
![]()
Teşekkür ederim canım. Çok şükür ikisi de iyi . Ev revire dönmüştü ama şimdi sakin şükürGecmis olsun canim. Umarim esin daha iyidir. Oglusununatesinn gecmesine cok sevindim.
Ortim menün çok güzel ama akşam yemeği niye yok24 ocak
13:30 2 dilim yagsiz karnabahar pizza, lorlu salata, 1 dilhellim peyniri
15:00 5 kaju
18:00 1 corn flakes bar, kahve
spor: 2800 adim 28 puan
su :2.5 litre
yarimuhendis
Cherry Mom @_Reyyan
Ortim insallah olursun da gerginlik de siskinlik de giderAy ben bugünden beri kafamı yerine oturtamadım yaregl olamadım bi sinirliyim evdekilere yükseliyorum
![]()
Ortim klasik menun cok guzel dusuk kalorili24 ocak pazar
10.30
1 tane haşlanmış yumurta, süzme peynir, salatalık, domates, 3tane zeytin
14.00
150gr tavuk, 1yk z.yağlı fasülye, yoğurt ve salata
16.40
1 fincan kakaolu süt ve 20 gr leblebi ceviz fındık karışımı
Su : 2.8lt
Spor : 1500 zıp = 300p
Monica_
Cherry Mom @_Reyyan
Diyete destek olarak kullanılabilir miMerhaba kızlar Bi. Çay sorsam reklama girermi acaba yeni tanıştığım Bi komşum satışını yapıyo kullananlar memnun dedi kendiside kullanmış
Ortim aksam pirasa yapmistim guzel yapamadim yaaOrtim menün çok güzel ama akşam yemeği niye yok![]()
Durduğun yerde zıpla ortimOrtim insallah olursun da gerginlik de siskinlik de gider
Ortim klasik menun cok guzel dusuk kaloriliSporun olmasa da ziplarin mutlaka oluyor, darisi basima
![]()
O da iyiymiş ortim neyse yarına daha iyi eksiOrtim aksam pirasa yapmistim guzel yapamadim yaaCanim istemedi hic yemek. Kizlarima eriste yapmistim. Ondan da yemiyim dedim
Oncelikle çok geçmis olsun canım. Aşıdandır ufaklıgın ateşi benimki 21 ayı bitirdi.Canım ne kadarlıktı senin kuzu
Ortim kakaolu sutun icinde yulaf da mi oluyordu?Durduğun yerde zıpla ortimof klasik ama artık değişik şeyler yemek istiyorum yulaf lapası yemek istiyorum
![]()
Yulaf lapasını soruyorsun dimi ortim. Süt yulaf kakaoyu pişiriyorum katılaşıncaya kadar üzerine fıstık ezmesi muz ceviz falan koyuyorum ben o gün ne istersem. 3yk yulafa 1sb süt ya sa 1 çb su 1çb süt olarak değiştiriyorumOrtim kakaolu sutun icinde yulaf da mi oluyordu?
canim tatli istediginde ben de yapiyordum eskiden. 1 tane hurma koyup tatlandiriyordum