• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım oldukça yakınız🥰 çok şanslıyım o konuda 🤗

Sana kendi oğlumdan örnek vericem yine de sen bilirsin ama, oğlum şuan 5 yaşında 2 sene emzirdim ve hala geceleri dokunarak uyur👀 çünkü izin verdim ve bu durum ne zamana kdar böyle gidecek bilmiyorum🥴 tavsiyem emzirmeyi kestiğin an dokunmayı da kesin 😬

Ooo evde börekler çörekler varken inşallah elin çarpıpta yanlışlıkla yemezsin 👀 mücver iyidir ordan devam edelim🤪
Ben kesebilecegimden bile supheliyim ya çok seviyor. eşim bu asla bırakmaz sen ilkokula kadar emzirirsin diyor🤭🤭🤭 ama bu temas işinin sıkıntı olacagını düsünmemistim🤔

Ben kesebilecegimden bile supheliyim ya çok seviyor. eşim bu asla bırakmaz sen ilkokula kadar emzirirsin diyor🤭🤭🤭 ama bu temas işinin sıkıntı olacagını düsünmemistim🤔
Maşallah sevsin tabiki anne sütünden değerli hiçbir besin kaynağı yok🥰

Ay ben bugünden beri kafamı yerine oturtamadım ya😂😂regl olamadım bi sinirliyim evdekilere yükseliyorum😐yarın da şiş çıkıcam kesin of anam of çok derdim var bugün🙄🙄
Sorma bende o yollardan geçtim dün👀 biraz depresiftim 🙄neyse bugün herşey toz pembe 🥳😂
Darısı sana canım 🤗

Kızlar selam
Bugün çok krizli bir gündü. Hiç giremedim. Sabah çamaşır makinesi bozuldu. İçindekileri çıkart durula, banyoyu hallet. Bu arada da eşim hastalandı midesini bozmuş. Onunla ilgileniyorum. Bir yandan tezime bakmaya çalışıyorum 🤦‍♀️
Neyseki oğlum iyi gece ateşi çıkmadı. Aşıdanmış demek ki. Benim cephede olaylar böyle 🙃
Mesajları da okuyamadım 🤷‍♀️ Akşama yazılanları okurum inşallah.
Orticim sen nasılsın. @Namaria
Gecmis olsun canim. Umarim esin daha iyidir. Oglusununatesinn gecmesine cok sevindim.

66.7 gibiydi sanki canım yani sonlariydi

Burdayım kaptanm her hafta biraz biraz gidecek 🤗
Oyy hoş geldin kuzu. Tam da tarhana kaynatmıştım bugün, senin şerefine olsun😂😂
Canım ne kadarlıktı senin kuzu
Gecmis olsun canim. Umarim esin daha iyidir. Oglusununatesinn gecmesine cok sevindim.
Teşekkür ederim canım. Çok şükür ikisi de iyi . Ev revire dönmüştü ama şimdi sakin şükür 🤭🙏

Ay ben bugünden beri kafamı yerine oturtamadım ya😂😂regl olamadım bi sinirliyim evdekilere yükseliyorum😐yarın da şiş çıkıcam kesin of anam of çok derdim var bugün🙄🙄
Ortim insallah olursun da gerginlik de siskinlik de gider
24 ocak pazar
10.30
1 tane haşlanmış yumurta, süzme peynir, salatalık, domates, 3tane zeytin
14.00
150gr tavuk, 1yk z.yağlı fasülye, yoğurt ve salata
16.40
1 fincan kakaolu süt ve 20 gr leblebi ceviz fındık karışımı
Su : 2.8lt
Spor : 1500 zıp = 300p
Monica_ Monica_ Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan
Ortim klasik menun cok guzel dusuk kalorili👍Sporun olmasa da ziplarin mutlaka oluyor, darisi basima😄

Merhaba kızlar Bi. Çay sorsam reklama girermi acaba yeni tanıştığım Bi komşum satışını yapıyo kullananlar memnun dedi kendiside kullanmış

Kızlar selam, anca şimdi selam verebiliyorum yaa baya değişik bi hafta sonu oldu benim için. Burada 9kişiyiz evde:)) sokağa çıkma yasagı da olunca baya hareketli geçiyo. Kalabalığı görünce bebeğim iyice bana yapıştı. Sabahtan beri kucağımdan inmiyo. Agla agla... Ben dinlenmeye geldim güya memlekete ama o alışana kadar daha çok yorulacağım gibi. Bugün nasıl kollqrım bacaklarım agrıyo. Adetim de yaklaştı onun da etkisi var. Menüme yediklerimi yazdım. Cherry Mom Cherry Mom balpamuk balpamuk nolur kızmayın🤭Yemediklerimi de yazsam o zaman hak verirsiniz belki😁

Bu arada annemde mutfak terazisi var.yediklerimi tartıyorum😂korktugum gibi değilmişim çok şükür. Ben kesin 1 porsiyon zannederken 2 katı yiyorumdur diyodum.yok neredeyse 1 porsiyon yiyomuşum😁

Ortim kakaolu sutun icinde yulaf da mi oluyordu?
canim tatli istediginde ben de yapiyordum eskiden. 1 tane hurma koyup tatlandiriyordum
Yulaf lapasını soruyorsun dimi ortim. Süt yulaf kakaoyu pişiriyorum katılaşıncaya kadar üzerine fıstık ezmesi muz ceviz falan koyuyorum ben o gün ne istersem. 3yk yulafa 1sb süt ya sa 1 çb su 1çb süt olarak değiştiriyorum😊

Back
X