Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin kaptanim spor yapamadim hareketsiz bir haftasonuydu

Selam canım baktım menüne aslında çok kötü değil sadece pasta fazla tabi onlarıda engeller veya yiyeceksen öğlene atarsan cumaya zararsız çıkarız
Ailemin yanına gittiğimde bende senin giibi oluyorum dinleneyim diyorm ama saatinde uyuyan cocuk dedeyle onnamak için uyumuyacağım diye ağlaya ağlaya her gün kavga dövüş uyuyor,evde güzel güzel yemek yiyen çocuk orda şımarıklktan yemiyor bende güya dinlenmeye gidiyorum iyice stres oluyorum

Gunaydin kaptanim spor yapamadim hareketsiz bir haftasonuydu
E tmm canım o zman üzülme ona rağmen kilo vermişim de sonuçta sağlıklı şeyler bile olsa yediğimiz içtiğimiz her bir şeyin kalorisi var sen onları yakmış üstüne de biraz vermişsin
Bazen saatlerce spor yapıyoruz gitmiyor tartı oynamıyor OzMan diyoruz metabolizma durdu galiba başka bir spor yapalım..

Aslan ortim ve muhteşem bir eksi getirecek o zıplar insalllah

Hamilelik şüphen yoksa sokturecek bir seylee mi icsen?
Canim yok aslinda ama hicbir korunma yontemi %100degil. Korkum olmasa da insan bi acaba diyor.sinir bozucu durum.
Nikinik bu aralar sende hep gecikme mi oluyor ben mi karıştırıyorum canım
Evet canim ya gecen ay da 18 gun gecikti kan degerlerime baktirdim her sey normal. Bu ay da boyle oldu kadina doguma gideyim dedim randevu yok.olmazsa bi özele giderim.10 kilo verdim boyle kilo verme durumlarinda gecikmeler olabiliyormus. Gerci gecen ay tam geldigimde gecikme yasamistim hatta 2 hafta adet olana kadar adapte olamamistim diyete. Amaan ne bilim canımı sıktı bu durum.

Evet canım kilo durumu da etkiler, gitme imkanın varsa iyi olur tabi
S Suskunhanim orticim gule gule git gule gule gel insallah. -300le bile donsen kardir tebrik ederim
Değil mi ekşi eksidir

canım menun gene çok güzel maşallah -300 gr için de çok sevindim hafta içi de vaktin olduğu kadar hafif spor yaparsan çok güzel sonuç gelecek inşallah canım

Reglimin 9 gun once gelmesi gerekiyordu karnim sisti resmen
Canım normal o zaman. Regl gecikmesi çok sıkıntılı maalesef. Stres kaynaklı da olabilir. Stresli bir dönemden gecikiyoruz malum. Yeme düzenindeki değişiklikler de etkiliyor. İnşallah girer düzene
Yok canım yavaşlamamıştır bence. Eksiyle başlamak gayet güzel. Hiç sıkma canını
Life tea diye bir çay aslında set halinde kahve çay ve macun kullanan duyan varmın
Bu marka özelinde bilemiyorum canım ama beni böyle şeyler hep korkutur. Kullanma derim ben. Uzun vadede metabolizmanın dengesini bozabiliyor böyle şeyler
Cuma 84
Pazartesi 83.4
Fark 0.6
belmayne Cherry Mom

İyi iyi güzel şükür
Canım süper. Maşallah sana Cuma günü güzel eksiler göreceğiz inşallah. Çarşamba akşamı da ablamlar geliyor Hafta içi sıkıntı olmaz da bakalım hafta sonu ne güzellikler bekliyor beni
Cuma 54.4
Pazartesi 53.8
Fark -600
Hem de regl oldum şu an şişkinlikten patlayacak gibiyim
Monica_ Cherry Mom
Tebrik ederim canım. Çok çok güzel

Canım süper. Maşallah sana Cuma günü güzel eksiler göreceğiz inşallah. Çarşamba akşamı da ablamlar geliyor Hafta içi sıkıntı olmaz da bakalım hafta sonu ne güzellikler bekliyor beni
ooo gözün aydın canım çok güzel vakit geçirirsiniz inşallah düzen azcık kayabilir ama toparlarsın canım keyfini çıkar

canım menun gene çok güzel maşallah -300 gr için de çok sevindim hafta içi de vaktin olduğu kadar hafif spor yaparsan çok güzel sonuç gelecek inşallah canım
Teşekkür ederim kuzum.
Senin menü de her zamanki gibi şahane
Hafta içi güzel spor yapıyorum genelde. İnşallah bu hafta da iyi olur
Bugün de iki servis gelecek. Hadi geldi ha gelecekler diye spora başlayamadım geçe kalacak sanırım spor.

+400 ile günaydın kızlar
+400 ne ki canım yarına iner aynen devammm
aynı sekilde canım 300 gr yarına gidiverir moral bozmak yok süper devam ediyosun maşallah
canım -100 harika metabolizman niye yavaşlasın ne güzel vermeye devam ediyorsun kendini koşullama öyle şeylere metabolizmam gayet hızlı de lütfen
Cuma 54.4
Pazartesi 53.8
Fark -600
Hem de regl oldum şu an şişkinlikten patlayacak gibiyim
Monica_ Cherry Mom
maşallah canım harikasın

olsun canım ya yaparsın servis gelsin gitsin önce makine şu an daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…