- 18 Ocak 2017
- 1.673
- 5.688
- 158
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #389.461
Canim tebrikler cok cok iyi
Ortim bravo cok iyi bi eksiCuma 54.4
Pazartesi 53.8
Fark -600
Hem de regl oldum şu an şişkinlikten patlayacak gibiyim
Monica_ Cherry Mom
Gunaydin kaptanimZaten -400
Kaçmaz :) Siz suskunla bu cuma artı gelmeye niyetlisiniz ama benim hiç öyle bir niyetim yok kızlar he gözüm üstünüzde pazartesi bildiirimlerinizide alalım
Regli normal canım
Halldersin canım bozma moralini cabalamaya devam
Oo şükür bende eksi yok bugün herhalde diyordum
Canım aradan bi hafta sonu geçmiş 100 gram vermişsin zaten gayet normal spor yapabildin hafta sonu? Yapmadıysan bence gayet iyi metabolizmanın yavaşladığını düşünmüyorumtebrik ederim
Ooo harika bir eksi canım tebrikler
Wavvvv derim buna maşallah kuzum
İnşallah canımO halde eksisindir kesin tebriklerr canım İzmir'de de dikkat edersen cuma günü güzel bir eksi gelir edersnn senn edersinnnn
Selam canım baktım menüne aslında çok kötü değil sadece pasta fazla tabi onlarıda engeller veya yiyeceksen öğlene atarsan cumaya zararsız çıkarızKızlar selam, anca şimdi selam verebiliyorum yaa baya değişik bi hafta sonu oldu benim için. Burada 9kişiyiz evde:)) sokağa çıkma yasagı da olunca baya hareketli geçiyo. Kalabalığı görünce bebeğim iyice bana yapıştı. Sabahtan beri kucağımdan inmiyo. Agla agla... Ben dinlenmeye geldim güya memlekete ama o alışana kadar daha çok yorulacağım gibi. Bugün nasıl kollqrım bacaklarım agrıyo. Adetim de yaklaştı onun da etkisi var. Menüme yediklerimi yazdım.Cherry Mom @balpamuk nolur kızmayın Yemediklerimi de yazsam o zaman hak verirsiniz belki
E tmm canım o zman üzülme ona rağmen kilo vermişim de sonuçta sağlıklı şeyler bile olsa yediğimiz içtiğimiz her bir şeyin kalorisi var sen onları yakmış üstüne de biraz vermişsinGunaydin kaptanimspor yapamadim hareketsiz bir haftasonuydu
Canim yok aslinda ama hicbir korunma yontemi %100degil. Korkum olmasa da insan bi acaba diyor.sinir bozucu durum.Aslan ortim vemuhteşem bir eksi getirecek o zıplar insalllah
Hamilelik şüphen yoksa sokturecek bir seylee mi icsen?
Evet canim ya gecen ay da 18 gun gecikti kan degerlerime baktirdim her sey normal. Bu ay da boyle oldu kadina doguma gideyim dedim randevu yok.olmazsa bi özele giderim.10 kilo verdim boyle kilo verme durumlarinda gecikmeler olabiliyormus. Gerci gecen ay tam geldigimde gecikme yasamistim hatta 2 hafta adet olana kadar adapte olamamistim diyete. Amaan ne bilim canımı sıktı bu durum.Nikinik bu aralar sende hep gecikme mi oluyor ben mi karıştırıyorum canım
Evet canım kilo durumu da etkiler, gitme imkanın varsa iyi olur tabiCanim yok aslinda ama hicbir korunma yontemi %100degil. Korkum olmasa da insan bi acaba diyor.sinir bozucu durum.
Evet canim ya gecen ay da 18 gun gecikti kan degerlerime baktirdim her sey normal. Bu ay da boyle oldu kadina doguma gideyim dedim randevu yok.olmazsa bi özele giderim.10 kilo verdim boyle kilo verme durumlarinda gecikmeler olabiliyormus. Gerci gecen ay tam geldigimde gecikme yasamistim hatta 2 hafta adet olana kadar adapte olamamistim diyete. Amaan ne bilim canımı sıktı bu durum.
Değil mi
canım menun gene çok güzel maşallah -300 gr için de çok sevindim24 Ocak Pazar
12.30:
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim mayasız tam buğday ekmeği, 4 küp beyaz peynir, 4 zeytin, maydanoz, beyaz lahana, turp
Ara: 7 adet kaju, 10 gr leblebi, sade Türk kahvesi
17.45:
1 büyük tabak kerevizli, pancarlı, yoğurtlu salata
Su: 2,5 lt(devam)
Spor yok maalesef
Gece yeşil çay inş
Namaria Cherry Mom Mehfam
Canım normal o zaman. Regl gecikmesi çok sıkıntılı maalesef. Stres kaynaklı da olabilir. Stresli bir dönemden gecikiyoruz malum. Yeme düzenindeki değişiklikler de etkiliyor.Reglimin 9 gun once gelmesi gerekiyordukarnim sisti resmen
Yok canım yavaşlamamıştır bence. Eksiyle başlamak gayet güzel. Hiç sıkma canınıKizlar gunaydin️
ben 64.15 sadece 100 gram gitmis
Daha cok bekliyordum aslinda. Dunku gibi tek ogun yedigimde ertesi gun daha cok eksiler olurdu
Maydanoz limon suyu da ictim haftasonu odem de atmisimdir
Metabolizmam yavasladi herhalde biraz moralim bozuldu
yarimuhendis
Bu marka özelinde bilemiyorum canım ama beni böyle şeyler hep korkutur. Kullanma derim ben. Uzun vadede metabolizmanın dengesini bozabiliyor böyle şeylerLife tea diye bir çay aslında set halinde kahve çay ve macun kullanan duyan varmın
Canım süper. Maşallah sana
Tebrik ederim canım. Çok çok güzelCuma 54.4
Pazartesi 53.8
Fark -600
Monica_ Cherry Mom
ooo gözün aydın canım çok güzel vakit geçirirsiniz inşallahCanım süper. Maşallah sanaCuma günü güzel eksiler göreceğiz inşallah. Çarşamba akşamı da ablamlar geliyor Hafta içi sıkıntı olmaz da bakalım hafta sonu ne güzellikler bekliyor beni
Teşekkür ederim kuzum.canım menun gene çok güzel maşallah -300 gr için de çok sevindimhafta içi de vaktin olduğu kadar hafif spor yaparsan çok güzel sonuç gelecek inşallah canım
+400 ne ki canım yarına iner aynen devammm+400 ile günaydın kızlar
aynı sekilde canım 300 gr yarına gidiverir moral bozmak yok süper devam ediyosun maşallah+300 de benden
canım -100 harika metabolizman niye yavaşlasın ne güzel vermeye devam ediyorsun kendini koşullama öyle şeylere metabolizmam gayet hızlı de lütfenKizlar gunaydin️
ben 64.15 sadece 100 gram gitmis
Daha cok bekliyordum aslinda. Dunku gibi tek ogun yedigimde ertesi gun daha cok eksiler olurdu
Maydanoz limon suyu da ictim haftasonu odem de atmisimdir
Metabolizmam yavasladi herhalde biraz moralim bozuldu
yarimuhendis
maşallah canım harikasınCuma 54.4
Pazartesi 53.8
Fark -600
Monica_ Cherry Mom
Aa tmm anladim canim. Unarim cumaya regly olursunRegl olmaya çalışıyorum ondanmidem şu an açlıktan yapışmış gibi ama alt karnım da bir hayli dışarı çıkmış gibi
olsun canım ya yaparsın servis gelsin gitsin önce makine şu an daha önemliTeşekkür ederim kuzum.
Senin menü de her zamanki gibi şahane
Hafta içi güzel spor yapıyorum genelde. İnşallah bu hafta da iyi olur
Bugün de iki servis gelecek. Hadi geldi ha gelecekler diye spora başlayamadımgeçe kalacak sanırım spor.
Afiyet olsun canimBu sabah kendime unsuz pizza yaptım ne güzel olmuştu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?