- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #389.481
çok güzel eksi sen yaparsın dikkat edersin heryerdeCherry Mom im zaten -300 le gidiyorum inşallah da sadece menüm temiz olmayabilir hani hamur işi vs ama en hafif şekilde atlatmaya ,akşamları yememeye ve kalori sinirimi asmamaya her gün gizli kapaklı zıplamaya çalışacağım
Ben herzaman kardimdakinin de benimle ayni hisleri tasidigini dusuusumdur. Ben usuyunce hemen kizlari da giydiririm ondanYa Di mi insan şaşırıyor. Ben de peynir aşığı olduğum için peynir yiyene bakmadığını söyleyen bir arkadaşa çok şaşırmıştım. Ama benimki sadece soğuk süteydi. Sıcağına bayılırdım
Namaria Orticiğim arkadaş sohbeti tatlı geldi sanırım. Ben yavaştan kaçıyorum. Menülere yarın bakarız inşallah.
Cümleten hayırlı geceler kızlar
Yok canim ben hic duymadim ve kullanmadim.Life tea diye bir çay aslında set halinde kahve çay ve macun kullanan duyan varmın
Gunaydin kaptancim, gunaydin arkadaslarGünaydın kızlar bu arada
çok şükür canım ortam güzel de işte herkesin derdi tasası ayrı oluyor.. gelen derdiyle geliyor maalesef elimden geldiğince yardımcı oluyorum ama afiyet verecek Allah inşallah herkese huzurlar afiyetler versinNe güzel ortamın var canım yaa eş dost maşallah
tebrikler canım çok güzelSelam kizlar
Bu haftsya eksi 200gr ile basladim.
Canim menun guzel ne guzel sporda yapmissin aynen devm ortim24 ocak
Kahvalti
Kasarli tost
Cay
Ara
Bi avuc beyaz leblebi
Elma cayi
Aksam
Tarhana corbasi
Salata
Ara
Kahve
Lokum minnak 1 dene
Sekersiz cay
Su 2 lt
Spor leslie 2 mil
Cherry Mom azaydidem
Canim menun guzel ne guzel sporda yapmissin aynen devm ortimtartin gelmedimi hala
Ay canım tatlı dillisin diye herkes gelip senle paylaşıyor derdi tasasını ama o da ayrı bir yük iyi niyetli bir insan olduğun için bir zman sonra bir bakmışsın onların haline üzülüyorsun onların sıkıntısı senin sıkıntın olmuş falan .. çok içini burkan arkadaşların varsa mesafeni koru derim bazı ince ayrımlar var niye böyle yazdım yaram var bu konudaçok şükür canım ortam güzel de işte herkesin derdi tasası ayrı oluyor.. gelen derdiyle geliyor maalesef elimden geldiğince yardımcı oluyorum ama afiyet verecek Allah inşallah herkese huzurlar afiyetler versin
Oo harikasın canım cumaya kadsr böyle dikkat edersen hedefini bile aşarsınSelam kizlar
Bu haftsya eksi 200gr ile basladim.
Ayy bende şimdi içtimHerkese bende sade Turk kayfesiiiii afiyet olsunn
Ssbitte görmüşsündür kesin o halde :)Yine tartıda her seferinde farklı sonuç gördüm. Ben yine en yüksek olanı alıyorum.
Cuma: 60.2
Bugün: 60.4
Fark: +200
kişiler farklı ama yaşananlar aynıymış canım zaten beni aşağı çeken modumu düşüren kişierden uzak duruyorum artık ben anlatsam bende de dert var binbir türlü ama neye yarar yani biraz çabalamalı insan bakış açısını değiştirmeli. sen yıllarca dinle bir sıkıntın olsun dönüp bakmıyor ben şakayla karışık diyorum bazen ağlama duvarı değilim yazdırıcam alnıma diyeAy canım tatlı dillisin diye herkes gelip senle paylaşıyor derdi tasasını ama o da ayrı bir yük iyi niyetli bir insan olduğun için bir zman sonra bir bakmışsın onların haline üzülüyorsun onların sıkıntısı senin sıkıntın olmuş falan .. çok içini burkan arkadaşların varsa mesafeni koru derim bazı ince ayrımlar var niye böyle yazdım yaram var bu konudabenim vardı iş yerinde bir arkadaşım yıllarca derdini dinledim sabahlara kadar o iyi olsun diye uyumadım konuştum keyfinini yaptım yalnız kalmasın diye sevgilimle görüşmedim onla görüştüm vs sonra benim bir sıkıntım oldu ve inan dinlemek bile istemedi moralim bozuluyor benim böyle dinleyince iyi şeylerden konuşalım dedi tam 3 yıl benim içimi kuruttu halbuki
Sagol canim, ins benim de senin gibi duzenli eksilerimnolurtebrikler canım çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?