Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok güzel eksi sen yaparsın dikkat edersin heryerde yolun açık olsun canım

Ben herzaman kardimdakinin de benimle ayni hisleri tasidigini dusuusumdur. Ben usuyunce hemen kizlari da giydiririm ondan ben birseyi sevince de herkes seviyormus gibi geliyir

Ne güzel ortamın var canım yaa eş dost maşallah
çok şükür canım ortam güzel de işte herkesin derdi tasası ayrı oluyor.. gelen derdiyle geliyor maalesef elimden geldiğince yardımcı oluyorum ama afiyet verecek Allah inşallah herkese huzurlar afiyetler versin

Eksi gelen herkesi tebrik ederim cumaya daha guzellerini gormeniz dilegim
Arti gelenler ben de dahil biraz sıkı tutmamiz lazim bugun dahil en ufak kacamaga yer vermeyelim.cumaya en kotu ihtimal -400 e cevirelim insallah rotayi

24 ocak

Kahvalti
Kasarli tost
Cay

Ara
Bi avuc beyaz leblebi
Elma cayi

Aksam
Tarhana corbasi
Salata

Ara
Kahve
Lokum minnak 1 dene
Sekersiz cay

Su 2 lt
Spor leslie 2 mil

Cherry Mom azaydidem
Canim menun guzel ne guzel sporda yapmissin aynen devm ortim tartin gelmedimi hala

çok şükür canım ortam güzel de işte herkesin derdi tasası ayrı oluyor.. gelen derdiyle geliyor maalesef elimden geldiğince yardımcı oluyorum ama afiyet verecek Allah inşallah herkese huzurlar afiyetler versin
Ay canım tatlı dillisin diye herkes gelip senle paylaşıyor derdi tasasını ama o da ayrı bir yük iyi niyetli bir insan olduğun için bir zman sonra bir bakmışsın onların haline üzülüyorsun onların sıkıntısı senin sıkıntın olmuş falan .. çok içini burkan arkadaşların varsa mesafeni koru derim bazı ince ayrımlar var niye böyle yazdım yaram var bu konuda benim vardı iş yerinde bir arkadaşım yıllarca derdini dinledim sabahlara kadar o iyi olsun diye uyumadım konuştum keyfinini yaptım yalnız kalmasın diye sevgilimle görüşmedim onla görüştüm vs sonra benim bir sıkıntım oldu ve inan dinlemek bile istemedi moralim bozuluyor benim böyle dinleyince iyi şeylerden konuşalım dedi tam 3 yıl benim içimi kuruttu halbuki

kişiler farklı ama yaşananlar aynıymış canım zaten beni aşağı çeken modumu düşüren kişierden uzak duruyorum artık ben anlatsam bende de dert var binbir türlü ama neye yarar yani biraz çabalamalı insan bakış açısını değiştirmeli. sen yıllarca dinle bir sıkıntın olsun dönüp bakmıyor ben şakayla karışık diyorum bazen ağlama duvarı değilim yazdırıcam alnıma diye
yok kuzum çok haklısın mesafe olmalı, dinle dinle dinle bi kere sen nasılsın diye sorulmayınca açık açık söylüyorum zaten anca derdiniz olunca aklınıza gelsin Almıla diyin diye.
inşallah görüşmüyosundur o arkadaşınla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…