Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayır canım bitti ailem bile şok oldu ama bitti çok yakındık çünkü.
Aynen dediğin gibiydi kötü zamanlarımda bile ne oldu düzeldin mi demeyen dosttan ne beklenirki. Hayatımda bir dönüm noktası oldu ve öylesine görüştüğüm tüm arkdaşlarımı tek kalemde sildim her görüşmede sohbetleri beni boğuyordu estetik kırışıklık botox maaş iş yeri dedikoduları candan birşey yoktu bana iyi gelen birşey yoktu sıkılınca oh bugün iyi oldum arkadaşlarımla görüştüm diyemiyordum görev gibi gidiyordum geliyordum sonra toptan sildim ne oldu demişlerdir umarım anlamışlardır ama sanmam kaliteli aradaş edinmek lazım yoksa herkes çok sever ben sevdiğim şeyden bahsedeyim karşımdaki sadece dinlesin hadi eyvallah diyelim gidelim

Hepimiz eskisi gibi değiliz anlaşılan

aynen canım bugünümüzün en büyük sıkıntısı zaten dinlememek herkes ben anlatayım ben konuşuyum istiyor laf bölmeler falan en sinirlendiğim şeydir sen bişey anlatıyorsun cem yılmazın dediği gibi aynı aynı kaynımda da var a dönüyor muhabbet.
çok iyi yapmışsın canım en güzeli zaten o kadar yoğun hayatlarımız var ki insan kendine iyi gelen insanlar olsun istiyor hayatında
Allah iyilerle karşılaştırsın yükümüzün üstüne yük ekleyecek insanlardan uzak etsin inşallah

Amin canım benim öyle valla hayat zor zaten az olsun öz olsun diye boşa demiyorlar

Günaydın kızlar. +700le geldim.çok utanıyorum.kusura bakmayın O yüzden sabah çok hafif bi kahvaltı yaptım. Biraz yürüyüş yaptım. Adetim de yaklaştı bugün yarın olmam lazım.inşallah hemen olurum da cumaya kadar ödemi kalmaz

Sabah kalkınca hep başım ağrıyor ben migrenden sanıyorum ama bugün elim hapa giderken dur dedim yarım limon içeyim yarım bardak suya içtim 10 dkkada geçti başım bu neydi yani tansiyon mu var bende
Olabilir canim ya evde bi alet bulundurmanda fayda var

Elma sekeri yapiyorum isteyen

Sabah kalkınca hep başım ağrıyor ben migrenden sanıyorum ama bugün elim hapa giderken dur dedim yarım limon içeyim yarım bardak suya içtim 10 dkkada geçti başım bu neydi yani tansiyon mu var bende
Gecmis olsun canim limonlu su dusuruyor muydu yani yuksek tansiyon mu acaba bu ara et turevlerinden ve tuzdan azcik uzaklassana kaptanim öyle bisey varsa

+700 kızlar
Ben bu sorunu nasıl çözecem bilemiyorum
Her haftam boşa gidiyor büyün hafta hafta sonunu telafi etmekle geçiyor
Canim ben de o hatayi yapiyordum baslarda cuma cumartesi yedim bu sefer haftaici aldigimi vermekle ugrastim.inan kendimize eziyetten baska bir sey degil sureci uzatiyoruz veremedikce de moralimiz bozuluyor. Kendini illa odullendirmek istiyorsan biraz uzak hedefler koy 3 kilo gibi. Namaria nin dedigi gibi bize hergun perşembe olmasi lazim biran once bu kilolardan kurtulmak istiyorsak
Moral bozmak yok daha kararli olmak var

canım 8 gofret nutellalı ekmek tahin helvası full karbonhidrat.
kuru fasulye pilav da şişirir eğer pirinç ise full karbonhidrat olmuş
bugün de akşam çeşit fazla canım ve ekmek dilim olarak çok 3 dilim beyaz ekmek
bitter ve pestil de karbonhidrat
tava böreği tahin pekmez 3 dilim ekmek muz pestil sadece karbonhidratları yazdım canım

hawar canım haftasonu karbonhidrat alımın çok sporun iyi ama miktarları azaltarak başlayabilirsin canım +700 gelmen bu menülerle tesadüf değil kuzu hadi bi toparlayalım cumaya kadar

yoldaymışsın canım ama gene de yazayım 3 poğaça isterse en sağlıklı undan olsun fazla :/ hoşbeş çikolata misto ne bilmiyorum ama abur cubur kabilinden galiba :)
akşam da miktarlar az ama çeşit inanılmaz fazla
23ocak cts
1 yumurta
2kaşık tulum peyniri
3d.ekmek
Yarım patates kadar patates kızartması

Kahve ve topkek

1kepçe mercimek çorbası
Haşlanmış tavuk
2köfte
2d.ekmek

Su 2lt.olur spor 200zıp
@_Reyyan @balpamuk
3 dl ekmek artı patates kızartması saba full karbonhidrat olmuş arada topkek var
çiğköfte dürüm değil sıkma olsa olabilirdi ama onun ekmeği bulgur da şişişir bi de prenses pastası var

A asilr cim biliyorum memleket havası insana yedirebiliyor ama ana listedesin canım biraz daha özen gösterirsen +700 gider
metabolizma yavaşlaması sende de yok kalori çok ondan gitmiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…