- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #389.501
Dikkst edecegim kaptancim, dun dogumdan sonra ilk defa karin calistim, bugun biraz agriyorOo harikasın canım cumaya kadsr böyle dikkat edersen hedefini bile aşarsın
olacak canım inşallah gayet güzel gidiyorsunSagol canim, ins benim de senin gibi duzenli eksilerimnolur
Hayır canım bitti ailem bile şok oldu ama bitti çok yakındık çünkü.kişiler farklı ama yaşananlar aynıymış canım zaten beni aşağı çeken modumu düşüren kişierden uzak duruyorum artık ben anlatsam bende de dert var binbir türlü ama neye yarar yani biraz çabalamalı insan bakış açısını değiştirmeli. sen yıllarca dinle bir sıkıntın olsun dönüp bakmıyor ben şakayla karışık diyorum bazen ağlama duvarı değilim yazdırıcam alnıma diye
yok kuzum çok haklısın mesafe olmalı, dinle dinle dinle bi kere sen nasılsın diye sorulmayınca açık açık söylüyorum zaten anca derdiniz olunca aklınıza gelsin Almıla diyin diye.
inşallah görüşmüyosundur o arkadaşınla canım
Ya evet Maşallahı varolacak canım inşallah gayet güzel gidiyorsun
Hepimiz eskisi gibi değiliz anlaşılanKizlar gunaydin️
ben 64.15 sadece 100 gram gitmis
Daha cok bekliyordum aslinda. Dunku gibi tek ogun yedigimde ertesi gun daha cok eksiler olurdu
Maydanoz limon suyu da ictim haftasonu odem de atmisimdir
Metabolizmam yavasladi herhalde biraz moralim bozuldu
@yarimuhendis
aynen canım bugünümüzün en büyük sıkıntısı zaten dinlememek herkes ben anlatayım ben konuşuyum istiyor laf bölmeler falan en sinirlendiğim şeydir sen bişey anlatıyorsun cem yılmazın dediği gibi aynı aynı kaynımda da var a dönüyor muhabbet.Hayır canım bitti ailem bile şok oldu ama bitti çok yakındık çünkü.
Aynen dediğin gibiydi kötü zamanlarımda bile ne oldu düzeldin mi demeyen dosttan ne beklenirki. Hayatımda bir dönüm noktası oldu ve öylesine görüştüğüm tüm arkdaşlarımı tek kalemde sildimher görüşmede sohbetleri beni boğuyordu estetik kırışıklık botox maaş iş yeri dedikoduları candan birşey yoktu bana iyi gelen birşey yoktu sıkılınca oh bugün iyi oldum arkadaşlarımla görüştüm diyemiyordum görev gibi gidiyordum geliyordum sonra toptan sildim ne oldu demişlerdir umarım anlamışlardır ama sanmam kaliteli aradaş edinmek lazım yoksa herkes çok sever ben sevdiğim şeyden bahsedeyim karşımdaki sadece dinlesin hadi eyvallah diyelim gidelim
Amin canım benim öyle valla hayat zor zatenaynen canım bugünümüzün en büyük sıkıntısı zaten dinlememek herkes ben anlatayım ben konuşuyum istiyor laf bölmeler falan en sinirlendiğim şeydir sen bişey anlatıyorsun cem yılmazın dediği gibi aynı aynı kaynımda da var a dönüyor muhabbet.
çok iyi yapmışsın canım en güzeli zaten o kadar yoğun hayatlarımız var ki insan kendine iyi gelen insanlar olsun istiyor hayatında
Allah iyilerle karşılaştırsın yükümüzün üstüne yük ekleyecek insanlardan uzak etsin inşallah
Olabilir canim ya evde bi alet bulundurmanda fayda varSabah kalkınca hep başım ağrıyor ben migrenden sanıyorum ama bugün elim hapa giderken dur dedim yarım limon içeyim yarım bardak suya içtim 10 dkkada geçti başım bu neydi yani tansiyon mu var bende
Gecmis olsun canim limonlu su dusuruyor muydu yani yuksek tansiyon mu acabaSabah kalkınca hep başım ağrıyor ben migrenden sanıyorum ama bugün elim hapa giderken dur dedim yarım limon içeyim yarım bardak suya içtim 10 dkkada geçti başım bu neydi yani tansiyon mu var bende
Senle ben aynı canım+700 kızlar
Ben bu sorunu nasıl çözecem bilemiyorum
Her haftam boşa gidiyor büyün hafta hafta sonunu telafi etmekle geçiyor
canım cumaya daha çok var haftasonu menülerine bir bakayım şimdi+700 kızlar
Canim ben de o hatayi yapiyordum baslarda cuma cumartesi yedim bu sefer haftaici aldigimi vermekle ugrastim.inan kendimize eziyetten baska bir sey degil sureci uzatiyoruz veremedikce de moralimiz bozuluyor. Kendini illa odullendirmek istiyorsan biraz uzak hedefler koy 3 kilo gibi.+700 kızlar
canım 8 gofret nutellalı ekmek tahin helvası full karbonhidrat.22 Ocak cuma
Sabah 10:00
Çeyrek tostun yarısı
Zeytin 1 yumurta
Yarım kibrit kutusu kadar tahin helvası
2 ceviz
ara
5 gofret
1 avuç fıstık
1 dilim nutellalı ekmek
1 elma
akşam 17:30
1 tabak kuru fasulye
1 tabak pilav
Turşu
ara
3 gofret
2 lt su bolca şekersiz
adımlarımı 10.000 e tamamladım
Cherry Mom @_Reyyan @birsevgi
bugün de akşam çeşit fazla canım ve ekmek dilim olarak çok 3 dilim beyaz ekmek23 Ocak cumartesi
Sabah 10:00
2 dilim tam buğday
Menemen,peynir zeytin
2 ceviz , 3-4 banım pekmez
ara
Yarım ayva
1 elma
1-2 avuç fıstık
akşam 18:00
1 tabak erişteli yoğurt çorbası
4 istavrit tava
Salata
3 dilim beyaz ekmek
ara
3 kare bitter
El kadar pestil
1,5 lt su
6 mil leslie 135 puan
tava böreği tahin pekmez 3 dilim ekmek muz pestil sadece karbonhidratları yazdım canım24 Ocak pazar
Sabah 10:30
1 dilim tava böreği
Peynir zeytin
3 çatal mantar biber kavurması
Tahin pekmez
Akşam 18:00
3 dilim ekmek
1 kase yoğurtlu erişte çorbası
Kavurma
Salata
2-3 avuç fıstık
El kadar pestil
Yarım muz
Yarım elma (bunların komplesi olmamalıydı)
su 1,5 lt anca oldu
Spor yok toplam 7000 adım
canım senin de menülerine bir bakayımSenle ben aynı canım
yoldaymışsın canım ama gene de yazayım 3 poğaça isterse en sağlıklı undan olsun fazla :/ hoşbeş çikolata misto ne bilmiyorum ama abur cubur kabilinden galiba :)Kızlar bugün butün gün yol telaşıyla geçti.çok dengesiz beslendim.
1yumurta
1d.peynir
1d.ekmek
Domates
3siyez unlu poğaça
2hoşbeş
Sütlü misto 2kare çikolata
2kaşık kuru fasulye
3kaşık pilav
1kaşık zeytinyaglı kereviz
Haşlanmış tavuk
1bardak çekirdek
Artık memlekete gelme mutluluğu mu dersiniz cuma kaçamağı mı
@_Reyyan @balpamukCherry Mom
3 dl ekmek artı patates kızartması saba full karbonhidrat olmuş arada topkek var
çiğköfte dürüm değil sıkma olsa olabilirdi ama onun ekmeği bulgur da şişişir bi de prenses pastası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?