Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ortim menü ve spor süper ama sen pek fazla su içemiyosun galiba normalde nasıl yapıyosun bilmiyorum ama istersen kendine 1 yada 1,5 lt lik şişelerden al hep yanında taşı, susamasanda içmeye çalış

Ortim menü ve spor süper ama sen pek fazla su içemiyosun galiba normalde nasıl yapıyosun bilmiyorum ama istersen kendine 1 yada 1,5 lt lik şişelerden al hep yanında taşı, susamasanda içmeye çalış
Aynen canım, özellikle dışardaysam hiç içemiyorum çünkü 100ml bile içsem 3dk sonra wc ye gitmem gerekiyor. Suyu sevmiyordum zaten koronadan sonra daha kötü oldu tadı. E zaten dişi mi de acıtıyor içerken.
Suyu halletsem cidden etkisi olacak ama kiloma.

hawar naptın ortim bugün
Ortim bizim kiralık bir bahçemiz var oraya gittik bu gün
kahvaltı yapıp gittik akşama doğru geldik
Çok açıkmıştım dolayısı ile ne bulduysam yedim
Onun dışında güzeldi
açık hava hayvanları besledik
köpüşle oynadık
Biberleri suladık geldik

senin günün nasıl geçti neler yaptın?

Adımı göremedim kaptanım. 75.5 diyelim hedef

Ay canım bişey yememişsinki, kendimden utandım menünü görünce. Şimdi sporunu da yaparsan gayet güzel bir diyet gününü geride bırakmış olacaksın

Ay canım bişey yememişsinki, kendimden utandım menünü görünce. Şimdi sporunu da yaparsan gayet güzel bir diyet gününü geride bırakmış olacaksın
Patates kızartması var birazcık desemde yine iyi yemişimdir birde ekmek tabii 1 dilime düşürmeye çalışırken 2 yedim yine sabah desen yine ekmek ekmek Ondan diyetime ihanet etmişim gibi hissettim

Afiyet olsun canimm bu tarhana dostluğuna yarın bende yapayım canımı istettin hatun

22 - 29 OCAK HEDEF TABLOSU

Kızlar bu haftaki hedeflerimiz aşağıdadır,eksik olanlardan dönüş rica ederim

Yarın kontrol tartımız var aşağıdaki tüm listeden yarn bildirim rica ederim fotoğraf şartı yok

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
84​
83,4​
79,4​
79​
68,2​
67.5​
69,4​
68.9​
64,25​
64​
75​
74​
54,4​
54​
67,7​
67,4​
57,9​
57.5​
76,4​
75.5​
68,8​
68​
66,1​
?​
53,3​
?​
60,2​
59.5​
76.85​
76.3​
76,3​
75​
67.6​
66,6​
86.25​
85.5​
77,1​
?​
63.5​
63.3​

evet oyle oluyor ne yazikki,ama ben seyi fark ettim, diyet donemi cok kontrollu yedigimiz ictigimiz persembeleri hafif gecirip filan cuma tartiya ciktigimiz icin zaten diyet sonrasi bir miktar arti gormek bence normal. ustun bi caba sonucu o kilo oyle cunku rutin yasamda cok zor yani... ben tartiya bile cikmamistim ne zamandir korkumdan biraz almisim bende ama hala %5 in altindayim.

cok fazla tatli istegim var bir suredir, karsi koyamiyorum resmen. donsem mi diye dusundum bende ama baktim alt liste cok kalabalik neyse dedim az daha takilayim ortalik sakinlesince gelirim

bozma moralini, motivasyonunu yuksek tut halledersin emin ol.

Kendim sutu cok sevdigimden hic dusunmezdim ki birinin sutten midesi bulansin soguk sicak, kakaolu sade farketmez bardak bardak icebilirim. Su siralar bebise gaz olmasin diye sadece kahveme birkac damla ekliyorum ama ozledim sut icmeyi
Ya Di mi insan şaşırıyor. Ben de peynir aşığı olduğum için peynir yiyene bakmadığını söyleyen bir arkadaşa çok şaşırmıştım. Ama benimki sadece soğuk süteydi. Sıcağına bayılırdım

Namaria Orticiğim arkadaş sohbeti tatlı geldi sanırım. Ben yavaştan kaçıyorum. Menülere yarın bakarız inşallah.
Cümleten hayırlı geceler kızlar

Canim giremedim arkadaşımla ozlem giderdik konular birikmis bu saat oldu hayirli geceler canim menuye ben de yarin bakiyim kuzum

Cherry Mom cim benim hedef 66.4 olsun
Ooh olsun çok güzel bi gün olmuş yarın toparlarsın. Walk günüydü dimi bir de.
Benim klasik pazardı temizlik bakım vs. Akşam da bol bol telefon görüşmeleriyle geçti hiç bakamadım buraya o yüzden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…