- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #389.521
Aaa ne cabuk gecti 10 gun yeni gitmissin gibi sankiSon 2 sınavım kaldı çarşamba perşembe kurtuluyorum onlardan sonunda yabiraz kafamın içinin boşalması lazım veeeee diyetisyenle beraber ketojenik tarzda beslenmeye başlayalı 10 gün olmuş ve benden 1.4 kg gitmiş gayet iyi bence
Dimi ya çok çabuk geçti bu cuma kontrole gideceğim büyük ihtimalle. Bu beslenme tarzını sevdim benimsedim de ama arada bi meyve yemem lazımAaa ne cabuk gecti 10 gun yeni gitmissin gibi sanki
Servisler geldi canım. Biri kurutmayı götürdü, öteki çamaşır makinesinin tamir edilemeyeceğini söylediolsun canım ya yaparsın servis gelsin gitsin önce makine şu an daha önemli
Ay annem de öyleBen herzaman kardimdakinin de benimle ayni hisleri tasidigini dusuusumdur. Ben usuyunce hemen kizlari da giydiririm ondanben birseyi sevince de herkes seviyormus gibi geliyir
Selam kizlar
Bu haftsya eksi 200gr ile basladim.
-200 de benden
Canım onu halledersin sen. Aman diyim sakın bırakma. Kiloları geri almak için en kritik zamanYine tartıda her seferinde farklı sonuç gördüm. Ben yine en yüksek olanı alıyorum.
Cuma: 60.2
Bugün: 60.4
Fark: +200
Toksik arkadaşAy canım tatlı dillisin diye herkes gelip senle paylaşıyor derdi tasasını ama o da ayrı bir yük iyi niyetli bir insan olduğun için bir zman sonra bir bakmışsın onların haline üzülüyorsun onların sıkıntısı senin sıkıntın olmuş falan .. çok içini burkan arkadaşların varsa mesafeni koru derim bazı ince ayrımlar var niye böyle yazdım yaram var bu konudabenim vardı iş yerinde bir arkadaşım yıllarca derdini dinledim sabahlara kadar o iyi olsun diye uyumadım konuştum keyfinini yaptım yalnız kalmasın diye sevgilimle görüşmedim onla görüştüm vs sonra benim bir sıkıntım oldu ve inan dinlemek bile istemedi moralim bozuluyor benim böyle dinleyince iyi şeylerden konuşalım dedi tam 3 yıl benim içimi kuruttu halbuki
Canım adetten hemen önce vücut en şiş halinde oluyor. Cumaya kadar gider inşallahGünaydın kızlar. +700le geldim.çok utanıyorum.kusura bakmayınO yüzden sabah çok hafif bi kahvaltı yaptım. Biraz yürüyüş yaptım. Adetim de yaklaştı bugün yarın olmam lazım.inşallah hemen olurum da cumaya kadar ödemi kalmaz
Vayy hatun hamarat. Çocuklara tabi değil miElma sekeri yapiyorum isteyen
durduk yere masraf :/ can sağlığı olsunervisler geldi canım. Biri kurutmayı götürdü, öteki çamaşır makinesinin tamir edilemeyeceğini söylediTaş devrine döndük
Neyseki biraz leslie yaptım. Günün iyi haberi budur
Valla öyle canım. Durduk yere masraf. Ama dediğin gibi can sağlığı olsun gerisi halledilir. Aldık bir makine. Yarın gelecek inşallah.durduk yere masraf :/ can sağlığı olsun
leslie ye sevindim canımben de dün yapamadım arkadaş kalınca bugün yoga ve leslie yapcam inşallah
Selam canım. Teşekkür ederiz sen nasılsın. Yemek işini hallettim şimdi oğlumla oyun zamanıNasılsınız kızlar
aaa ne güzel kursun hayırlı olsun canım Osmanlıca ileri metin çok güzel ya tam bir meslek aşkı sendekiValla öyle canım. Durduk yere masraf. Ama dediğin gibi can sağlığı olsun gerisi halledilir. Aldık bir makine. Yarın gelecek inşallah.
Ben de gece bir posta daha lesli yaparım diyordum ama şimdi aklıma geldi. Osmanlıca ileri metin okuma kursuna yazılmıştım bu akşam başlayacakÇok heyecanlıyım inşallah dersten sonra yapabilirim.
Çok doğru tespitler canım. hepsinin farkındayım. Bugün toparlamaya çalıştım. Şimdi menümü yazacağım, bugünlük ağzımı kapattım inşallah.yoldaymışsın canım ama gene de yazayım 3 poğaça isterse en sağlıklı undan olsun fazla :/ hoşbeş çikolata misto ne bilmiyorum ama abur cubur kabilinden galiba :)
akşam da miktarlar az ama çeşit inanılmaz fazla
3 dl ekmek artı patates kızartması saba full karbonhidrat olmuş arada topkek var
çiğköfte dürüm değil sıkma olsa olabilirdi ama onun ekmeği bulgur da şişişir bi de prenses pastası var
A asilr cim biliyorum memleket havası insana yedirebiliyor ama ana listedesin canım biraz daha özen gösterirsen +700 gider
metabolizma yavaşlaması sende de yok kalori çok ondan gitmiyor .
süpersin canım ara ara bakacağım ben de inşallah cumaya kadar menüerine toparlar gideriz inşallahÇok doğru tespitler canım. hepsinin farkındayım. Bugün toparlamaya çalıştım. Şimdi menümü yazacağım, bugünlük ağzımı kapattım inşallah.
Teşekkür edrim canımaaa ne güzel kursun hayırlı olsun canım Osmanlıca ileri metin çok güzel ya tam bir meslek aşkı sendeki
ben de kursuma başlarken çok heyecanlıydım diksiyona şimdi bitsin artık diyorum 2 ders kaldı çok ödev veriyo hoca beklentisi çok yüksek ben bu kadar sorumluluk olacağını bilsem girmezdim
inşallah senin çok eğlenceli geçer canım
iyiyim canım biraz işlerimi halledip spor yapcam inşallah sen nasılsın ara tartı kilo bildirimi yaptın mı canım göremedim sankiNasılsınız kızlar
Osmanlıcaya mı, mesleğin neydi canım merak ettim. Ben de üniversitede almıştım osmanlıcaValla öyle canım. Durduk yere masraf. Ama dediğin gibi can sağlığı olsun gerisi halledilir. Aldık bir makine. Yarın gelecek inşallah.
Ben de gece bir posta daha lesli yaparım diyordum ama şimdi aklıma geldi. Osmanlıca ileri metin okuma kursuna yazılmıştım bu akşam başlayacakÇok heyecanlıyım inşallah dersten sonra yapabilirim.
helal canım sana maşallah hedef odaklı insanlar başarılı olurlar her zamanTeşekkür edrim canıminşallah. Faydasını gördün mü bari kursun.
Benim osmanlıca okumayı hiç bırakmam gerekiyor. Doktora girişte iyi bir osmanlıca gerekiyor. Kendi kendime okuyorum ama böyle zorunluluk olursa daha iyi olur diye düşündüm. İnşallah keyifli olur
Ay ne guzelValla öyle canım. Durduk yere masraf. Ama dediğin gibi can sağlığı olsun gerisi halledilir. Aldık bir makine. Yarın gelecek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?