- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #39.081
ben 14. takımın üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım
paron canım. ne görevi,ne yapmadın, ne cezası...
Oğlumla kocam karşımda yalana yalana dondurma yiyorlar hak mı adalet mi bu yaaa
kızlar ben bu sabah kocişimin ekmek bana bana sucuklu yumurta yemesine dayanamadım
veeeee...................
ama akşama kadar telafi edicem söz
evet evet azmin zaferi kesinlikle
bugün sabah kahvaltıda onlardaydım. kahvaltıdan sonra floryaya gittik, fırsat bu fırsat yürüyüş yapayım dedim. bana kilo verme ya ben seni böyle sevdim, kilo verince başka biri gibi geleceksin bana diyor. ben de didim artık çok geç, ok yaydan çıktı. sen istiyorsun diye verdiğim 6 kiloyu geri mi alayım dedim..
bugün kahvaltıda peynir, domates, yumurta, sucuk birkaç dilim. bunlar normal olanlar. kayınpederim yağlı pide almış, sıcacık, katmer gibi bişey. biraz ondan yedim. ama margarinle yapıldığı için fazla yiyemedim. benim margarine karşı hassasiyetim var. en az 10 yıldır, sıvı yağlar ve tereyağı dışında bir yağ yemediğim için, margarinle yapılmış şeyleri hazmetmekte güçlük çekiyorum. iyi ki margarin kullanmışlar, yoksa hepsini yerdim o pidenin..
yürüyüşten eve gelince nesfit müsli karışımı yedim.
annem yok, mutfak benim, kuzenim bizde, kardeşim geldi. akşam onlara köri soslu tavuk ve fırında sebze yapıcam. kuzim de kardeşim de özlemiş köri soslu tavuğumu. yapıyım da yesin kuzucuklarımm
bende de pko var şeker var
onun için o tatlı krizlerini iyi bilirim
duygu diyetine süt ve yoğurtu fazla eklemeni öneririm
ciddi faydasını görürsün ben şahsen çok gördüm
hele tarçınlı süt tatlı ihtiyacını da ortadan kaldırıyo
ara öğünlerde yarım bardak yağsız ya da yarım yağlı süt metobolizmayı hızlandırıyo
demişti diyetisyenim bana
selam bebikler, sewgiliyle harika bir gün geçirdik bol oksijenli bol mangallı evdeyimm simdii
müstakbel kayınvalideme gidemedim bugün, yarın ordayım kısmetse
bugün bol bol yürüdüm, hamakta sallandım, dağ bayır koşturdum, tepelere tırmandım, ata bindim, cocuk gibiydim anlıcagnızz
bugünden armağanım olsun bu da sizee
allahım hepimizi sewdiklerimize bağışlasın hep güldürsün yüzümüzü inşallahh
Eki Görüntüle 194894
EVETTTTTT
GELELİM DÜN SİZE SÖZ VERDİĞİM EVLİLİK TEKLİFİMİ ANLATMAYA
ŞİMDİ BİZİM TANIŞMAMIZIN İLK YILDÖNÜMÜYDÜ VE BİZ OGÜN SİNEMAYA GİTMEYE KARAR VERDİK
CUMARTESİ GÜNÜ 12 00 SEANSINA MI NE BİDE FİLM ÖRÜMCEK ADAM :)) ÇOK ROMANTİK DİMİ :))
NEYSE BİZ FİLME GİRDİK.FİLM ARASI OLDU DIŞARI ÇIKTIK GELDİK NEYSE OTURDUK TEKRAR YERİMİZE
FİLM BAŞLIYO DERKENNNNNNNNN
BENİM KOÇİŞ BİR SLAYT HAZIRLAMIŞ KENAN DOĞULUNUN AŞK TANRISI ŞARKISI EŞLİĞİNDE BİZİM RESİMLERİMİZİNDEN OLUŞAN.KOCA SİNEMA EKRANINDA BU BAŞLADI DÖNMEYE
EN SONUNDA DA BENİMLE EVLENİRMİSİN SENİ ÇOK SEVİYORUM FALAN GİBİ ŞEYLER YAZILIYDI.TABİİ BEN VE KOCA SALON BUNU AĞZIM AÇIK Bİ ŞEKİLDE İZLEDİM.BİTTİĞİNDE DE BURNUMUN DİBİNDE BİR KUTU İÇİNDE DE MALUM TEK TAŞ VE O SÖZLER.BENİMLE EVLENİRMİSİN.TABİİKİİİ EVET DEDİM BENDE
HEE BİRDE UNUTMADAN O ESNADA BİRDE KAMERAMAN VARMIŞ KARŞIMIZDA BİZİ ÇEKEN.BU GÖRÜNTÜLER BİRDE CD HALİNDE ELİMDE YANİ :))
DÜŞÜNCELİ KOCAM BU ANI BİRDE KAYIT ALTINA ALMAYI İHMAL ETMEMİŞ YANİ.
BENİM KOCA ÇOK SEVER BÖLE SÜPRİZLER YAPMAYI.FLÖRT ETMEYE BAŞLAMADAN ÖNCEDE HEP BÖLE SÜPRİZLERLE JESTLERLE KANDIRMIŞTI ZATEN BENİ,ÖLE AŞIK ETTİ KENDİNE KURNAZ :))
İŞTE BÖYLE KIZLARRRR.BENİM EVLİLİK TEKLİFİM ÇOK GÜZELDİ.İKİMİZİNDE HİÇ UNUTAMIYACAĞI BİR GÜNDÜ ANLIYACAĞINIZ.
selam bebikler, sewgiliyle harika bir gün geçirdik bol oksijenli bol mangallı evdeyimm simdii
müstakbel kayınvalideme gidemedim bugün, yarın ordayım kısmetse
bugün bol bol yürüdüm, hamakta sallandım, dağ bayır koşturdum, tepelere tırmandım, ata bindim, cocuk gibiydim anlıcagnızz
bugünden armağanım olsun bu da sizee
allahım hepimizi sewdiklerimize bağışlasın hep güldürsün yüzümüzü inşallahh
Eki Görüntüle 194894
bence yeni hedef belirlemesi yapabilirÖneri:
Cuma zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder.
kızlar bu öneriye cevap vermemiz gerek herkes oylamaya katılırsa püsküüt ablaya ileticem
geç kalmışız zaten biraz acele olursa şık olur
e süpper o zaman ben buna çok sevindim teşekkür ederim kuzucumduygu benım rejımımde dıyetısyenım ızın verıyor dondurmaya bozmuyor 2 top dondurma 1 dılım ekmek ve 1 b sut sayılıyor
cok degıl yanı
ben arada yıyorum ama fazla degıl et hakkım gun ıcınde 3 tane yanı 150 gr onun yerıne 50 gr sucuk yıyorum
:
kızlar ben bu sabah kocişimin ekmek bana bana sucuklu yumurta yemesine dayanamadım
veeeee...................
ama akşama kadar telafi edicem söz
Öneri:
Cuma zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder.
kızlar bu öneriye cevap vermemiz gerek herkes oylamaya katılırsa püsküüt ablaya ileticem
14 takım çook güzel bi ceza yöntemi geliştirmiş
aynı yöntemi bizde kullansak süper olur
günlük 7 mesajın altında mesaj yazanlar
diğer bütün takımlara gidip kendileriniş deşifre ediyolar
görevimizi yerine getirmedik diye
duygu benım rejımımde dıyetısyenım ızın verıyor dondurmaya bozmuyor 2 top dondurma 1 dılım ekmek ve 1 b sut sayılıyor
cok degıl yanı
ben arada yıyorum ama fazla degıl et hakkım gun ıcınde 3 tane yanı 150 gr onun yerıne 50 gr sucuk yıyorum
msj okuyunca acıktım valla canım ıstedıben o yuzden fazla dısarıda yemege veya bırılerıne gıtmıyorum dayanamayıp yıyorum ıstedegım kıloya ulasana kadar bıraz ınzıvaya cekılecegım
her yemegın yanında 1 kasık dahı olsa yogurt yemekte sındırımı hızlandırıyor
sut ıcmekte tabı
cok tatlısınız canım masallah
ne kadar guzel canım bende hep boyle bırsey ısterım cd yaptırması dahada guzel cocuklarınızada gosterırsın ılerde ne kadar guzel
Hadi bakalım afiyet olsun yaramasın...
Bence mezun olduktan 2 3 ay sonra insan biraz kilo almaya başlayabilir tekrar motivasyona ihtiyaç duyabilir..Ben kendi adıma 6 ayı çok uzun buldum...
Değişik olmuş gerçekten:))
Doğrudur tatlım ama malesef benim kaçamak yapma iznim yok yani ekmek değişimleri et değişimleri süt değişimi meyve değişimi hepsini ezbere biliyorum desem yeridir ama diyetisyen şimdilik bunlara girmeyelim dedi çünkü ben 64.6 kiloyum ve hedefim 58..64 te benim dönüm noktam hep takılıp altına düşemediğim kilo..Ne kadar az yesemde çok yesemde 63.9 görene kadar acımdan ölüyorum..Onun için tartıda 63 görene kadar yola devam..Mavi yeşilin kremalı bisküvisinden bile yemek yasak illaki limonlu ya da meyveli falan olucak..salam sucuk sosis sakatat ketçap mayonez bunları uzun bir süre sanırım ağzıma süremicem...
Bu arada 4 gündür şaşmadan devam ediyorumaynı kilodayımgeldi yine kabus 64 lerde ne kadar gezicem acaba Çok moralim bozuk
Hadi bakalım afiyet olsun yaramasın...
Doğrudur tatlım ama malesef benim kaçamak yapma iznim yok yani ekmek değişimleri et değişimleri süt değişimi meyve değişimi hepsini ezbere biliyorum desem yeridir ama diyetisyen şimdilik bunlara girmeyelim dedi çünkü ben 64.6 kiloyum ve hedefim 58..64 te benim dönüm noktam hep takılıp altına düşemediğim kilo..Ne kadar az yesemde çok yesemde 63.9 görene kadar acımdan ölüyorum..Onun için tartıda 63 görene kadar yola devam..Mavi yeşilin kremalı bisküvisinden bile yemek yasak illaki limonlu ya da meyveli falan olucak..salam sucuk sosis sakatat ketçap mayonez bunları uzun bir süre sanırım ağzıma süremicem...
Bu arada 4 gündür şaşmadan devam ediyorumaynı kilodayımgeldi yine kabus 64 lerde ne kadar gezicem acaba Çok moralim bozuk
bozma moralini bazen takılıp kalıyo aynı kilo
bana da 6 ay fazla geldi
ama herkesin fikrini alayım dedim
mezun oldum diyelim kilo aldıktan sonra 6 ay beklemek istemez kimse
kuzucum pes etmek yok maşallah çok idaredelisin azcık daha sabır hep beraber aşcaz inşallah
Öneri:
14 takım çook güzel bi ceza yöntemi geliştirmiş
aynı yöntemi bizde kullansak süper olur
günlük 7 mesajın altında mesaj yazanlar
diğer bütün takımlara gidip kendileriniş deşifre ediyolar
görevimizi yerine getirmedik diye
Rabbim nazardan saklasın hep yüzünüzü güldürsün canım...
Canım 6 kaşık nesfite bir bardak süt veriyordu benim doktorum
duygu benım rejımımde dıyetısyenım ızın verıyor dondurmaya bozmuyor 2 top dondurma 1 dılım ekmek ve 1 b sut sayılıyor
cok degıl yanı
msj okuyunca acıktım valla canım ıstedıben o yuzden fazla dısarıda yemege veya bırılerıne gıtmıyorum dayanamayıp yıyorum ıstedegım kıloya ulasana kadar bıraz ınzıvaya cekılecegım
her yemegın yanında 1 kasık dahı olsa yogurt yemekte sındırımı hızlandırıyor
sut ıcmekte tabı
cok tatlısınız canım masallah
ne kadar guzel canım bende hep boyle bırsey ısterım cd yaptırması dahada guzel cocuklarınızada gosterırsın ılerde ne kadar guzel
çok şeker bi çift gördüm sanki
cok teşekkür ederrriiiizzzz efeniiiimmmm saoluuunnnn
herkeslerreee günaydııınnn, haftaya bomba gibin başladık hadi hayırlısı bakalımmmm
haftasonu menülerimi yazıcaam birazdannn, şu öneri olaylarına girmek istedim.. şahsen hedef kilosuyla mezun olan birisine istediği zaman geri dönme imkanı tanınması taraftarıyım, ama yarım bırakan yada diskalifiye olan gelemesin
ayrıcana, haftaiçleri hep burdayım, haftasonu dışarda oluyorum geceyarılarına kadar, birde evde netbookum war 8 inch, cok zor oluyo kkya girmesi, ağır geliyo site netbooka.. o yüzden giremediğim haftasonlarında yakmayın beni, baştan da belirtmiştim sorun olmamıştı zaten..
sevgiler herkeseee
öperim
günaydın fıstık nabersin özledim yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?