Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben 14. takımın üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım

paron canım. ne görevi,ne yapmadın, ne cezası...

14 takım çook güzel bi ceza yöntemi geliştirmiş
aynı yöntemi bizde kullansak süper olur
günlük 7 mesajın altında mesaj yazanlar
diğer bütün takımlara gidip kendileriniş deşifre ediyolar
görevimizi yerine getirmedik diye

Oğlumla kocam karşımda yalana yalana dondurma yiyorlar hak mı adalet mi bu yaaa

duygu benım rejımımde dıyetısyenım ızın verıyor dondurmaya bozmuyor 2 top dondurma 1 dılım ekmek ve 1 b sut sayılıyor
cok degıl yanı

kızlar ben bu sabah kocişimin ekmek bana bana sucuklu yumurta yemesine dayanamadım
veeeee...................
ama akşama kadar telafi edicem söz

ben arada yıyorum ama fazla degıl et hakkım gun ıcınde 3 tane yanı 150 gr onun yerıne 50 gr sucuk yıyorum

msj okuyunca acıktım valla canım ıstedıben o yuzden fazla dısarıda yemege veya bırılerıne gıtmıyorum dayanamayıp yıyorum ıstedegım kıloya ulasana kadar bıraz ınzıvaya cekılecegım

her yemegın yanında 1 kasık dahı olsa yogurt yemekte sındırımı hızlandırıyor
sut ıcmekte tabı

cok tatlısınız canım masallah

ne kadar guzel canım bende hep boyle bırsey ısterım cd yaptırması dahada guzel cocuklarınızada gosterırsın ılerde ne kadar guzel

çok şeker bi çift gördüm sanki

bence yeni hedef belirlemesi yapabilir
mesela ben 60 a düşünce daha sonra
amacıma ulaştım ama yeni hedefim 55 diyebiliceksem
o zaman bu kural uygundur

e süpper o zaman ben buna çok sevindim teşekkür ederim kuzucum

kızlar ben bu sabah kocişimin ekmek bana bana sucuklu yumurta yemesine dayanamadım
veeeee...................
ama akşama kadar telafi edicem söz
Hadi bakalım afiyet olsun yaramasın...

Bence mezun olduktan 2 3 ay sonra insan biraz kilo almaya başlayabilir tekrar motivasyona ihtiyaç duyabilir..Ben kendi adıma 6 ayı çok uzun buldum...

Değişik olmuş gerçekten:))

Doğrudur tatlım ama malesef benim kaçamak yapma iznim yok yani ekmek değişimleri et değişimleri süt değişimi meyve değişimi hepsini ezbere biliyorum desem yeridir ama diyetisyen şimdilik bunlara girmeyelim dedi çünkü ben 64.6 kiloyum ve hedefim 58..64 te benim dönüm noktam hep takılıp altına düşemediğim kilo..Ne kadar az yesemde çok yesemde 63.9 görene kadar acımdan ölüyorum..Onun için tartıda 63 görene kadar yola devam..Mavi yeşilin kremalı bisküvisinden bile yemek yasak illaki limonlu ya da meyveli falan olucak..salam sucuk sosis sakatat ketçap mayonez bunları uzun bir süre sanırım ağzıma süremicem...
Bu arada 4 gündür şaşmadan devam ediyorumaynı kilodayımgeldi yine kabus 64 lerde ne kadar gezicem acabaÇok moralim bozuk

Son düzenleme:

bozma moralini bazen takılıp kalıyo aynı kilo
bana da 6 ay fazla geldi
ama herkesin fikrini alayım dedim
mezun oldum diyelim kilo aldıktan sonra 6 ay beklemek istemez kimse

kuzucum pes etmek yok maşallah çok idaredelisin azcık daha sabır hep beraber aşcaz inşallah

bozma moralini bazen takılıp kalıyo aynı kilo
bana da 6 ay fazla geldi
ama herkesin fikrini alayım dedim
mezun oldum diyelim kilo aldıktan sonra 6 ay beklemek istemez kimse

kuzucum pes etmek yok maşallah çok idaredelisin azcık daha sabır hep beraber aşcaz inşallah

Sağolun kızlar...İnşallah hep beraber aşıcaz..
Bugün free sunday herhalde:)Kimseler yok..

Sabah 1 bardak limonlu su
2 kuru kayısı

kahvaltı:2 dilim kepek ekmeği
1 dilim ezine peynir
domates salatalık
1 t.k reçel
3 zeytin

öğle:
8 kaşık kuru fasülye
1 dilim kepek ekmeği
3 kaşık yoğurt

ara:1 küçük dilim peynirli börek(Çok canım çekti ya)

Akşam:
bol yeşil salata üzerine 1 çorba kaşığı kadar peynir
1 dilim kepek ekmeği

Gece: 1elma yer
slim çay içerim...
Bugünlükte böyle

canım sırf bu nedenle ilk hedefim 70 olmasına rağmen, hedef kilomu asıl hedefim olan 65 e çektim. aslında hedef kiloya ulaşanın bir süre kilosunu kontrol edebilmesi, sabitleyebilmesi için hemen mezun edilmemesi gerekir bence. 6 ay konusunda birşey diyemiycem.

canım bir de onu mu takip edicez. kim bugün eksik yazdı diye. takip edebiliyorlarsa bravo yani.

dün akşam dediğim gibi köri soslu tavuğu yaptım. yanına da mantar, patates, kabak, bezelye, havuç, ıspanak, kırmızı biber den oluşan kendi uydurduğum bir türlü yaptım. bütün sebzeleri biraz süt ve biraz krema ile karıştırıp, pişirme kağıdına sardım, fırına verdim. kardeşim direk abla o ne dedi. didim sardım sakladım, ne çıkarsa bahtına. hepsi çok beğendiler uyduruk türlümü..

bu sabah kayınvalidemin telefonu ile uyandım. apar topar duş alıp giyindim, arada bir kase nesfit yedim.çıktım evden. beykozda nikah vardı. yemekliymiş. gittik oturduk. bugün pazar didim. salata, paçanga, tavuk sote den oluşen menüyü eksiksiz götürdüm.

akşam kuzenimle birlikte yürüyüşe çıktık. tempolu bir şekilde 25 dk yürüdükten sonra, parktaki spor aletlerini kullandık. oturup birer çay içtikten sonra tempolu bir şekilde eve geldik. toplamda 1 saat 25 dk. spor yapmış olduk.

akşam yemeğinde
aldım önüme servis tabağını

1 kaşık domates biber kavurma
1 kaşık zeytin yağlı fasulye
2 kaşık kendi icadım uyduruk türlü
1 kaşık mantı
2-3 kaşık yoğurt tan oluşan bir tabak hazırladım ve yedim.

cumaya kadar kaçamak hakkı kullanmadan haftayı kapatmaya gayret edicem. kuzenle anlaştık her gün yürüyüşe ve parktaki spor aletlerine devam etmeye çalışıcaz. kuzenimin de mezuniyet balosu var ve mevcut elbisesinin içine giremiyor. o bana ben ona arkadaş olup onun sorununu da çözücez inşallah.

benim yarın kavitasyon- pasif jimnastik seanslarım başlıyor. ne olucak nasıl olucak bilmiyorum. hele bir başlıyayım da detayları geçerim size de..

hadi iyi geceler fıstıklar. öpüldünüz ...

günaydın kızlar hafta sonları giremediğim için çok özlüyorum burayı. hemen pazartesi olsun da kkya kavuşayım diye bakıyorum valla
ben güzel bir haftasonu geçirdim. annemlere gittik 1.5 dilim börek 10 tane sarma dışında başka kaçamağım olmadı çok şükür.öyleyken bile gelen giden yok. bu sabah tartıldığımda 66 kiloydum yine. bugün tvde 9 da gürkan kubilay var kızlar. izleyelim ben o adamı çok seviyorum....

kaptanım sana bişi söylemek istiyorum. ben hafta sonları giremediğimi cuma günü söylemiştim. eşimle anlaşmamız böle. hafta içi çok yoğun çalıştığı için haftasonlarını ailemize vakit harcamaya karar verdik. eşim hiçbir tatili kaçırmaz. muhtemelen bu hafta perşembe cuma cumartesi ve pazar tatil olacakmış. 19 mayıs tatili. eşim şimdiden tastil planları yapıyor. ve ben büyük ihtimalle o 4 gün boyunca aranızda olamayacağım. eğer bu problem arzederse beni çıkartabilirsiniz. eğer izinli sayabilirseniz çok mutlu olurum. kesin bişi yok gitmeyedebiliriz. ama ben her ihtimale karşı önceden haber vereyim dedim. kesin çarşamba belli olur herhalde.

öptüm hepinizi ve çok seviyom sizi:13:

takımdan kendi isteği ile ayrılanlar 6 ay sonra kendi takımında veya başka bir takımda yarışabiliyorlar mı kaptanım elifim?

:26:

Rabbim nazardan saklasın hep yüzünüzü güldürsün canım...

Canım 6 kaşık nesfite bir bardak süt veriyordu benim doktorum

çok şeker bi çift gördüm sanki

cok teşekkür ederrriiiizzzz efeniiiimmmm saoluuunnnn

herkeslerreee günaydııınnn, haftaya bomba gibin başladık hadi hayırlısı bakalımmmm

haftasonu menülerimi yazıcaam birazdannn, şu öneri olaylarına girmek istedim.. şahsen hedef kilosuyla mezun olan birisine istediği zaman geri dönme imkanı tanınması taraftarıyım, ama yarım bırakan yada diskalifiye olan gelemesin

ayrıcana, haftaiçleri hep burdayım, haftasonu dışarda oluyorum geceyarılarına kadar, birde evde netbookum war 8 inch, cok zor oluyo kkya girmesi, ağır geliyo site netbooka.. o yüzden giremediğim haftasonlarında yakmayın beni, baştan da belirtmiştim sorun olmamıştı zaten..

sevgiler herkeseee
öperim

günaydın fıstık nabersin özledim yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…