- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #39.101
kaptanım sana bişi söylemek istiyorum. ben hafta sonları giremediğimi cuma günü söylemiştim. eşimle anlaşmamız böle. hafta içi çok yoğun çalıştığı için haftasonlarını ailemize vakit harcamaya karar verdik. eşim hiçbir tatili kaçırmaz. muhtemelen bu hafta perşembe cuma cumartesi ve pazar tatil olacakmış. 19 mayıs tatili. eşim şimdiden tastil planları yapıyor. ve ben büyük ihtimalle o 4 gün boyunca aranızda olamayacağım. eğer bu problem arzederse beni çıkartabilirsiniz. eğer izinli sayabilirseniz çok mutlu olurum. kesin bişi yok gitmeyedebiliriz. ama ben her ihtimale karşı önceden haber vereyim dedim. kesin çarşamba belli olur herhalde.
öptüm hepinizi ve çok seviyom sizi:13:
takımdan kendi isteği ile ayrılanlar 6 ay sonra kendi takımında veya başka bir takımda yarışabiliyorlar mı kaptanım elifim?
:26:
holeyy bende çeni özlediiiimmmmm
iim bebişim, havalar şenlendi, bende şenlendim
senden naber
günaydın canım eğer kilo bildirimini yapabilirsen çok iyi olur olmazsa
aynı geçeriz kilonu
sorun değil idare ederiz canımcım
işte benim menüleriiiimmmmm
13.05.2011 Cuma ( 67,4 ) eksi100 gr
Sabah
Kaşarlı- domatesli – salatalıklı kepekli sandviç
Şekersiz çay
Ara
1 kuru kayısı
10 tane kuru üzüm
Öğlen
Tavuklu salata
1 dilim kepek ekmeği
Ara
100 gr light yogurt
1 porsiyon cabuk corba ( tavuk )
1 avuc leblebi
Akşam
2 tane cips
1 tane miller
14.05.2011 Cumartesi ( 67,0 ) eksi400gr
Sabah
1 tane activia kahvaltı zamanı
Öğle
Mangalda ;
2 tane tavuk pirzola
2 tane köfte
6-7 tane közlenmiş cherry domates
2 yk patlıcan salatası
2 tane acı biber tursusu
1 dilim beyaz ekmek
Ara
12 tane bonibon
Akşam
3 tane köfte
2 çatal pilav
Gün boyu : 1 litre ice tea şeftali
15.04.2011 Pazar ( 66,7 ) eksi300gr
Sabah
1 tatlı kaşıgı lor peyniri
1 çk mıhlama
1 çk ahududu reçeli
2 tane biber kızartma
2 dilim beyaz ekmek
Öğlen
1 haşlanmış yumurta
4 tane acıbiber
1 yk yogurt
Akşam
2 ızgara köfte
Yarım kavrulmuş patates
2 yk yogurt
Gece
1 tane bonibon
valla ben de bomba gibiyim hehehehhafta sonu anneme gittik börek sarma yedim hehehehe ama bugün cuma ile aynı kilodayım. sen neler yaptın bebiş gezdin mi sevgiliylen?
ne güzel aferin
kız bana yetiştin sayılır
yanına kar kalmış yediklerin ohh sefan olsun
benimde annem geliyo çarşamba günü, pazara kadar burda, annem gelmeseydi kesin geçmiştim seni eksilerdeyimmm fenaa
walla bizde bir eğlendikki sewgiliylen sorma, kurbağa kovaladık, ata bindik, milyon tane fotograf cektik, dağ bayır tırmandık, yürüyüş yaptık cook güzeldiii
sen bizim resmimizi göydüün müüü :82::82::81:
canım sırf bu nedenle ilk hedefim 70 olmasına rağmen, hedef kilomu asıl hedefim olan 65 e çektim. aslında hedef kiloya ulaşanın bir süre kilosunu kontrol edebilmesi, sabitleyebilmesi için hemen mezun edilmemesi gerekir bence. 6 ay konusunda birşey diyemiycem.
canım bir de onu mu takip edicez. kim bugün eksik yazdı diye. takip edebiliyorlarsa bravo yani.
kızlar bu arada sabah yumurta beyaz peynir ve 2 dilim ekmek yedim
yanında da açık çay
herkes mezun olduktan sonra 6 bekleme konusunda aynı fikirde mi
kabul etmiyoruz de mi
afiyet olsun bebişim
etmiyoruz işte hıh
hangisini bi tane görüp yorum yazmıştım ama bi dahamı yükledin bi gecede çekileni görmüştüm masada oturuyordunuz
valle ben takip ederim
yeter ki takmayım paylaşım az diye gelmeyenlere
bunu ciddi anlamda düşünüyorum
evet canım yarışabiliyolar ama bu mezun oldktan sonra 6 beklemek fikri bana doğru gelmedi
herkesin aynı fikirde olduğunu düşünüyorum
diğer kızlar da cevap verirse red kararımızı bildircem bugün
13.05.2011 Cuma ( 67,4 ) eksi100 gr
14.05.2011 Cumartesi ( 67,0 ) eksi400gr
15.05.2011 Pazar ( 66,7 ) eksi300gr
o zaman ben ayrılmak istiyorum.. gerçi kendi isteğimle değil kocişimin isteği ile takımda yarışmayacağım.. arada girer hal hatır sorar menülerimi alır kaçarım
günlük de tutacağım sizi de bilgilendiririm.. yani sadece yarışmak istemiyorum.
menüleri arakladım.. seni de tebrik ederim.. ben de kilo almamayı başardım.. tabi bi başarı mı bu orası tartışılır ama.. bugünkü menüm bi acaip bahsetmesem daha iyi
kutlarım arkadaşım süppersin
o zaman ben ayrılmak istiyorum.. gerçi kendi isteğimle değil kocişimin isteği ile takımda yarışmayacağım.. arada girer hal hatır sorar menülerimi alır kaçarım
günlük de tutacağım sizi de bilgilendiririm.. yani sadece yarışmak istemiyorum.
menüleri arakladım.. seni de tebrik ederim.. ben de kilo almamayı başardım.. tabi bi başarı mı bu orası tartışılır ama.. bugünkü menüm bi acaip bahsetmesem daha iyi
kutlarım arkadaşım süppersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?