Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hahhhhhhhh sıkıntının kaynağını buldum gelll saçını çekcemmmm azzcııkkk
çek kaptanım canlanır belki çok sönük ama bir yandan da diyete azimlendirdim o kısmı kaçırmışsın
Evet kaptanım burcu yaptı biz yapmadık Hedef60kgolmak
ama susturan da yoktu herkes memnundu halinden hahaha
Hemen bir çatal san sebastian alıp yiyen birinin gifini bulmalısın
hahaha o mukbangcilerden olabilir ama şimdi değil 60 olunca yapayım
Göz kırpmıyor yanlış anladın cuma tartı öncesi takımda donutlar tarçınlı çörekler bahseden üyesine alıkkk alıkkk bakan kaptan bakışı var orda tamda iiyi denk gelmiş
ama kaptancımmm kimse çıkamaz kii hani sabah anlatsam neyse herşeyi planladım geç saate denk getirdim
Kızlar ben kaçıyorum. Hayırlı geceler bol eksiler.
Çok pis açım. Yatayım da uyuyayım bari sabah olsun
tamam cnm rüyanda beni gör

Yarınki listemiz kızlar
Fotoğraflı üye ismi ve tarihi yazılı olan not ile bildirim unutulmasın lütfen

Herkese iyi geceler

***5.Takım 712. Etap ***

Namaria (82,5/

Belmayne (67,7/
hawar (68,9/
nikinik (79,3/
nnurc (63,6/
Yarimuhendis (53,6/
Suskunhanim(58/
Asilr (63.25/
Zeze34 (75,6/ ) yarışmadan ayrılmak istiyor.
balpamuk(68,4/
Tempus (73,6/
DeryaOnDiet(77,30/
azaydidem(75,3/

5.takim ortalaması:

Alt liste:
Amor-a (53,4/ mezun üye.
muhursuzpusula (88,5/ yeni üye başlangıç tarihi 08.01.21 başlangıç kg 88 hedef kg 65
Pain Killer(60.1/ 707.etapta 58.1 kg ile izne ayrılan üye geri döndü.
Birsevgi (77/ 681.etapta 71.9 kg ile izne ayrılan üye geri döndü
Thequeensgambit(68,5) 708.etapta 66.3 kg ile izne ayrılan üye
SanSebastianCheesecake (68,8 /) 707.etapta 65.3 kg ile izne ayrılan üye,eski nick amatordiyetci
L O L ( 85.5/ ) yeni üye başlangıç tarihi 04.02.21 başlangıç kg 85.5 hedef kg 68

Son düzenleme:
Kaptancım 1 ocak ölçümü 65.5 diye hatırlıyorum bakıversen

Kaptancım 1 ocak ölçümü 65.5 diye hatırlıyorum bakıversen
Ayy biz o gün ne yapmışız öyle yaaa bildirime bak

amatördiyetci (65,3/66,3/0,2/-%0,306) izne ayrılmak istiyor.

Yüzde bile -0.305 olmalıymış
yarın düzeltirim canım 65,5la ayrılmışsın doğru

Ayyy hâlâ gülüyorum ahhaahah nasıl yaptım bunu koca takımda niye biri fark etmedi
Kızın güncel kilosu 65.5 bile yok hiç piyasada listeye geri alırken sorun olacaktır ben bunu yönetime ileteyim

Vuhuu tam persembelik menu olmus umarim yarin icin faydasini gorursun canim
Masallah canim. Kazasiz belasiz atlatmissindir umarim misafirligi yarin belli olacak
Canim kac gundur soracagim unutuyorum patates tava dedigin bildiğimiz patatea kizartmasi mi umarim değildir. Sabah icin 2 yumurtali omlet gayet doyurucu yanina yesillik ya da çiğ kuruyemis eklesen daha saglikli bir menu olur
Canim ya bari tursuyu yemeseydin
En azindan sirf kilo fazlasi olurdu ödem olmazdi gerci hamur da odem yapar combo yapmissin resmen

Ayyy hâlâ gülüyorum ahhaahah nasıl yaptım bunu koca takımda niye biri fark etmedi
Kızın güncel kilosu 65.5 bile yok hiç piyasada listeye geri alırken sorun olacaktır ben bunu yönetime ileteyim
Bari su bizim analizden sonra bildir hata var diye vazgeçmesinler sonra

Ben çarşamba yazdığınıda yeni okudum maalesef bugün öyle yediğini görünce eksi herhalde diye düşünmüştüm.

Artıların üstüne böyle bir menü sporda yok sanırım yöresel yemeği geçtim turşu her zman yenebilir birşey sonuçta üzüldüm gerçekten

Hoş geldin aramuza canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…