Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok patates kızartması değil, rendelenmiş patates yumurta çok az un baharatlarını katıp tavaya döküp pişirdim :) hatta bundan iki tava çıktı ince yaptım çünkü kabarak falan değildi

Yok patates kızartması değil, rendelenmiş patates yumurta çok az un baharatlarını katıp tavaya döküp pişirdim :)
Anladim canim sukur ki kizartma degilmis. Yine de dedigim gecerli 2 yumurta gayet doyurucu fazla kalori almaya gerek yok nacizane tavsiyem

Harika bir persembe menusu canim
Ortim tebrik ediyorum cok güzel menun
Persembe

10.00
1 tk tahin

12.30
6 kasik yumurtasiz menemen
2 dilim tam bugday ekmegi

15.30
2 wasa

18.00
1 kase karnabahar yemegi
1 kase yesillik salatasi

Su 2lt
spor 8234 adim

Cherry Mom @_Reyyan Tempus
Nikicim listeye uymamissin sabah ceviz ve incir var biliyorum
Bu kismali bir diyet listesi değil canim zaten 0 hayvansal bi de olani da yemezsen sıkıntı olir.
persembe icin bile olsa miktarlari azaltip gene listedekiler mutlaka ye canimcim

Canim benim de cok yogun bir gündü isten kafami kaldiramadim gerginlikler vs oldu benle alakalı degil ama vebi de etkiledi maalesef.
İs arkadasimin hanimini cagirmistim sohbet ettik onla anca müsait oldum menunu cok begendim
Yarin guzel eksiler gelir insallah canim

Balim iki ayda bir yapiliyor ya bireysel siralama listesi 3. İdim son listede hedefim ilk iki
ben de iyiyiiim cnm ben de komşunun dükkanına gittim sohbete şimdi akşam yemeği yiyorum :)
Oh miss balim ben de giremedim cok.
şöyle bir baktim donutlar tatlilar vs konusulmus yarin tarti gecsin de kacamak mi yapiyosun napiyosan sen de takim da bi rahatlasin persembe persembe detoks konusulacagina neler konusulmus ahshsh

oyy canım ya üzülmee inşallah eksi gelirsin yine bugünkü menün de çok güzel :)

Canim cok gecmis olsun bilmiyordum ayaginin durumunu, biraz dinlendirsen daha cabuk iyilesir insallh
kızlar cinnamon roll (tarçınlı rulo çörek) ya da donut yiyen var mı hiç yemedim çok merak ediyoruum
Pain Killer ya da @DeryaOnDiet kızlar siz yemiş olabilir misiniz yurt dışında?
Canim ikisi de guzel. Donutlar cok sekerli 1 tanesi kesiyor zaten. Disi cikolatali ya da sekerli olup ortasi delik olanlardansa ici dolgulu olanlar daha guzel.
tarcinli corekler de kahveyle guzel.
Ben herzaman farkli seyler denemeyi cok seviyorum, yillardir cesit cesit ulkelerin yemek ya da atistirmaliklarini yedim ama cidden bizim tadlarimizla yarisamazlar bile.
Tabi her ulkenin meshur olan tadlarini saymiyorum, genel olarak bakinca bizim tadlar super.
Ha disarda para verip yiyorsam ama bosa gitmesin diye illa daha once yemedigim bisey alirim
Canim yarina hazirlik icin guzel bir menu olmus, afiyet olsun

Herkese günaydınn :)

İlk bildirim benden olsun heyecanla koştum geldim :) Çok şükür ki bir önceki haftaki kiloya gelmişim bir anda fırlayan gerçekten ödemmiş ve gitti :) Hedefim gerçi 86ydı ama olsun buna da şükür :)

Geçen hafta: 88,5
Bu hafta: 86,35
Fark: 2,15
Yüzde: %2,43
Haftaya hedefim: 85,5

Canim dun gec uyandim esimle de kahvalti yapacagimiz icin sabaha boyle oldu gündüz de disardaydim ancak aksam yemegine gelebildim eve.gani elimde olmayan nedenlerden dolayi kismak zorunda kaldim.

Eki Görüntüle 2776574

Geçen haftadan bu yana -1.5 kilo
73.6/72.1/1.5/%2.038
Vuhuuuu kimin ortisiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…