- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #391.381
Herkese günaydınn :)
İlk bildirim benden olsun heyecanla koştum geldim :) Çok şükür ki bir önceki haftaki kiloya gelmişim bir anda fırlayan gerçekten ödemmiş ve gitti :) Hedefim gerçi 86ydı ama olsun buna da şükür :)
Geçen hafta: 88,5
Bu hafta: 86,35
Fark: 2,15
Yüzde: %2,43
Haftaya hedefim: 85,5
Eki Görüntüle 2776573
Vaaaaayyyyy tebrik ederim ya bravo
Geçen hafta ödemde olsa baya artıyla geldim bu hafta üst listeye girmesem bence daha iyi olurCanim belki bu hafta ust listeye gecersin onu duzeltip tekrar foto paylas
Vuhuu artilar gitmis tebrikler canımHerkese günaydınn :)
İlk bildirim benden olsun heyecanla koştum geldim :) Çok şükür ki bir önceki haftaki kiloya gelmişim bir anda fırlayan gerçekten ödemmiş ve gitti :) Hedefim gerçi 86ydı ama olsun buna da şükür :)
Eki Görüntüle 2776573
Masallah balim harika gidiyorsun
Tamam cnmmmCanim cok gecmis olsun bilmiyordum ayaginin durumunu, biraz dinlendirsen daha cabuk iyilesir insallh
Canim ikisi de guzel. Donutlar cok sekerli 1 tanesi kesiyor zaten. Disi cikolatali ya da sekerli olup ortasi delik olanlardansa ici dolgulu olanlar daha guzel.
tarcinli corekler de kahveyle guzel.
Ben herzaman farkli seyler denemeyi cok seviyorum, yillardir cesit cesit ulkelerin yemek ya da atistirmaliklarini yedim ama cidden bizim tadlarimizla yarisamazlar bile.
Tabi her ulkenin meshur olan tadlarini saymiyorum, genel olarak bakinca bizim tadlar super.
Ha disarda para verip yiyorsam ama bosa gitmesin diye illa daha once yemedigim bisey alirim
Canim yarina hazirlik icin guzel bir menu olmus, afiyet olsun
Kuzum alt liste de foto atıyo muyduVuhuu artilar gitmis tebrikler canım
Masallah balim harika gidiyorsun
Askim evet hepimiz atiyoruz bir de senin girme durumun var ya balim sen mutlaka atKuzum alt liste de foto atıyo muydu
Nurcum masallah sana canim cok guzel veriyorsun vermeye de devam ediyorsun hedefine en kisa zamanda ulasacaksin caninKizlar gunaydin
gecen hafta:63.6
Bugun 62.3
fark 1.3
Yuzde 2.044
S Suskunhanim
cok sevindim bu kadar beklemiyodum.
Bu hafta iki kere 10 bin ustu adim attim o da etkiledi herhalde
Bu hafta duzenli yesil cay da ictim
haftaya hedef 62 bu kadar cok veremem herhalde haftaya
tamam cnm birazdan atayım , pazartesiyi de atmam gerekir mi? yoksa bugünkü mü başlangıç sayılıyor cnm ona gerek yok muAskim evet hepimiz atiyoruz bir de senin girme durumun var ya balim sen mutlaka at
Balim pazartesiye gerek yok senin izne ayrildigin kilo ve bugün baz alinacaktamam cnm birazdan atayım , pazartesiyi de atmam gerekir mi? yoksa bugünkü mü başlangıç sayılıyor cnm ona gerek yok mu
tamam canımBalim pazartesiye gerek yok senin izne ayrildigin kilo ve bugün baz alinacak
Herkese günaydınn :)
Eki Görüntüle 2776573
Kizlar tebrikler eksileriniz cok iyiGünaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Gecen cuma 82.5
Bu cuma 81.7
Fark 0.8
Yuzde 0.970
Eki Görüntüle 2776647
Haftaya hedefim 80.9
hawar Cherry Mom
Canim haftaya halledersin . Arada artilarimiz oluyorGünaydın
Geçen hafta 63.25
Bu hafta 63.50
Fark +250gr.
Yüzde 0.395+
Haftaya hedef 62.9
Eki Görüntüle 2776656
Ya canim tesekkur ederim cok sevindimNurcum masallah sana canim cok guzel veriyorsun vermeye de devam ediyorsun hedefine en kisa zamanda ulasacaksin canin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?