Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cuma

10.00
1 tk tahin

13.00
4 yemek kasigi kuru biber kavurmasi
2 dilim tambugday ekmegi

Ara
Ananasli yesil cay

16.00
1 cay bardagi soya sütü
8 cig badem
1 mandalina

18.00
6 kasik patates salatasi

Su 2.5lt
spor 10122 adim

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan azaydidem azaydidem
Menu biraz karbonhidrat agirlikli olmus ortim ama olsun sen sporunla yakmissin hepsini masallah suda cok iyi👍🏻🥰

Haftaya kimin ayağını kaydırsam acaba :cool:
hahaha :D seni 1. olan takıma yollayalım kuzum
Saka maka sen yarin bi tartil istersen. Butun haftanin emegi bosa gitmemistir umarim. Ben bu kadar yesem en az 2.5 kilo fazla cikarim cunku 🙄
tabi tabi hergün tartılıyorum zaten kuşum,buraya da yazıyorum,devam yani ;)
Ayyy aynı ben, kardeş olabilir miyiz acaba şüphelendim şuan :KK70:
olabiliriiz :rolleyes: :KK48:
Aynen benim de rahat 2 kg olur😂😂
o kadar şişlik hissetmiyorum ama inşallah 1 kg da değildir tabii :KK23:

hahaha :KK70: seni 1. olan takıma yollayalım kuzum

tabi tabi hergün tartılıyorum zaten kuşum,buraya da yazıyorum,devam yani :KK66:

Çoooook mantıklıııı orayı dağıtır gelirim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

hahaha :KK70: seni 1. olan takıma yollayalım kuzum

tabi tabi hergün tartılıyorum zaten kuşum,buraya da yazıyorum,devam yani :KK66:

Ortim o yediklerinle 1 kgdan fazlasını görmezsen helal olsun derim yani😂

:KK70: özellikle iyi spor yapanlara :KK48: neyse kuzum şaka maka,senlik birşey yok inan bak bu hafta görersin :KK66: Begonya2 Begonya2 cum bomba gibi geldi vallhi :rolleyes:

aaa kızz insan ortisin kilo almasını ister mi hiç :KK14:
pozitif düşünelim eksisi gelsin :KK70: :KK70:
Yok ortim artı gelmeni tabi istemem ama kendimi düşünerek gelirsin gibi hissettim o yüzden yani şaşkınlığımdan başka bir şeyden değil😂

Çıt çıkmıyor😍
Ohh miss,en güzeli🥰
merhaba canııım bu hafta içinde de bayağı sohbetimiz olmuştu güzel denk geldi :KK60:

hahaha :D çıktı mı benden? çıktı tamam rahip bey de bana dua verir affolmam için tamamdır :D :D

yaaa sen de mi cnmmm :D bak sanse yazınca bir tek ben çıkıyorum nerde görsen tanırsın hahaha :D
sağol bebişim işte yemiş yemiş şişmiş birinin ilk haftasıı :D

hahahaha :D :D 40 fırın ekmek yemem lazım onun için yoksa benim menü + 1 ekmek mi :eek:

yok kıız %1 i geri alırım en fazla :D polyannacılık mı diyim ahfsfahs

yaaaa :KK48: ketonun tam tersi bi de :D
Ay yazdım yazdım ama bazen cikmiyo,bazen ilk harften başlıyor listelenmeye😅sende de çıkar diye ümit edip son harfe kadar yazdım😅😂
Merhaba canım
Bende şimdi siyah çay içiyordum
Umarım beraber güzel bir hafta geçirir güzel kilolar veririz
Gerçi ben kendim için bir klasik olarak bu gün her şeyi gömdüm ama yarın dan itibaren ful dikkat
Ohh afiyet olsun,ben de siyah çayımı içtim ama yarın için de yeşili demledim, düzenli icemedim bu aralar
Kizlarre kalkin spor yapin bosuna gitmemis %4 . 2 saat spor yaptim diyor hatun 😬😬
Abooooo 2 saat mi🙈🙈
Aaa merhaba,kimsiniz,ne zaman geldiniz,ben nasıl görmedim😅hoşgeldiniz ,keyifle kilo veresiniz🌷🌷💜
Canımcım spor 3 yazmışım yanlışlıkla, 5 olacak o zıp yaptım🙈 azıcık patlamış mısırdan bişey olmaz ki😍
Bugün yapıyor mıydık sadece Pazartesi Çarşamba değil mi🙈 gerçi ben yine 1000 zıpladim ama😅

:KK70: özellikle iyi spor yapanlara :KK48: neyse kuzum şaka maka,senlik birşey yok inan bak bu hafta görersin :KK66: Begonya2 Begonya2 cum bomba gibi geldi vallhi :rolleyes:

aaa kızz insan ortisin kilo almasını ister mi hiç :KK14:
pozitif düşünelim eksisi gelsin :KK70: :KK70:
Yalnız yarın bi geliyomuşsun "kızlar 400 gr vermişim" diye. Tüm takımca donut diyetine gireriz :KK70: :KK70: :KK70:

Sabah 12 (evde yumurta bitmiş almak için markete gittim o yüzden geç oldu) resime ekledim

Saat 15.00
1 mandalina

Saat 17.00
4 çiğköfte (emzirdiğim için yedim)

Saat 19.00
3 kaşık tavuk sote
1 kase Yoğurt

Su henüz az 1 lt ama içeriö 1.5 lt daha

Spor sabah 15 dk yürüdüm markete giderken telefonu bebek arabasına koyduğum için adım saymamış.
Kvdeme geldim o yüzden yapamadım spor

Cherry Mom Cherry Mom

Ortim süper bir başlangıç yapmışsın ;) Suyuda zamanla birazcık daha arttırırsın bence ;)

Herkes ortisiyle cilvelesiyor 😟 nerdesin @nnurc balim 🙃
Aklı bende kalmış olabilir😂😂
Çok teşekkürler canım Suskunum seninle de 1. Olmuştuk hatırla o günleri!😂😂😂
Ah ah hatırlamaz miyim🥰 Nikinik Nikinik ile de ilk hafta birinci olmuştuk 🥰 hawar hawar bu hafta da seninle olalım mı😍😍🤩🤩
Kizlar ben leslie yerine bunu tercih ediyorum

Leslieden cok daha eglenceli ve daha cok adim attiriyor gibi geldi bana.

Ekran görüntüsü alayım derken telefon yüzüme düştü,bu bir işaret mi🤪😂
Geçmişi okuya okuya cevap vere vere gidince benim yazdığım şeylerin üzerine bi sürü şey değişmiş olmuş :KK70: Bende menümü yazıp biraz spor yapayım bari :)))
Ahan da beeeen😂😂ay amma konusmussunuz, Cherry Mom Cherry Mom üyelere mesaj sınırı koyalım😂😂😂🤪 5 mesaj atmak için 500 ip atlasinlar👏👏🤪

Yok ortim artı gelmeni tabi istemem ama kendimi düşünerek gelirsin gibi hissettim o yüzden yani şaşkınlığımdan başka bir şeyden değil😂
ben de yarım kilo diye düşündüm kuzum tabi gelicem kaçış yok :KK48:
Ay yazdım yazdım ama bazen cikmiyo,bazen ilk harften başlıyor listelenmeye😅sende de çıkar diye ümit edip son harfe kadar yazdım😅😂
eline sağlık kuzum ;)
Yalnız yarın bi geliyomuşsun "kızlar 400 gr vermişim" diye. Tüm takımca donut diyetine gireriz :KK70: :KK70: :KK70:
yek yeaaa :D :D rüyanda görürsün karşim :D :D ahahahah
aslında net kiloya göre gitcem hani bir gün alırsın bir gün verirsin tabi cnm ,korkunca daha kötü oluyo ama yiyeceklerden. Dengeyi kurup miktarları ayarlayabilirsek hiç sıkıntı olmıcak.Hergün böyle yesem tabi durmadan alırım cnm

ben de yarım kilo diye düşündüm kuzum tabi gelicem kaçış yok :KK48:

eline sağlık kuzum :KK66:

yek yeaaa :KK70: :KK70: rüyanda görürsün karşim :KK70: :KK70: ahahahah
aslında net kiloya göre gitcem hani bir gün alırsın bir gün verirsin tabi cnm ,korkunca daha kötü oluyo ama yiyeceklerden. Dengeyi kurup miktarları ayarlayabilirsek hiç sıkıntı olmıcak.Hergün böyle yesem tabi durmadan alırım cnm
Hadi bakakım yarını merakla bekliyorum😂

Estağfirullah canım.
İnişler çıkışlar olacak elbette. Yani tabiiki senin kararın ama haftaya toparlarsın diye düşünüyorum. Öyle hemen ayrılma kararı alma bence. Burası insana iyi geliyor ❤️
Evet baya toparlıyor insanı burası. Artı gelmek mesele değil tabii. Yediklerime göre az bile artı geldim:)burada hareketim çok olduğu için toparladı bence. Bir de ağır yiyorum gibi oldu ama kalori hesabı yapınca neredeyse aynı hesaba geldi.içeriği temiz değildi o ayrı:)
Güle güle eski ortim @thequeensgambit bence adımızı altın harfle yazdırdık sporda ikinciyiz yani daha ne olsun :KK66:

Yeni ortim merhaba A asilr eğer gitmezde kalırsan :KK43:

Şu mesajını okurken "hergün bulamayacağım bir yemeği bugün bulsam yine yerim" yazdığını görünce önce gülme ikonuna bastım sonra okumaya devam edince değiştirip şaşırdım :KK43: Dahaa yeni orti olmuştu gitmeee :KK43:
Bugüne dek bana denk gelen 4 ortiden ikisi takımı bıraktı galiba takımı kurutucam :confused:
😂😂😂Sana mı denk geldim canım kusura bakma.😄benden daha azimli bir ortin olsun inşallah😘
Evet evet evtttt 🤣🤣🤣 6.takım üst üste 6.1.liğini almış valla biz uyuyalım 🤭🤭

Herkesin emeği var Nikinik Nikinik sağolsun takip ederim demese öneremezdim bile 💕

Canım tamamen yanlış anlıyorsun amacım uyarmak değil öyle bir şey haddimde değil sadece üzüldüm artını yazıp hiç birşey demeden akşama kadar girmemiş olmana.bunlar eksik olunca ne takım seni tamamen içine alabiliyor nede sen takımı :/ bütünlük olmuyor bende burda kaptansam amacım bu birlik beraberliği sağlamak. Takım ruhunu geliştirmek..
Benim için aktifliğinde çok sıkıntı yoktu tatil dönemi olduğu için son 2 haftadır aksadı ama normal düzende benim için aktifliğin yeterli. Sadece bahsettiğim konu biraz daha hassaslık bekledim işte ama yanlış anlattıysam kusura bakma ekipten ayrılmanı istemem tekrar düşün istersen olur mu 🙄

Tebrik ederiz canım ✌️

Hahaha değil mi hiç bişey boşa değil ama benim günde 2 saat boş vaktim yok 🤣🤣

Eline sağlık canım 😘
Tablo eksik mi diyecektim düzeltme yazmışsın sağol

İyi geceler iyi dinlemeler canım

Eeeee sana gel listeye gir diyoruz girmiyorsun kuzum ne olcak böyle :KK70:
Neyse evet haklısın canım kendime yeni tombiş tatliş kızlar bakıyorum 👀 yakında gelirler inşallah
Evet canım sen kaptansın tabi uyaracaksın. ben de uyumu bozmamak adına ayrılmamın daha uygun olacağını düşündüm. Çünkü aynı şekilde devam etsem uyarıyı ciddiye almıyormuşum gibi olur, farklı devam etsem olduğum gibi olmamış olurum, zorlama olur. Takımın hem diyete uyumu hem gruba uyumu harika gerçekten. Hepinize sevgiler

Back
X