• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim merhaba💕💕 benim bu hafta motivasyonum biraz dusecek gibi bana destek ol ortim😊😊
Insallah eksi dolu cok guzel bi hafta geciririz
Dun yollarini bekledim herkes sarilirken birbirineee :63: canim neden motivasyonun düşecek gibi merak ettim. Tabi ki destek olcam canim hangi ortime olmamisim az kendimi oveyim 😂😎 cok guzel bi hafta geciricez canim inşaAllah 🥳💞
Canimm harikasin cuma olmasina ragmen kacamaksiz mis gibi menu 👍
Senin azminden ben de faydalanicam insallah bu hafta🥰
Canim herzaman derim bana hergun persembe 🤣 kacamakli diyet mantigi bana uygun degil canim benim diyetide herseyin saglikli alternatifi var mantigi var birkac kere yazmistim 🥰💞
Canim mrnulerini ne olursa olsun yaz lutfen ben de ona gore destek olabilirim sana bugun spor da yapalim 🥳💞

Canım önceden yediklerime saydım bugün.
bi de oturan boğa gibi kanepenin sağ köşesini çökerttiğim için akşama kadar, enerji ihityacım da olmadı canım😎
Ayyy paincim sabah sabah yatakta gülme krizine girdim ahahha 🤣🤣🤣
Allah iyiligini versin nasi benzetmeler oyle tövbe Ya Rabb 🤣😅 kiyamam cok tatlisin canim 🤣🙃💞

haftaiçi ana listede olmasına ragmen 2 gün ve üstü menü yazmayan arkadaşlar DeryaOnDiet DeryaOnDiet @azaydidem ve balpamuk balpamuk canlar bu hafta ekstrem bir durum olmazsa her gün menümüzü yazalım ortaklarınızı yalnız bırakmayın inşallah :KK60:
@Amor-a cum bu hafta senden de güzel katılım görelim canım 53 kilo direncini bir kıralım :KK200:
@asilr cim senden de mesajlara dönmeni rica edeceğiz canım etiketlere alıntılara bakarsan çok daha güzel iletişim kanalı olur :KK200:
Tamamdir cAnim👍

Kızlar size 1 kötü 3 iyi haberim var :silah:
* 1.3 kg artı geldim(67.8) ama durun :stop: önce bir dinleyin
* yağ oranım %29.5 tan %27.8 e düşmüş
*kas oranım artmış
*bu kadar alacağımı tahmin etmemiştim o yüzden 2 haftada 1 böyle yapmaya karar verdim canlarım, onun dışında 800 kalorilerin arasına haftada toplam 2-3 gün 1200 kalorilik normal diyet günü eklicem , onunla da verebiliyorum,aynı kalsa bile daha karlı olacak :super:
Cherry Mom Cherry Mom yarimuhendis yarimuhendis muhursuzpusula muhursuzpusula

Kızlar size 1 kötü 3 iyi haberim var :silah:
* 1.3 kg artı geldim(67.8) ama durun :stop: önce bir dinleyin
* yağ oranım %29.5 tan %27.8 e düşmüş
*kas oranım artmış
*bu kadar alacağımı tahmin etmemiştim o yüzden 2 haftada 1 böyle yapmaya karar verdim canlarım, onun dışında 800 kalorilerin arasına haftada toplam 2-3 gün 1200 kalorilik normal diyet günü eklicem , onunla da verebiliyorum,aynı kalsa bile daha karlı olacak :super:
Cherry Mom Cherry Mom yarimuhendis yarimuhendis muhursuzpusula muhursuzpusula
Yağ oranının düşmesi çok iyi ortim maşallah iyi de düşmüş👍🏻bence de 2 haftada bir yap böyle kaçamakları daha iyi olur gibi geliyor bana

Yağ oranının düşmesi çok iyi ortim maşallah iyi de düşmüş👍🏻bence de 2 haftada bir yap böyle kaçamakları daha iyi olur gibi geliyor bana
Aynen ortim ,diyetten dolay bu kadar artı oldu galiba, hergün yüksek kalori alırken 500-600 alıyodum max
sağol cnm :KK200: bunlar dünle bugün arası fark heee bakar mısın ters orantıya :D

Back
X