Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

güzel bi renk canım işte iyi kuaför bulmak sorun
sana bakır tonları da gider gibi geldi bana

kullanmıştım daha önce canım cillerimde war ya bildiğin yaramaz kızlar gibi oluyorum
gönlüm şu renkte ama
keşke herşeyimle güwendiğim bir kuaförüm olsaa

yada boyatırım baktım güzel diil olmadı yada gitmedi yüzüme bakır yaparım

küscem topiğe, kimse yok
bende gidiyom işte, hıh

gitme güzelim sen gaziosmanpaşadaydın değilmi sana oradan bir kuaför tarif edeyim istersen istediğin rengi çıkarır hemde yakışıp yakışmayacağınıda söyler sana burdan isim vermek doğru olurmu bilmiyorum ama istersen mesajlada bildirebilirim . ben pek anlamam hangi renk gider gitmez ama iyi bir kuaför senin yüzüne bakınca şıppp diye söyler sana cicim öpüüyorum küsme sen, bu arada çok güzel beğendiğin renk

kızlar bugünlük beni mazur görün cevap yazamıyorum takıma bakıyorum yazdıklarınızı okudum ama yazmak için enerjim ve moralim yok malum nişanlım gidiyor bir kaç saat sonra onu yolcu edicem 8 de üzgünüm şimdiden özledim çalıştığım için kaldığı 5 gün boyunca hep görüşemedimde o yüzdende üzgünüm offff Allah büyük bitecek bu günlerde inşallah

kızlar saçımı boyamak istiyorum, ne renk önerirsiniz banaa, şu anki saç rengim aşagıda, birazdan aklımdaki rengi de koycammm yardımm help me

kızlaaaar yardım istiyorum sizden...

sizce saçlarımı şu renge boyiiim miii

Eki Görüntüle 195563

yakışır mı sizce... bi de yapabilir mi kuaförler acebaaa

Canım şuanki saç rengin gayet hoş görünüyor yaptırmak istediğin renkte çok hoş bir renk umarım düzgün bir kuaför bulursun içine siner ben o tonları yaptırdım bir ara bende çok makyaj istedi soluk gösterdi cildimi şuan altın kahve kumral kullanıyorum...

Tatlım Allah kavuştursun şimdiden...

Öğle ve akşam yemeğimi paylaşayım...

Öğle:3 4 kaşık yoğurtlu pancar salatası
1 dilim kepek ekmeği

Ara:3 etiform portakal kremalı

akşam:fırında tavuk göğüs
salata
yoğurt
1 dilim ekmek

Gecede:1 elma yada 10 erik yiyeceğim..

takımım slmlar giremedm kusuruma bakmayın mevlüt okuttum da h.snu koştrmaktan helak oldm bgn de anck bu saatte greblyrm.
sbh:
4-5 çilek
öğlen:
1 parça su böreği
akşam:
yarm kokoreç.

çok saçma sapan bi menü farkındayım ama k.çmdan ter akıo afedersnz
şimdi de dayımlara gdcm babam gelp alıck hoşçaklaın kendnze ii bakın yarn görşz,bi aksilik çıkmazsa yarn burdayım

sizce saçlarımı şu renge boyiiim miii

Eki Görüntüle 195563

yakışır mı sizce... bi de yapabilir mi kuaförler acebaaa
ya bu renk muhteşem ama bence daha çok bakır rengi tercih et eminim sana daha çok yakışır

ya ama benim canım kokoreç istedi uf ufffffff

bugün pek yazamadım misafirim vardı yeni gittiler
sabah herbalife bir bardak sütle
öğle bikaç kurupasta iki bardak şekersiz açık çayla
ara çilek
akşam nesle nesfit bi ısırık lahmacun (eşimin lahmacunundan)
biraz öncede bir tutam çekirdek

ya kızlar benim motivasyon düşüyo galiba öyle hissediyorum napcaz

gece bekçisi geldi haaanımm,

kimsecikler kalmamış yine ben gelene kadar.

bugün yediklerimi şöyle bir toparlıyayım.

sabah
nesfit

öğlen
çorba
4 köfte
2 kaşık pilav
salata

ara
yarım kase nesfit

akşam

eve geç geldim. fırında türlümden hala vardı. annem evde olmayınca yemek düzeni de olmuyor. biraz ısıtıp türlüden yedim. az önce de 1 yeşil elma yedim..

akşamüstü gittim kavitasyon ve pasif jimnastiğe. daha doğrusu gittik. tam ben bürodan çıkacakkem nişanlım geldi.. ben çıkıyorum dedim. dur dedi gideriz bi kahve içelim. o kahvesini ben yeşilçayımı içtik. gittik. giderken yolda meraklı meraklı neresi burası, neymiş o, nası oluyomuş vs vs 100 tane soru sordu. neyse ben indim arabadan, girdim içeri. o da peşimden geldi. güzellik merkezine birlikte gitmiş olduk. sağolsun başımda bekledi

gelelim asıl mevzuya. yatıyorsun, abla geliyor, ilk uygulama çın çın çın ses çıkaran bir zımbırtı. ikincisi bu selülit masajı yapılan ucu topuzlu bişi var ya. onunla titreşimli bi masaj. üçüncüsü vakum yapıyor. bunlar bittikten sonra pasif jimnastik 20 dk. o da karın bölgesi için ab shaper mıydı ne elektrik akımıyla kasların kasılmasını sağlayan bi alet vardı. aynı teknik. istediğin bölgeye takılıyor, kaslarını 2.5 saniyelik kasılmalarla çalıştırıyor. ikinci seansım haftaya salı. 10 seans almıştım. bakalım neler olacak. ben üst bacaklarıma yaptırdım. eve gelince ölçtüm. 2. seanstan sonra incelme durumunu yazıcam..

azcık da muhabbet anlatayım size. annem düğün için denizliye gitti. kına yapıldı, cumartesi düğün oldu. kız tarafı denizlide oğlan tarafı da karamanda. iki düğün olacaktı. oğlan tarafı binbir suratla gelin almış, kayınvalide kayınpeder dahil düğün salonunda yabancı gibi oturmuş, takıya kalkıp bir iğne takmamış veeee düğün salonun parasını siz vereceksiniz demiş kız tarafına. düğün sonunda bir kavga çıkmış, düğün dağılmış. yapılan binbir harekete karşı kız da vazgeçmiş. düğün nikah iptal olmuş. nasıl üzüldüm anlatamam. gelin ata binmiş ya nasip demiş lafı ne kadar doğruymuş. ferihanımın ve benim başımda. allah korusun. düşünemiyorum bile. herşey hazır. ev eşya. gelinliği giyip evden çıkıyorsun da neler oluyor. aklım almıyor vallahi. allah kimsenin başına vermesin. kızın annesiyle konuşabildim. kız feci durumda. düşünüyorum da ne büyük bir hayal kırıklığı... aman aman herkeslerden uzak olsun..

annem de nerde üşüttüyse düğüne gitti, düğünün ertesi günü yatak döşek hasta. boğazı şişmiş, ateşi çıkmış. yatıyor şimdi orda. yalnız uçakla da gelemem diyor. bakalım yarın daha iyi olmassa, binsin gelsin. aklım orda kendim burda. çıkamadım ben bu işin içinden..

günaydın kızlar
taydin feci bi durum ya hu bikerede ben şahit olmuştum hatta düğün salonunda sandalyeler havaalarda uçuyordu ciddi kavga vardı
hayırlısı olsun ya vardır herşeyde bi hayır

günaydın kızlarrrrrrrrrrr!!!!

dün öğleden sonra giremedim. misafirim vardı ikram temizlik derken yorulmuşum baya.

dün öğlen 2 tane haşlanmış baget, 2 yemek kaşığı light yoğurt, 1 salatalık yedim. arada 1 tane tarçınlı havuçlu kek ve şekersiz çay oldu. akşam 1 kase mercimek çorbası, form çay, yeşil çay, elma sirkesi içtim.
bundan sonra karar aldım 1 akşam müsli nesfit, 1 akşam normal ama az yicem.

taydin arkadaşım allah hayırlısını versin. zaten gelin bence şükretsin. öyle bi kaynana ile zaten az bi zaman geçince boşanırdı. zararın neresinden dönülürse kardır.herhalde düğün kızın memleketinde oldu diye kaynana arızalık yapmış

canım benim msjını gördüm teşekkür ederim... okdar ii mi bahsettiğin kuaförr, riskli bi işlem olcak sonucta güvenebilirim dimiii
birde cok tuzlu mu :26:

ben sürekli makyajlı dolaşmak zorundayım zaten, malum banka olunca tüm gün bakımlı olmak zorundayızz
inşallah istediğim gibi bir renk cıkarda yakışır yüzümee

ya bu renk muhteşem ama bence daha çok bakır rengi tercih et eminim sana daha çok yakışır

ya ama benim canım kokoreç istedi uf ufffffff

bakır yakışıyo cnm ama onlada ugraşması zor, 2 yıkamaya hemen soluyo rengi, zatii eger cok cart bir sarı olursam we yüzüme gitmezse o tarzda bir renkle kapatıcam

ayyyy cok merak ediyorummm incelcenmi diyee kızzzzzz bende alırım wllaaaaa

ben de aynı kararı almıştım ama bende öyle az yeme düsturu olmadığı için beceremedim onu da..

ben şimdi sadece 5 e kadar ne yersem yicem (iş yerinde olduğum için bişey yiyemicem tabi) 5 ten sonra ağzıma müsliden başka bişey koymicam..

haftasonu da dahil..

bu öğlen tavuk yapıcam kendime.. yoğurtlaa yicem bi dolu.. çeyrek de ekmek..

akşam kocişime patates-kabak-patlıcan musakka yapıcam onu da yarın öğlen yerim..

en azından bu yöntemle akşam kocişime yaptığım yemeği yemek için bi umudum var

dün çok güzel davuk yaptım kocama o gidince kafayı yedim. tavuk da kalmamıştı.. ne bulduysam yedim çok kötü oldu

bu yeni yöntemimle hem her akşam müsli yemiş olucam hem ertesi öğlen de akşam canım ne çektiyse akşam yemeği gibi öğlen yicem işte..

dondurma çikolata falan isterse canım onu da sabahtan sonraki ara öğünüme koyarım.. zaten dondurma yiyemem işyerinde.. haftasonu yiyebilirim sadece

büle

Son düzenleyen: Moderatör:

canım benim yediklerin harika ve kavitasyona da başlamışsın hayırlı olsun faydasını görürsün inşallah en kısa sürede . Anlattığın durum çok feci ama herşeyde bir hayır vardır muhakkak düğünde böyle şeyler yapan insanlar tüm hayatı boyunca o kızcağıza neler etmezdi Allah vermesin zor bir durum hem gelin için zor hem ailesi için hayal kırıklığımı yoksa rezil oldum düşüncesimi hepsi yiyip bitirir . Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın . Bize ve tüm evleneceklere kıymet değer bilen eşler ve aileler versin inşallah .

dün takımcana pazartesi sendromu yaşamışız galibası.
Günaydııın arkadaşlaaaaaaaaaarrrrrrrr. saoooooollllllll

Bir Fulyanın günlüğü

SabAH
1 kase müsli
Ara
1 fincan yeşil çay
Öğlen
içinde tavuk barındıran herhangi bir yemek
Ara
1 bardak yeşil çay
AkŞam
3-4 kaşık imam bayıldı

akşam yemekten sonra yine açıkacağımı bildiğim için 1 bardak süt içip kendimi tıkıyorum.

Sizce saçlarımı şu renge boyiiim miii

Eki Görüntüle 195563

yakışır mı sizce... Bi de yapabilir mi kuaförler acebaaa

yakışır ama makyaj ister hep,oda sende sorun olmadığı için güzel bi renk ama kuaför tututurabilirmi senin saçına o daha önemli işte ?

tatlım allah kavuştursun en yakın zamanda

allah kabul etsin canım neye niyet okuttuysan.bende evim için istiyorum bu yakınlarda bakalım kısmet

neden tatlım ya daha çok az oldu ama

ayy bende çok merak ediyorum valla.ne olucak görcez hepbirlikte :)

anammmm vukuat olmuş desene.allah sabır versin kızada ailesinede.dediğin çok doğru tatlım.gelin ata binmiş ya nasip demiş işte bak vardır herşeyde bi hayır

dünkü menüüüm

Sabah
1 tane light kaşarlı sandviç
Sekersiz çay

Ara
yarım avuç leblebi

Öğle
Yarım kupa çabuk acılı domates çorbası
1 porsiyon light yogurt
1 kk light kaşar peyniri
1 dilim kepek ekmeği

Ara
Yarım avuç leblebi
1 çay bardağı tam yaglı süt ( yagsız yoktu )
1 paket maviyeşilin yulaflı bisküvisi ( cok kaçtı biliyorum )

Akşam
1 tane haşlanmış yumurta
1 küçük light ton balığı
2 yk yogurt
5 tane acı biber turşusu

Gece
soda

menü oluşturmada cook sıkıntı yasıyorum kızlaarr, ama neyseki annem geliyo yarım, bana dolma yapcaaaak nohut yemegi yapcaaaakkk
cumaya kadar cook dikkat ederek yicem ama haftasonu annemle gezcezz, akşam vde anne yemeği yiceeem oyzden bu haftasonuu korkun benden
ayda yılda bi annemi bulmuşum war ya kimseyi dinlemeeeeeemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…