- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #39.181
kızlaaaar yardım istiyorum sizden...
sizce saçlarımı şu renge boyiiim miii
Eki Görüntüle 195563
yakışır mı sizce... bi de yapabilir mi kuaförler acebaaa
dün takımcana pazartesi sendromu yaşamışız galibası.
Günaydııın arkadaşlaaaaaaaaaarrrrrrrr. Saoooooollllllll
bir fulyanın günlüğü
sabah
1 kase müsli
ara
1 fincan yeşil çay
öğlen
içinde tavuk barındıran herhangi bir yemek
ara
1 bardak yeşil çay
akşam
3-4 kaşık imam bayıldı
akşam yemekten sonra yine açıkacağımı bildiğim için 1 bardak süt içip kendimi tıkıyorum.
dünkü menüüüm
Sabah
1 tane light kaşarlı sandviç
sekersiz çay
ara
yarım avuç leblebi
öğle
yarım kupa çabuk acılı domates çorbası
1 porsiyon light yogurt
1 kk light kaşar peyniri
1 dilim kepek ekmeği
ara
yarım avuç leblebi
1 çay bardağı tam yaglı süt ( yagsız yoktu )
1 paket maviyeşilin yulaflı bisküvisi ( cok kaçtı biliyorum )
akşam
1 tane haşlanmış yumurta
1 küçük light ton balığı
2 yk yogurt
5 tane acı biber turşusu
gece
soda
[ı]menü oluşturmada cook sıkıntı yasıyorum kızlaarr, ama neyseki annem geliyo yarım, bana dolma yapcaaaak nohut yemegi yapcaaaakkk
Cumaya kadar cook dikkat ederek yicem ama haftasonu annemle gezcezz, akşam vde anne yemeği yiceeem oyzden bu haftasonuu korkun benden
Ayda yılda bi annemi bulmuşum war ya kimseyi dinlemeeeeeemmmm[/ı]
günaydın kızlar
sabah çeyrek kepek ekmeği
peynir domates yedim
şimdi de form çayının içiyorum doğa nın
işe çık geç kaldım uyuyaklamışım
bu uyku halim nolcek ya benim
her sabah iki tane bebek aspirini içince geçiyo..
yani benimki öyle geçti..
mehmet öz'ün tavsiyesi
ayhh en sevdiğim renk.2 senedir o renkle dolaşıyordum geçen ay boyattım.
şöyle bir derdi var.2 haftada renk akıyor.aktıktan sonrada güzel oluyor ama o diplerden kapkara saç çıkmasına tahammul edemeyip gidip boyatıyorsun.bide evde tutturamayacağın bir renk.bakır var açık kumral var karıştırıp yapıyolar.şunuda söyliyim bu renki saçın tutsun ondan sonra loreeeeal in koyu sarısını evde boyadığında aynı bu renk devam ediyor.
ama sana çok yakışır gibi geliyo bana.boyaaaaaaaaaatt
hadi gözün aydın tatlım,annene kavuşuyosun.mönünde güzelmiş bi sıkıntı yok bence
günaydın çıtır hanımlar dün söylediğim gibi bugün yine başladım diyetime sabah 4 kaşık nesfit ve onu ıslatacak kadar az süt ile kahvaltımı yaptım ara olarak 2 salatalık ve öğle yemeği olarakta 6 küçük nuget getirdim yanımda unutmadan sorayım nugetler diyette faydalımı zararlımı yağsız olarak fırında pişti ben zararsızdır diye düşündüm ama sizede sorayım dedim . aralarda salatalıklar yetmezse diye yanımda sunta biskülerimde var , şu saate kadarda 5 bardak su içtim devam edeceğim içmeye inşallah hepinizi öpüyorum biraz geçmişe bakıp tekrar yazarım görüşmek üzere .
Kızlar bende dünkü mönümü öğleye kadar yazmıştım
sonra burda 3,5 tane bisküvi yedim mavi yeşilin çörek otlusunu
evde de 5 tane ızgara kanat,bol salata 1 dilim ekmek oda topuk kısmıydı ekmeğin
sonra 1 dondurma kasesi çilekli muhallebi yedim.hani şu çabuk yapılanlar varya 3 dk da olan cremole ondan (gece ara olarak saydım)
sonrada kocam çekirdek yerken azcık didikledim
ciddi diyon de mi
alayım bari bebe asprini
açılamıyorum bi türlü
günaydın çıtır hanımlar dün söylediğim gibi bugün yine başladım diyetime sabah 4 kaşık nesfit ve onu ıslatacak kadar az süt ile kahvaltımı yaptım ara olarak 2 salatalık ve öğle yemeği olarakta 6 küçük nuget getirdim yanımda unutmadan sorayım nugetler diyette faydalımı zararlımı yağsız olarak fırında pişti ben zararsızdır diye düşündüm ama sizede sorayım dedim . Aralarda salatalıklar yetmezse diye yanımda sunta biskülerimde var , şu saate kadarda 5 bardak su içtim devam edeceğim içmeye inşallah hepinizi öpüyorum biraz geçmişe bakıp tekrar yazarım görüşmek üzere .
günaydın kızlar
sabah çeyrek kepek ekmeği
peynir domates yedim
şimdi de form çayının içiyorum doğa nın
işe çık geç kaldım uyuyaklamışım
bu uyku halim nolcek ya benim
tabiki ciddiyim.. kitabında okudum.. kanın damarlardan kolay geçmesini sağlıyormuş.. mehmet öz kitabında diyo ki "her insanın günde en az 152 mg aspirin alması sağlığı için faydalıdır.. eğer diyette mucize bi ilaç arıyorsanız böyle bi ilaç yok! fakat mucizeye en yakın etkiyi yaratan ilaç bebek aspirini" aslında 60 mg da yeterli oluyormuş ama vucüt bu orana karşı direnç gösterebiliyormuş.. yapılan deneylerle 152 mg ın en uygun doz olduğu gözlenmiş..
mehmet öz midesi hassas olanlara da ilacı içmeden önce 1 bardak ılık su ve ilacı içerkn de ılık su ile içmelerini öneriyor..
ben bunu çok önce okumuştum.. yaklaşık son 1-1,5 aydır da her akşam eve gidip uyuyor ve sabah da 15 saattir uyumama rağmen uykusuz kalkıyordum. sonra bir gün (iki hafta önce) hasta oldum ağır bir farenjit.. kansızlık da varmış.. neyse ilaçlarımı yaptırmaya eczaneye gittim.. beklerken gözüme bebek aspirinleri çarptı ve aklıma kitapta okuduğum yazı geldi.. aldım
hastalığımı gayet dinç ve ayakta geçirdim ve düne kadar da iki haftadır hiç akşamları uyuyakalmadım sabahlarıda daha saat 7 olmadan dinç bi şekilde uyandım.. dün aspirinim bitmişti ve ben dün akşam yattım sabah da kalkamadım.. şok oldum yani.. bu sabah hemen stok yaptım bebek aspirinlerimi.. 2tane de içtim.. iyiyim şimdi..
raporlu hasta gibi her sabah iki tane aspirin içiyorum
bebek aspirininin 1 tanesi 100 mg
ayyy nerde boyattın yaaaa hangi kuaföre gidiosuun nirdeeeee
boyatcam canikom işte aynen böle bu renkte deneyimlilere ihtiyacııım war
kuaföre gitcem ne dicem ben simdi ne renk bu
bncede yenilebilir.ama o üzerindeki kıtırlar kalorilimidir ki?
afiyet olsun tatlım.bahardan dolayıdır.her sabah duşa girsen ?
canım benim msjını gördüm teşekkür ederim... okdar ii mi bahsettiğin kuaförr, riskli bi işlem olcak sonucta güvenebilirim dimiii
birde cok tuzlu mu :26:
ben sürekli makyajlı dolaşmak zorundayım zaten, malum banka olunca tüm gün bakımlı olmak zorundayızz
inşallah istediğim gibi bir renk cıkarda yakışır yüzümee
bakır yakışıyo cnm ama onlada ugraşması zor, 2 yıkamaya hemen soluyo rengi, zatii eger cok cart bir sarı olursam we yüzüme gitmezse o tarzda bir renkle kapatıcam
ayyyy cok merak ediyorummm incelcenmi diyee kızzzzzz bende alırım wllaaaaa
bebişim o cremole midir nedir onun yerine light puding alıp light sütle yapsaydıın yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?